bu iş temel fıkrasına döndü .. Fenerbahçenin başkanı yöneticisi TUTUKLU ... ama Tff'de delil yok bu yüzden herhangi bir yaptırım YOK . Oha .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
aziz i konuşursam herkes yanar dedi
itleri günlerce sakın fener düşürülmesin yok tazminatı şöle olur yok böle olur yok geri dönüşü olmaz haksızlık olur...
ağladı durdular
karşılığını aldılar
benim merak ettiğim konu şu
eğer aylar sonra fenerin şikesi tesbit edilir ve ceza alırsa uefa nezdinde kesin ceza alır mı ülke
umarım alıyodur da belki biraz akılları başlarına gelir bir tane şeref yoksunu kesim uğruna tüm ülkenin heba edilemeyeceğini
ayrıca bu adi herif değlmiydi daha birkaç gün önce delillere göre hareket edip hızlıca karar alacağız diyen
topunuzun Allah belasını versin emi
Yorum
-
bu fenerasyonun..........
bizim bu pisliklerin içinde ne işimiz var bencede çekilelimDinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
Mehmet Ali Aydınlar
"Türk futbolunu en az zararla kurtarmaya çalışacağız" yani "Trabzonspor bizim umrumuzda değil,istediğimiz gibi hakkını gasp ederiz"
"Lig tescil edildi şampiyonlar ligine gidecek takımlar belli" yani "bir tarafınızı yırtmanıza gerek yok Fenerbahçe şampiyon siz ikincisiniz"
"Süper kupa finali Fenerbahçe-Beşiktaş arasında oynanacak" yani "daha çok beklersiniz fenerin küme düşmesini"
dedi kısaca yanlış mı anladım ?diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
başkanın bugün alınmasının sebebi tff toplantısı olduğu tescillenmiştir başkan çıksın o istinyedeki binanızı başınıza yıkmak farz olduİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
başkanı metris ceza evinde,suçu şike yapmak,çete kurmak
yöneticileri ceza evinde,suçları çete kurmak şike yapmak,,,
uefa fifa bunları şampiyuonlar liginde oynatırsan seninde ALLAH belanı versin :hırr
cnn açın bizi destekliyorNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
tffnin basın açıklamasında bir muhabir fenerin düşürülmemesiyle ilgili bir talep oldu mu diye sordu maa nın cevabı hayır oldu.tabi yersek..İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize Şeytanın avukatlığını yapayım mı ?
Kulüpler birliği toplantısında kimse fener düşürülmeli diyemedi, biz dahil !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum