Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tüm olanlardan sonra , katatonik bir hal aldım. muhakeme yeteneğim kayboldu.
    ben savcılığın elinin kuvvetli olmadığını düşünüyorum.yoksa ilk dalgada toplanırdı.
    30 senede şampiyon olmasak bir umut gelecek seneyi beklerdim. butay bülent gibi transferler yapılırdı yinede şampiyon olabiliriz diyebiliiyordum. hangi hakla, hangi hakla, hangi hakla böyle pis işlere Trabzonun adını karıştırıyorsunuz. neyse bi kusup geleyim...

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kulüpler birliği toplantısına Trabzonspor'dan kimse katıldı mı? katıldıysa fotoğraf var mı ?
      Nevzat Aydin ve 2 kisi. Fotografi yok bence.
      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• hey gidi BMN ahalisi, dune kadar espirilerden gecilmiyordu burada. fenerin yasadiklarini aynen bizde yasiyoruz, patlatin bakalim espirileri simdi!
        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• nevzat şakar'ın kalbinde pil varmış, heyecan yapması da normal, aklanacağız inşallah

Yorum

• moralinizi bozmayayım ama, şuda var.

burda fb için şu cümleleri kurduk,yönetim kurulundaki birisinin kişilel gayreti kulübü bağlar dedik. başkasının haber olsun olmasın nevzat şakarın yaptığı iş kulübü bağlar.

önemli olan nokta bence şu; nevzat şakar rakip takıma,oyuncuya,kulübe ulaşabilmiş mi? ulaşabildiyse hepimize geçmiş olsun.yapacak hiç birşey yok.

ama ulaşamadıysada bir ceza almayız.
            Entropi İyidir.

Yorum

• Tevekkeli degilmis bir hafta boyunca basinda cikan o kadar soylentiye ragmen kulubun cikip yalanlamamasi...

Yorum

• agaoglu bali düne kadar nerdelerdi de simdi piyasaya cikiyorlar bana bunu aciklasin agaoglu
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Nevzat bey aman diyeyim Azizin basvurdugu yola basvurmayin..
                  Ölsenizde ifadeden önce gitmeyin hastaneye.. Verin babalar gibi ifadenizi sonra gidersiniz..
                  Yakismaz bize.. Kacmayin kimseden..

Yorum

• Insallah bizimkilerde 1 hafta ugrastirmazlar...

Konussunlar bitsin!!!,

Yorum

• zorla bu işi bizide bulaştırmak isteyen içimizde bi hayli fenerli mevcut bizi düşürmek ne alaka ya ....

Yorum

• Şuanda gözaltı varmı bizde.Hepsi ifade için gitmedimi sorguya.Neden bukadar karamsarsınız hayırdır
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özelden yazarsan sevinirim, bakalım neymiş durum.
                          takpte edılsem burdakı bekleyen onlarca renktasın bekletılerıne cvp vermek benım ıcın daha onemlı burdan acıklıyayım madem... metris yolu trabzonspora hayırlı olsun son dakıka...
                          bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• Bild gazetesi bundan üç gün önce TÜRKLER BUNU DA ÖRTER şeklinde haber yapmış...
                            Doğru olabilir mi?
                            "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                            Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              moralinizi bozmayayım ama, şuda var.

burda fb için şu cümleleri kurduk,yönetim kurulundaki birisinin kişilel gayreti kulübü bağlar dedik. başkasının haber olsun olmasın nevzat şakarın yaptığı iş kulübü bağlar.

önemli olan nokta bence şu; nevzat şakar rakip takıma,oyuncuya,kulübe ulaşabilmiş mi? ulaşabildiyse hepimize geçmiş olsun.yapacak hiç birşey yok.

ama ulaşamadıysada bir ceza almayız.
                              TV'de basbas bağırdılar "teşebbüs bile suç" diye...Teşebbüs bile varsa yapmış kadar oluyorsunuz...
                              Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valla giderseniz cok güzel olur. Benim araba bozuldu, yoksa dusseldorf'a kesin giderdim..
                                nerden gideceklerini bilsem giderim dicem ama ayakta kalcak halim yok.

bence hemen gideceklerse bu gece tsi 03:00 te kölnden sunexpress ile ucarlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim