Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan eğer serbest kalırsa nereden çıkış yapar beşiktaş adliyesinden mi ?
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bana da öyle geliyor. acaba bu iş kulübü bağlar mı?
      fenerin yaptığı şikeler için bile kulübü bağlamaz dediler
      BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Habu olanların sebebi olarak The Ciks'in şampiyonluk bize geliyor yazmasına başlamaya başladım. Ula adam ne yazsa tersi çıkıyor...
        Ben de kendime bağlıyorum. ben de inanmıştım bu sefer. inanmaz olsaydım

Yorum

• simdi eger biz sike ve tesvik disindaki bir olaydan suclu olursak klup ne kadar etkilenir.
          BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan eğer serbest kalırsa nereden çıkış yapar beşiktaş adliyesinden mi ?
            Evet Adliyeden bırakılır

Yorum

Habu olanların sebebi olarak The Ciks'in şampiyonluk bize geliyor yazmasına başlamaya başladım. Ula adam ne yazsa tersi çıkıyor...
              Aynen ya onun ilk şampiyonluk mesajını görünce moralim sıfır olmuştu zaten. Herif ne dese olmuyor arkadaş. Biri söylesinde bizden bi cacık olmaz 50 sene daha şampiyon olamayız falan yazsın bari , bide öyle deneyelim

Yorum

• Sadri Şener'in sağlık kontrolünden çıkarken gülümsemesi ve basın mensuplarına el sallaması dikkat çekti. Şener ve Özgener'in soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcısı Mehmet Berk'e ifade vermesi bekleniyor.

RAHAT OLUN!!!!
                ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Sirf fenerin pisliklerine bizimkileri aliyorlar Onlar hakkinda konustuklari icin vesaire baska biai deil arkadaslar ben savciya cok guveniyorum ayni zamanda baskanada guveniyorum hicbi sknti olmaz serbest kalirlar

Yorum

• Benim bir başka korkum da Allah korusun bizimkiler tutuklanırsa, İbrahim Hacıosmanoğlu meydanı boş bulup hemen başkanlığa talip olacak...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Fb gibi aynı şekilde içeriye çekiliyoruz..Kalıplar aynı oturuyor..
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• şike yaptık teşfik verdik nasıl olduda 9 puan farktan şampiyonluk gitti. ha yapmadıysak bu kadar adam niye içerde. savcı cıvkını çıkardı herkese çamur attıyor. olmaz böyle. bugün herkes serbest kaldı diyelim borsada düşen hisselerden edilen zararı kim karşılayacak.
                        KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

hiç sorma ya ...
                          bu adamda var bişeyler..

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            simdi eger biz sike ve tesvik disindaki bir olaydan suclu olursak klup ne kadar etkilenir.
                            fenerin şikeleri nasıl kulübü bağlamaz diyorlarsa bu da bağlamaz yaniiii
                            BMN İZMİR

Yorum

• Bu işten temiz çıkarız sonra tff binasını ateşe veririz olmaz mı
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• ben yönetim yapmışsada kızmıyorum açıkcası, fenere tepkim var ama bizim yonetime yok. çoğumuz masa başı oyunlarına bir şekilde karsılık verilmesi icin söylendi durdu.. Coğu kişi bizde masabaşı oynayalım dedi şimdi ise şerefsiz yönetim diyorlar.. en acımasız tepkiyi verenler bu duruma aslında lig devam ederken fenerin ayak oyunlarına karşı yönetiminde bir şeyler yapmasını isteyenler! Evet bir şike muhabbeti varsa cezamızı çekeriz. Yalnız unutmayınki fenerin ayak oyunlarına karşı bir mücadele sonucu bu hata yapılmıştır. Ama yönetime sert tepkiler verirken lütfen elinizi vicdanınıza koyun ondan ve lig devam ederken söylediklerinizi hatırlayın! Ben şike yaptığımıza inanmiyorum. Fenerin köpeği çok onlar yapar! Ama bizim parmakla göstereceğimiz bir dostumuz bile yok şu ligde! Taraftarından yöneticisine futbolcusuna kadar yok! Ayrıca Senelerce söyledim ben GS ile FB kardeştir, ikisinin kavgası şöhret olmak icin soyunanlardan farksızdır! Ve fb sampiyon olacağına gs olsun diyenlere hep kızdım.. Hiç yoktan fenerin rengi belli gs`nin ise hep bir yerleri oynamıştır..
                                Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim