adliye onundeyim renktaslar! Sadri baskan trafige takilmis daha gelmemis adliyeye.ntvspor kameramanindan ogrendim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Başkan adliyeye geliyor...İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedir son durumölümüne trabzon !
Yorum
-
ataledin kesdigi barmak acimaz derler ama bu serefsizler hep ayni barmagi kesmek den u sanmadi 1996 bu yana 3 sampiyonlugumuzu caldilar bunlarin dümüne isyan etmeyelimde ne yapalim
TFF suanda kimlerin elinde fenerbahcenin burdan da böyle bir karar cikmasi cok normal cavcavmidur cakalmidur nedur cikib beyan veriyorya deli olmak elde deil
basinda taraftarlari güzel gaza gediriyor bu aralar ltf bunlara uymayalim hocamizin dedigi gibi sagin olmak da fayda vardir
topuna isyan bu seref sizlerunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yorum
-
Bozuk düzenek içinde sağlam dişli olmaz,,,İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞifre var ama kopya yok!
Bilgi var ama delil yok!
Adam var ama karakter yok!
Kural var ama cesaret yok!
Ahlak yok, adalet yok...
Değişim var ama değişen bir şey yok!
Böyle bir ülke...
Yorum
-
Ey Mehmet Ali
ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar AYDINlığaLAR..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Birisine takılıyo o fotoda. yoksa düz bi surat ifadesi yok. Hatta ordaki bi çok kişi poz verirken o espiriden etkilenmiş gibi duruyolar. farkındaysan Şenol hoca objektife de bakmıyo. Birine bişe dermiş gibiİlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi hinzirin ne oldugunu bilsem cevap verebilirim sana
DRAGO GABRIC
Yorum
-
Arkadaşlar hukukçu değilim ama kafa karışıklığı çok fazla bu sebeple süreci biraz açalım, eksik varsa tamamlayalım ltf.:
Olayın İki Boyutu Var (I - II) :
Not:
* Şu anda herşey iddia aşamasında.
* Bir bakıma listede aşağı inildikçe(süreç ilerledikçe) suçlu olma ihtimali artmaktadır!
I-CEZA HUKUKU SÜRECİ (EMNİYET-SAVCILIK-MAHKEME-ÜST MAHKEME)
A-EMNİYET
1-Emniyet : Emniyete İfadeye Çağırma / Yakalama Emri ile Gözaltına Alma
2-Emniyet : İfade Alma
3-Emniyet : İfadede suç süphesi varsa Gözaltına Alma / Yoksa Serbest
4-Emniyet : Serbest bırakmazsa Savcılığa Sevk
B-SAVCILIK
1-Savcılık : İfade Alma
2a-Savcılık : Suç süphesi varsa Mahkemeye Sevk / Yoksa Serbest
2b-Savcılık : Suç süphesi varsa + delil karartma ihtimali/yüksek suç süphesi varsa...
................ Mahkemeye Tutuklama Talebi ile Sevk
C-MAHKEME
1-Mahkeme : İfade Alma
2a-Mahkeme : Suç süphesi varsa tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakabilir
2b-Mahkeme : Suç süphesi varsa + delil karartma ihtimali/yüksek suç süphesi varsa...
................ Tutuklama Talebi Kabul ve Cezaevine Sevk
D-CEZAEVİ
1-Cezaevi : İfade Alma
2a-Cezaevi : Tuvalet Temizliği
2b-Cezaevi : Taş Kırma
2b-Cezaevi : Şikeye ve Fenerasyon Yönlendirmeye İçerden Devam
E-SAVCILIK İDDİANEME SÜRECİ
....1-2 AY SONRA......
1-Savcı İddianame Hazırlar
2-Mahkemeye İddianameyi ve Delilleri Sunar
3-Mahkeme Kabul Ederse Dava Açılır
4-Ceza Davası görülürken Paralelde Aşağıdaki Disiplin Hukuku İşlemeye Başlar
F-MAHKEME
1-Dava başlar
2-Karar ve Cezalar Verilir veya Serbest Bırakılabilir
G-ÜST MAHKEME (TAHKİM)
1-Karara İtiraz Edilir
2-Kabul(Dava Yeniden Görülebilir) / Red
II-DİSİPLİN HUKUKU SÜRECİ (TFF ETİK KURULU-TFF PFDK-TFF YÖN.KUR.-TFF TAHKİM-CAS)
1-Deliller ve İddianameler TFFye ulaşır
2-TFF Soruşturma Açar
3-Delillere ve İddianameyi İnceler
4-Etik Kurulu Raporu Hazırlar
5-PFDK'ya Rapor Sunulur
6-Ceza Verilir (Karışanlar Küme Düşer / - Puanlar Verilir)/Suç Yok Denip Hiçbir şey yapılmaz
7-TFF Yönetim Kurulu Cezayı Onaylar
8-TFF Tahkime Gidilir
9-TFF Tahkim Onaylar / Onaylamaz
10-Karışanlar Küme Düşer / - Puanlar Verilir
11-CASA gidilebilir
Tüm davalar bitince tazminat davaları süreci başlayabilir.
Birinin ceza hukukunda suçlu sayılabilmesi için I maddedeki bu aşamaları geçip
dava sonucu ceza alması gerekir. Yine de bir üst mahkeme(tahkimde) kararı bozdurabilir. Son sürece kadar masumiyet karinesi (suçlu olduğu ispatlanana kadar suçcuz sayılmakta) geçerlidir.
Tahkim sonucu herşey kesinleşir.
Disiplin Hukukunda ise son merci CAS'tır.En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 15:02.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Aynen dostum.Bende ansaneri61 nickiyle takılıyodum ajansta.İlk olarak bordomaviask tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım ajansspordansınız bende bıraktım oraları ömerfarukda lazut nickli arkadaş sanırım bende efsanetrabzon nickli kişiydim orda
Ama lig bitmeden daha bıraktım orayı..Adamlara kapak takıyosun yayınlamıyolar..Öküz fenerlilere herşey serbest..
Neyse ya başkan bi çıksında hayırlısıyla,ajansın koy gözüne rahvan gitsin..
Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır
Yorum
-
Daha bunun gibi çok örnek varİlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüthiş bir tespit. Ve ben bunun hep arkasındaydım... Aklıma hiç gelmemişti...
Trabzonspor-Sivasspor Taraftar Olayı
Galatasaray-Fenerbahçe Rakı ŞişesiTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum