İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Kulübün nasıl bir taktiği var bilmiyorum.
Ancak kendinize güveniyorsanız ve kendinizle ilgili hiçbir tereddütünüz yoksa çıkar açıklama yaparsınız.
Birşeyleri netleştirmek bu kadar zor mu?
Açıkcası beni ve tahmin ediyorum ki birçok insanı tereddüte düşüren bu durum.
Yap açıklamanı bitir olayı.
Beklemeye devam.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
O zaman başkan çıksın herkesin anlayacağı şekilde söylesin.İlk olarak graylight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan anlayanlar için lafını daha başta söyledi, adliye çıkışında: "Trabzonspor'a hayırlı olsun!"
Serkanın lafı ile resmi siteden futbolcumuzun böyle bir olayla alakası yoktur deniyor.
Nevzat şakar için de aynı şeyi söylesin kimsede artık konuşmasın ileri geri hakkımızda.GÜMÜŞHANE
Yorum
-
Düşünülmez.İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerahatsizligi ile ilgili olabilirmi acaba? biraz dinlensin düsünebilirlermi acaba?
Aziz Yıldırım için ölüm riski var diye rapor sunmalarına rağmen, gözaltı süresi biter bitmez yakalama kararı çıkarıldı.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Yetkililerden rica ediyorum bitmeyen sigara istiyorum
....
Uşaklar sakin olun....Bakalım ne olur anasını satayım....Ona göre belirleriz stratejimizi....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
insallah haklisin. o zaman sampiyonlugumuzu kimse elimizden alamaz evelallah. hadi hayirlisiİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşünülmez.
Aziz Yıldırım için ölüm riski var diye rapor sunmalarına rağmen, gözaltı süresi biter bitmez yakalama kararı çıkarıldı.
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
Fenerli futbolcular emekten bahsedip duruyorlar ya, şikenin olduğunu kendilerini de çok iyi biliyorlardı. Tam sahtekarlar her şeyleri yalan hırsızlık üstüne kurulmuş.
Semih kalkmış, eskişehirlilere mama verilmesi lazım diyor. Bunlar nasıl insanlarsa !
Yorum
-
Aynen..İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah saolasın. .
Bu basın o zaman tam bir ........
Resmi site başkanın durumuyla ilgili bi açıklama yapması lazım
Bizim için süreç böyle işliyor..
Medya tam gaz saldırıyor, yönetim sessiz..
Yorum
-
@Mollasalihoğlu
Hocam sen üye adının yanına Av. yazdırsana insanlar daha çok inanır ve artık olumsuz yorumlardan kurtuluruz.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Yine karişmiş burası...
Arkadaşlar sakin olun bizle ilgili birşey yok...
Hurriyet ntvspor bunların kim oldugunu daha anlamadınızmı
Dilin kemigi yok bende burdan yazıyım.
3. Dalgada hakemler sozde yazarlar futbolcular ve Galatasaray alınacak.
Kambersiz dugun olmaz..
Sırada Adnan polat var.федерации геев гей Фенербахче
Yorum
-
sabah tv yi açtım ntv spor yine aynen diğer kulüplerin yanında bizim ismimizi ve başkanın tutuksuz yargılandığını zikretti sinir oldum... bu kadar düşmanının olduğu yerde kendini savunmak iftiralara karşı şikayetçi olmak çokmu zor... sezsiz kaldığımız sürece hakkımızı yeme adımızı şikeci kulüpler yanına sokma teşebbüsüne rahatlıkla devam edeceklerdir tek tutanak uefa gibi görünüyor onunda ne kadar yanımızda olacağı belli değil uefa yada ne delil sunarsan ona göre cevap vereceklerdir...İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübün nasıl bir taktiği var bilmiyorum.
Ancak kendinize güveniyorsanız ve kendinizle ilgili hiçbir tereddütünüz yoksa çıkar açıklama yaparsınız.
Birşeyleri netleştirmek bu kadar zor mu?
Açıkcası beni ve tahmin ediyorum ki birçok insanı tereddüte düşüren bu durum.
Yap açıklamanı bitir olayı.
Beklemeye devam.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum