İlk olarak Thug! tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ben bir fikir açıkladım sadece.İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBari Sniper yapsaydın nicki
Gladyatörü Bjk aldı siz değil ..
Ben dibine kadar Trabzonlu ve Trabzonsporluyum.Üç İstanbul şerefsizlerine benzetmek senin önyargın,cahilliğin.Bunu hakaret sayıyorum ve sana iade ediyorum.Sensin galatasaraylı!!!!
Yorum
-
aynen öyle sonrasında zaten hiç evelemeye gevelemeye şu şöyleydi bu böyleydiye gerek yok onlar bugün sadri başkan içeri alınmadı diye çok üzülmüşlerdir bundan eminim biz bu ligin piyonu değiliz yaptıkları eyyamcı planları başlarına yıkmak boynumuzun borcudurİlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuan aciklama yapmak icin daha erken diye düsünüyorum.
Iki gün önce sampiyonluk isterken 5 kisi aldilar iceri. Önce hepsi bir aklansin, arkamizdan kimse laf atamasin sonra okkali bir cevap verilmesi gerekir.
Hemde en agir bir sekilde.
Yorum
-
Sadri Şener tutuksuz mu yargılanacak ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
suat da aslen trabzonludur...hakkımızı yedirmez inş.gerçi sorsan sinan engin de trabzonlu...sinan, bu arada seni forumca seviyoruz (!)İlk olarak e.karisma_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk Özak bakan degil mi ?
artık değil
paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
Fakat, Aziz Yildirim tutuklamadan 1 ay önce Ahmet Cakar Sekip Mosturoglu ile konusmus ve orada sekip böyle bir sorusturma oldugunu söylemis fakat kendileride isin icinde oldugunu bilememis.İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaberlerde okuduğum kadarıyla hükümetten sadece başbakan biliyormuş.
Ahmet Cakar 1-2 hafta önce kanaltürkde demis...
Sekip biliyorsa Özak hayli hayli bilir....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Bizim de eski başkanlarımız eski kaptanlarımız neredeler.Çıkın basın önüne açıklama yapın.Şampiyonluğumuz son 27 yılda en az 10. kez çalınmıştır diye.Hırsızlara meydan okusunlar.Nerdeler nasıl rahat şekilde durabiliyorlar bilmiyorum...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum