Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• erman torogluga helal olsun
    ne dedi , ya türk futbolu bir devrim yasar,yada türk futbolu daha kötü günler görür,
    bizi su an daha kötü günler beklioruz,
    tskler türkiye fenerbahce federasyionu,tskler sayin aydinlar

Yorum

• yok teşebbüs etmişiz de para bulamamışız koskoca avrupada parasını günü gününe ödeyen nadir klüplerden biriyiz.

Yorum

• Başkan, Futbolcu şike yaparsa kulübü bağlamaz yazın bunu bir kenara.

Küme düşme ortadan kalktı.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Arkadaşlar yarın inşallah adalet yerini bulur.. Çok ümitliyim arkadaşlar!! Başkanımıza güvenm sonsuz!! Herkese iyi geceler renkdaşlar!
          Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• şimdi teşvige teşebbüs etmekle maç satın almak yasalara göre aynı mi
            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Arjantin maçını izleyelim de kafamızı dağıtalım bari...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                -Baskan sabah alındı tüm ekibin gelmesini bekliyoruz diye oyaladılar avukatı gözaltı degil ifade başvurusu dedi
                -O arada Nevzat sakar çağrıldı Kıbrıs'tan , geldigi gibi gözaltına alındı ( suan kalp problemiyle hastahanede akıbeti nedir bilmiyoruz)
                - .... Mazlum diye biri çağrıldı Trabzon'dan
                - bir kisi daha vardı klüpte görevli ne görevlisi bilmiyorum
                - birde yener ile cuvalcioglu

Hiç birsey anlatılmıyor medya bile takip etmiyor bizim süreci
                İçeriye alındık fenerle aynı kefeye konulduk TFF kozu aldı kullandı
                Bugün bjk den adali Sinan Engin çağrıldı ifade vermesi için

Başkanın sorgusu benim takip edebildiğim kadarıyla bitti
                Ozgenerin sorgusu vardı en sOn bu arada kendi isteğiyle gelen özgener ifadesinin ardından gözaltına alındı

Böyle yani gunün bir kısmı
                Tesekkurler Orhan.. Aynen ayni kefeye koyma konusunda buyuk caba harcaniyor.. Heirfler 13 14 tane maci birden baglamis sike ve tesvikle bizim baskanin halen tam olarak neye gore sorgulanacagi belli degil ama durum bu.. TFF de Allah'tan ariyordu 'Bakin bunlar da temiz degil o yuzden en iyisi boyle devam edelim'.. Zaten bana kalirsa kesinlikle surec baskani bu kararin arefesinde alinarak TFF rahatlatilmis ve Fener icin calisilmistir, sonuc olarak sike normal Fener masum olarak gosterilme sureci yasaniyor..

Erman Toroglu iyi demis.. Hasir alti edilerek, hicbir sey olmamis gibi davranilarak unutturmaya calisilacak..

Su programa GS eski yoneticisi baglanmis.. 'TFF bu kararla Feneri kurtarmamis kotuluk yapmistir.. Bundan sonra herkes tarafindan saibeli bir takim olarak davranilacak' tarzi konustu..

Ote yandan ilk Trabzon Fener macinda yasanabilecek durumlar konusunda hesabi da verirler heralde..
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• elde delil yok tamam, bunu anlarım..

2 ay sonra iddia name hazır.. fenerbahçe suçlu bulundu..

üstelik şampiyonlar liginde real madrid maçı var ne olacak ?
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• lütfen türkiyede olanlar sokaklara düsün ve gücümüzü gösterin,
                    ne olursa olsun,burdan daha baska yapacak yok(uefa ve fifa),lütfen bu defa kimseye
                    yüz vermeyin,

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şimdi teşvige teşebbüs etmekle maç satın almak yasalara göre aynı mi
                      delil varsa % 100 aynı. 1 maç veya 19 maç fark etmiyor.
                      @tsmustafakemal

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan, Futbolcu şike yaparsa kulübü bağlamaz yazın bunu bir kenara.

Küme düşme ortadan kalktı.
                        Ben bu saatten sonra kimsenin şike yapabileceğini sanmıyorum..

Kulübe ceza gelmiyo şike yapalım diyemez kimse.. 5-12 yıl arası hapisi kimse göze alamaz..

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arjantin maçını izleyelim de kafamızı dağıtalım bari...
                          hangi kanal?????????????????????????
                          14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hangi kanal?????????????????????????
                            A Haber

A Haber TV kanalı HD yayınını 24 saat kesintisiz canlı izlemek ve son dakika haberleri için ahaber.com.tr adresini tıklamanız yeterli.
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Anlaşma yapıldı, olay kapatılacak.. 10 gün daha böyle. Al , sorgula, tutukla, sal

Aziz Yıldırım şikeden bırakılır.. Suç örgütü bağlantısı ne olur bilemem..

Bunu ilerde göreceğiz.
                              @tsmustafakemal

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BULUNDUGUM BOLGE YAYIN HAKLARINI KAPSAMAMAKTADIR ben nerdeyim abi yaaaaaaaaaaaa dagdami
                                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim