birileri bişey yapsın kafayı yıcem deıl yok dıor serefsız ulan adamlar bosunamı ıcerı attılar yaa... gidipp sıkacann su mehmet alı aydınlar denen seefsızın ayagınaa sımdı baskanımızın neden ıcerı alındıgını anladınız mı böyle bı ulkede yasamaktan utanıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
eğer serbest kalırsa Ligden çekilmemiz lazım !!!İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadri şener serbest kalırsa en kısa zamanda yürüyüş yapılmalı.
Yorum
-
Çok olumsuz konuşuyorsun ama bu sözüne de katılmamak elde değil.. Ayrıca fb'lileri de takdir ettim. ne ettiler, ettiler, suyun yüzüne çıktılar.. hatta neredeyse bizi suçlu ilan edecekler.. Dikkat ederseniz tüm takımlar bize karşı birleşti.. Bizim yanımıza da sadece haftadır kurduğumuz şampiyonluk hayalleri kâr olarak kaldı..İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu net deliller ortadan kaybedilecek..
Çünkü bu olaydan sonra, Fenerbahçe'yi kimse yargılayamaz.Not Important..
Yorum
-
bi empati yapsak fb yerinde biz olsak acaba maa bu açıklamayı böyle yaparmıydı
bana göre açıklama özetle şöyle olurdu : yargı sürecinde bazı suçlar tespit edilmiştir hiç bir kulüp kesinlikle türk futboluna zarar verecek unsurda bulunamaz bulunduğu taktirde de en kısa zamanda cezası verilecektir...
gibi bi açıklama yapardı kesin dimi
Yorum
-
Amin!!! Ben bu ligde bir mac daha seyredirsem ....İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlayina gider.
Türk Futbolu rezildir ve rezil kalacakdir.
Insaallah gerek Türk Takimlari gerekse Milli Takim hicbir basari elde edemez!TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Mehmet Ali Aydınlar
"Türk futbolunu en az zararla kurtarmaya çalışacağız" yani "Trabzonspor bizim umrumuzda değil,istediğimiz gibi hakkını gasp ederiz"
"Lig tescil edildi şampiyonlar ligine gidecek takımlar belli" yani "bir tarafınızı yırtmanıza gerek yok Fenerbahçe şampiyon siz ikincisiniz"
"Süper kupa finali Fenerbahçe-Beşiktaş arasında oynanacak" yani "daha çok beklersiniz fenerin küme düşmesini"
dedi kısaca yanlış mı anladım ?En son hamdi_61 tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 18:40.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum

Yorum