Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• birileri bişey yapsın kafayı yıcem deıl yok dıor serefsız ulan adamlar bosunamı ıcerı attılar yaa... gidipp sıkacann su mehmet alı aydınlar denen seefsızın ayagınaa sımdı baskanımızın neden ıcerı alındıgını anladınız mı böyle bı ulkede yasamaktan utanıyorum
    Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sadri şener serbest kalırsa en kısa zamanda yürüyüş yapılmalı.
      eğer serbest kalırsa Ligden çekilmemiz lazım !!!

Yorum

• Ligden cekilelim...
        1

Yorum

• Adamlar yok yere mi Metris'e gönderildi yani ?
          Nasıl delil yok ?
          Şeref yoksunları!
          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu net deliller ortadan kaybedilecek..

Çünkü bu olaydan sonra, Fenerbahçe'yi kimse yargılayamaz.
            Çok olumsuz konuşuyorsun ama bu sözüne de katılmamak elde değil.. Ayrıca fb'lileri de takdir ettim. ne ettiler, ettiler, suyun yüzüne çıktılar.. hatta neredeyse bizi suçlu ilan edecekler.. Dikkat ederseniz tüm takımlar bize karşı birleşti.. Bizim yanımıza da sadece haftadır kurduğumuz şampiyonluk hayalleri kâr olarak kaldı..
            Not Important..

Yorum

• Polisin 8 aylik islerini Fenerasyon 3 dakika icinde yok etti.
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Marka değeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• bi empati yapsak fb yerinde biz olsak acaba maa bu açıklamayı böyle yaparmıydı

bana göre açıklama özetle şöyle olurdu : yargı sürecinde bazı suçlar tespit edilmiştir hiç bir kulüp kesinlikle türk futboluna zarar verecek unsurda bulunamaz bulunduğu taktirde de en kısa zamanda cezası verilecektir...

gibi bi açıklama yapardı kesin dimi
                  EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• sadrı senerın bugun gozaltına alınması planlı bısey bence sampıyonluk verılmesın dıye yapılmıstır gorceksınız bısey cıkmıcak

Yorum

• bu şerefsiz febeliler önümüzdeki sene hangi yüzle deplasmanlara gidecekler acaba yüz yokki lavuklarda bi taraflarını yırttılar sonunda istedikleri oldu

Yorum

• Bizimkiler serbest bırakıldığı an hemen ligden çekilelim... böle kansız ligde yer almaya gerekyok!!!
                        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Bu kararı alan ve aldıran herkesin Allah belasını versinnn...Bu adamları şampiyonlar ligine alan adamlarından Allah belasını versin...

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alayina gider.
                            Türk Futbolu rezildir ve rezil kalacakdir.
                            Insaallah gerek Türk Takimlari gerekse Milli Takim hicbir basari elde edemez!
                            Amin!!! Ben bu ligde bir mac daha seyredirsem ....
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• arkadaşlar sakin olun. aynısı bizim başımıza gelseydi iddianame görülmeden küme düşme kararı çıksa biz ne derdik?
                              lütfen, fb yi sevmiyoruz tamam ama adalet herşeyden önce gelir...

Yorum

• Mehmet Ali Aydınlar
                                "Türk futbolunu en az zararla kurtarmaya çalışacağız"
                                yani "Trabzonspor bizim umrumuzda değil,istediğimiz gibi hakkını gasp ederiz"
                                "Lig tescil edildi şampiyonlar ligine gidecek takımlar belli" yani "bir tarafınızı yırtmanıza gerek yok Fenerbahçe şampiyon siz ikincisiniz"
                                "Süper kupa finali Fenerbahçe-Beşiktaş arasında oynanacak" yani "daha çok beklersiniz fenerin küme düşmesini"

dedi kısaca yanlış mı anladım ?
                                En son hamdi_61 tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 18:40.
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim