Başkan eğer serbest kalırsa nereden çıkış yapar beşiktaş adliyesinden mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
fenerin yaptığı şikeler için bile kulübü bağlamaz dedilerİlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana da öyle geliyor. acaba bu iş kulübü bağlar mı?
BMN İZMİR
Yorum
-
Ben de kendime bağlıyorum. ben de inanmıştım bu sefer. inanmaz olsaydımİlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabu olanların sebebi olarak The Ciks'in şampiyonluk bize geliyor yazmasına başlamaya başladım. Ula adam ne yazsa tersi çıkıyor...
Yorum
-
Evet Adliyeden bırakılırİlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan eğer serbest kalırsa nereden çıkış yapar beşiktaş adliyesinden mi ?
Yorum
-
Aynen ya onun ilk şampiyonluk mesajını görünce moralim sıfır olmuştu zaten. Herif ne dese olmuyor arkadaş. Biri söylesinde bizden bi cacık olmaz 50 sene daha şampiyon olamayız falan yazsın bari , bide öyle deneyelimİlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabu olanların sebebi olarak The Ciks'in şampiyonluk bize geliyor yazmasına başlamaya başladım. Ula adam ne yazsa tersi çıkıyor...
Yorum
-
şike yaptık teşfik verdik nasıl olduda 9 puan farktan şampiyonluk gitti. ha yapmadıysak bu kadar adam niye içerde. savcı cıvkını çıkardı herkese çamur attıyor. olmaz böyle. bugün herkes serbest kaldı diyelim borsada düşen hisselerden edilen zararı kim karşılayacak.KAHROLSUN LİG TV !!!
Yorum
-
hiç sorma ya ...İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabu olanların sebebi olarak The Ciks'in şampiyonluk bize geliyor yazmasına başlamaya başladım. Ula adam ne yazsa tersi çıkıyor...
bu adamda var bişeyler..
Yorum
-
fenerin şikeleri nasıl kulübü bağlamaz diyorlarsa bu da bağlamaz yaniiiiİlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi eger biz sike ve tesvik disindaki bir olaydan suclu olursak klup ne kadar etkilenir.
BMN İZMİR
Yorum
-
ben yönetim yapmışsada kızmıyorum açıkcası, fenere tepkim var ama bizim yonetime yok. çoğumuz masa başı oyunlarına bir şekilde karsılık verilmesi icin söylendi durdu.. Coğu kişi bizde masabaşı oynayalım dedi şimdi ise şerefsiz yönetim diyorlar.. en acımasız tepkiyi verenler bu duruma aslında lig devam ederken fenerin ayak oyunlarına karşı yönetiminde bir şeyler yapmasını isteyenler! Evet bir şike muhabbeti varsa cezamızı çekeriz. Yalnız unutmayınki fenerin ayak oyunlarına karşı bir mücadele sonucu bu hata yapılmıştır. Ama yönetime sert tepkiler verirken lütfen elinizi vicdanınıza koyun ondan ve lig devam ederken söylediklerinizi hatırlayın! Ben şike yaptığımıza inanmiyorum. Fenerin köpeği çok onlar yapar! Ama bizim parmakla göstereceğimiz bir dostumuz bile yok şu ligde! Taraftarından yöneticisine futbolcusuna kadar yok! Ayrıca Senelerce söyledim ben GS ile FB kardeştir, ikisinin kavgası şöhret olmak icin soyunanlardan farksızdır! Ve fb sampiyon olacağına gs olsun diyenlere hep kızdım.. Hiç yoktan fenerin rengi belli gs`nin ise hep bir yerleri oynamıştır..Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum