bugün savcı karşısına çıkacağını düşünmüyorum. belki yarın. sabrın sonu selamettir diyelim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Kulüpler Birliği adına, İlhan Cavcav gibi geçmişi kirli bir ağız tarafından yapılan açıklamaya, eğer ki kulübümüz adına toplantıya katılan yöneticimiz (katıldı mı bilmiyorum) imza atıyorsa ben o yönetici dahil kulübümüzü de kınıyorum.
Bize küfür eden niyeti belli olan bir insanı kurtarma gayreti rezillikten öteye geçemez !
Yüz bin kere yazıklar olsun.
Anadolu kulüpleri başkanlarına hiçbir şey söylemiyorum. "Bugün Antep Yarın Kayseri mutlaka üç takımdan biri şampiyon olmalı" diyen insan müsvettesini kutarmaya çalışacak karakterde olduklarını zaten biliyorduk.
Yazıklar olsun Kulübümüze !Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
eses lileri antuya yönlendirelim: eses ekspres (antuya gider)avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
Geçen gün yönetici kapattık demişti.Yine mi açıldı sayın yöneticiler???İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiteye üye kaydını kapatalım..
Yorum
-
Bazi rakip taraftarlar zannediyorki biz ikinci lige dusmekten korkuyoruz. Siz boyle zannetmeye devam edin. Bizim tek korkumuz adaletin tecelli etmemesidir. Hersey arastirilsin hersey sorulsunki bu isten lekesiz kurtulalim yada bulastiysak cezamizi cekelim, hak yerini bulsun.Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
......Kim?İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor bisey yapmadi bu serefsizler bizi de bitirmek istiyorlar.Nefsin icin sevme
Yorum
-
Dunyad bircok ciddi sitede yeni uye olan pasa pasa bekler belli bir sure mesaj atabilmek icin. Yoksa uyelik dakka bir, mesaj dakka bircilerin cogu, boyle hararetli gunlerde gelip bu hamsiler ne diyor diye dalan ve icindeki kini kusan, kendince dalga gecenlerden olusuyor.İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar dışarıdan korsan mesaj yazanlara karşı bir önlem alalım.
Üyelik için bir referans isteyelim ya da ilk 1 ay mesaj atamasın yeni üyeler.
Adamlar küfredip gidiyorlar. İyi valla.
Bu konuda gercekten bunlarin elinden bu olanagin alinmasi lazim. Zaten yeterince sinirlerimiz gergin, bir de bu dallamalarin sallamalariyla ugrasmayalim."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
Fenerasyonİlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle......Kim?Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Eğer bizim yöneticilerimiz tepkisiz kaldıysa bu duruma,yazdıklarınızın hepsine katılıyorum.İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüpler Birliği adına, İlhan Cavcav gibi geçmişi kirli bir ağız tarafından yapılan açıklamaya, eğer ki kulübümüz adına toplantıya katılan yöneticimiz (katıldı mı bilmiyorum) imza atıyorsa ben o yönetici dahil kulübümüzü de kınıyorum.
Bize küfür eden niyeti belli olan bir insanı kurtarma gayreti rezillikten öteye geçemez !
Yüz bin kere yazıklar olsun.
Anadolu kulüpleri başkanlarına hiçbir şey söylemiyorum. "Bugün Antep Yarın Kayseri mutlaka üç takımdan biri şampiyon olmalı" diyen insan müsvettesini kutarmaya çalışacak karakterde olduklarını zaten biliyorduk.
Yazıklar olsun Kulübümüze !
Tff şu an toplantı halinde sanırım.Kesin söz vermeyeceğim ama tff yönetiminindeki Trabzonlu üyeden ikinci ağızdan toplantıyla alakalı bilgiler alacağım sanırım.Kesin söz vermiyorum ama
Yorum
-
kuşkusu olann baska takım tutsun .. benım hıcbır kuskum yok en yakın zamanda cıkacagına da emınım baskanın demesıne 1 soru sorulacakmıs ama sorusturma basladı mı baslamadı mı bundan haberımız yokTrabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum