Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adliye onundeyim renktaslar! Sadri baskan trafige takilmis daha gelmemis adliyeye.ntvspor kameramanindan ogrendim

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nedir son durum
      Başkan adliyeye geliyor...
      ölümüne trabzon !

Yorum

• ataledin kesdigi barmak acimaz derler ama bu serefsizler hep ayni barmagi kesmek den u sanmadi 1996 bu yana 3 sampiyonlugumuzu caldilar bunlarin dümüne isyan etmeyelimde ne yapalim

TFF suanda kimlerin elinde fenerbahcenin burdan da böyle bir karar cikmasi cok normal cavcavmidur cakalmidur nedur cikib beyan veriyorya deli olmak elde deil

basinda taraftarlari güzel gaza gediriyor bu aralar ltf bunlara uymayalim hocamizin dedigi gibi sagin olmak da fayda vardir

topuna isyan bu seref sizlerunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yorum

• 2 kişi kafasına göre eksik teşebbüste bulunuyor,koca trabzonspor camiası yara alıyor,eğer topladığımız 82 puan da şike veya teşvik katkısı varsa bizi de düşürsünler ama yoksa teşebbüste bulananlar cezasını çeksin..

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şifre var ama kopya yok!
            Bilgi var ama delil yok!
            Adam var ama karakter yok!
            Kural var ama cesaret yok!
            Ahlak yok, adalet yok...

Değişim var ama değişen bir şey yok!

Böyle bir ülke...
            Bozuk düzenek içinde sağlam dişli olmaz,,,

Yorum

• Ey Mehmet Ali

ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar AYDINlığaLAR..
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                simdi hinzirin ne oldugunu bilsem cevap verebilirim sana
                Birisine takılıyo o fotoda. yoksa düz bi surat ifadesi yok. Hatta ordaki bi çok kişi poz verirken o espiriden etkilenmiş gibi duruyolar. farkındaysan Şenol hoca objektife de bakmıyo. Birine bişe dermiş gibi
                DRAGO GABRIC

Yorum

• En başta dediğim gibi TRABZONSPOR un bu ligde yeri yok . O yüzden TRABZON kendi çekilmelidir ligden . Davayı felan beklemeden . Hiç boşuna uğraşmayın arkadaşlar . Yönetimden birileri çıkacak diyecek ki maçlara çıkmıyoruz.

Yorum

• Güler yüzünü görmek istiyorum azsonra Baskan..
                    Güveniyoruz sana..

Yorum

• 2000 sayfa devirdik

Yorum

• Bugünleri de göreceğimiz varmış. Allah yardımcımız olsun...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Arkadaşlar hukukçu değilim ama kafa karışıklığı çok fazla bu sebeple süreci biraz açalım, eksik varsa tamamlayalım ltf.:

Olayın İki Boyutu Var (I - II) :

Not:
                          * Şu anda herşey iddia aşamasında.
                          * Bir bakıma listede aşağı inildikçe(süreç ilerledikçe) suçlu olma ihtimali artmaktadır!

I-CEZA HUKUKU SÜRECİ (EMNİYET-SAVCILIK-MAHKEME-ÜST MAHKEME)

A-EMNİYET
                          1-Emniyet : Emniyete İfadeye Çağırma / Yakalama Emri ile Gözaltına Alma
                          2-Emniyet : İfade Alma
                          3-Emniyet : İfadede suç süphesi varsa Gözaltına Alma / Yoksa Serbest
                          4-Emniyet : Serbest bırakmazsa Savcılığa Sevk

B-SAVCILIK
                          1-Savcılık : İfade Alma
                          2a-Savcılık : Suç süphesi varsa Mahkemeye Sevk / Yoksa Serbest
                          2b-Savcılık : Suç süphesi varsa + delil karartma ihtimali/yüksek suç süphesi varsa...
                          ................ Mahkemeye Tutuklama Talebi ile Sevk

C-MAHKEME
                          1-Mahkeme : İfade Alma
                          2a-Mahkeme : Suç süphesi varsa tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakabilir
                          2b-Mahkeme : Suç süphesi varsa + delil karartma ihtimali/yüksek suç süphesi varsa...
                          ................ Tutuklama Talebi Kabul ve Cezaevine Sevk

D-CEZAEVİ
                          1-Cezaevi : İfade Alma
                          2a-Cezaevi : Tuvalet Temizliği
                          2b-Cezaevi : Taş Kırma
                          2b-Cezaevi : Şikeye ve Fenerasyon Yönlendirmeye İçerden Devam

E-SAVCILIK İDDİANEME SÜRECİ
                          ....1-2 AY SONRA......
                          1-Savcı İddianame Hazırlar
                          2-Mahkemeye İddianameyi ve Delilleri Sunar
                          3-Mahkeme Kabul Ederse Dava Açılır
                          4-Ceza Davası görülürken Paralelde Aşağıdaki Disiplin Hukuku İşlemeye Başlar

F-MAHKEME
                          1-Dava başlar
                          2-Karar ve Cezalar Verilir veya Serbest Bırakılabilir

G-ÜST MAHKEME (TAHKİM)
                          1-Karara İtiraz Edilir
                          2-Kabul(Dava Yeniden Görülebilir) / Red

II-DİSİPLİN HUKUKU SÜRECİ (TFF ETİK KURULU-TFF PFDK-TFF YÖN.KUR.-TFF TAHKİM-CAS)
                          1-Deliller ve İddianameler TFFye ulaşır
                          2-TFF Soruşturma Açar
                          3-Delillere ve İddianameyi İnceler
                          4-Etik Kurulu Raporu Hazırlar
                          5-PFDK'ya Rapor Sunulur
                          6-Ceza Verilir (Karışanlar Küme Düşer / - Puanlar Verilir)/Suç Yok Denip Hiçbir şey yapılmaz
                          7-TFF Yönetim Kurulu Cezayı Onaylar
                          8-TFF Tahkime Gidilir
                          9-TFF Tahkim Onaylar / Onaylamaz
                          10-Karışanlar Küme Düşer / - Puanlar Verilir
                          11-CASA gidilebilir

Tüm davalar bitince tazminat davaları süreci başlayabilir.

Birinin ceza hukukunda suçlu sayılabilmesi için I maddedeki bu aşamaları geçip
                          dava sonucu ceza alması gerekir. Yine de bir üst mahkeme(tahkimde) kararı bozdurabilir. Son sürece kadar masumiyet karinesi (suçlu olduğu ispatlanana kadar suçcuz sayılmakta) geçerlidir.
                          Tahkim sonucu herşey kesinleşir.

Disiplin Hukukunda ise son merci CAS'tır.
                          En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 15:02.
                          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Başkanımız içerden çıkacak İnşallah!
                            Allah büyüktür! Yaptıkları haksızlık öyle böyle değil!
                            Emek hırsızları!
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak bordomaviask tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sanırım ajansspordansınız bende bıraktım oraları ömerfarukda lazut nickli arkadaş sanırım bende efsanetrabzon nickli kişiydim orda
                              Aynen dostum.Bende ansaneri61 nickiyle takılıyodum ajansta. Ama lig bitmeden daha bıraktım orayı..Adamlara kapak takıyosun yayınlamıyolar..Öküz fenerlilere herşey serbest..

Neyse ya başkan bi çıksında hayırlısıyla,ajansın koy gözüne rahvan gitsin..
                              Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Müthiş bir tespit. Ve ben bunun hep arkasındaydım... Aklıma hiç gelmemişti...
                                Daha bunun gibi çok örnek var

Trabzonspor-Sivasspor Taraftar Olayı

Galatasaray-Fenerbahçe Rakı Şişesi
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim