Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eger "tehdit etmek" ile suclaniyorsa kesin tutuklanir bence.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sadri Şener bugün serbest kalırsa , Nevzat Şakar Gözaltına alınmaz ise

ŞAMPİYONLUK şarkıları söyleyebiliriz..
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Nevzat Şakar'ın süreci daha sıkıntılı olacak gibi duruyor.

Hayırlısı.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yalnız şöyle de bir durum var:

eğer bu konu şike-teşvik meselesinden bağımsız ise, kara para aklama vs. gibi bir şey içinse, neden bu soruşturma kapsamına dahil ediliyor?

Bunun teknik açıklamasını yapacak birileri var mı dostlar, ben mi çok ayrıntı düşünüp paranoya yapıyorum
          Aynı dava kaspamında şike ve teşvikten başka konular da ele alınıyor diye biliyorum...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gidipte Baskana destek olacaksan hic gitme, süreci takip et daha iyi.
            Ne cabuk sildik baskani... Müthis taraftariz
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gazetecinin ismini vermem doğru olmaz.

Kimi tehdit ettiğini oda bilmiyor. Maçlarla ilgili bir tehdit olabileceğini söyledi.
              Bizde para olmadığı için teşvik primi yerine teşvik tehditi yapmış olabiliriz

'Adam gibi oynayın, topuğunuza sıkmayalım' hesabı...

Yorum

• Güzel haberler gelmeye başlıyor. Hadi İnşallah.

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi
                  Peki bir soru soracaklarmis, neden sabahin köründe 7:30'ta yatagindan kaldirildi?
                  Güzel soru inş temiz çıkar inş dualarımız öyle eğer tam tersi çıkarsa fb taraftarı gibi olmayalım bunları yedi sülalesini Trabzondan uzaklaştıralım yeterki temiz futbol oynansın
                  En son kral 61 tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 14:54.

Yorum

• ya şike ve teşvik hariç her cezaya razıyız şampiyonluk kupası bize gelecek arkadaş eğer bu adamın yüzünden başımız belaya girerse boğarım ben bunu
                    2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR

https://twitter.com/EmrahSKOC

Yorum

• İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tff bugün karar vermeyeceğini daha önceden açıklamıştı zaten,
                      ya bizimkiler vallahi bazı yerlerde cahil kalmısş bakın

TFF de karar merceği klupler birliği deyildir belki fikir alısverişinde bulunucaklardır

Kararı etik kurumu ve disiplin kurulu verir ve 7 gun boyunca itiraz etme kararı vardır 7 gun sonrrasında itiraz eden olmazsa karara ne dava acılabilir ne tazminat talep edilebilir millet yk tazminatı ödenmicek kararlar vermeyi n diyor ama tahkim kurulunun verdi karar hiç bir kuvvet itiraz dahil edemez tazminat davası acmak güldürü olur ztn .

Yorum

• iki tane fenerli yavşağı mutlu etmek için başkanımızı aldılar bence

Yorum

• arkadaşlar biri bişey desin sadri başkanda yok dimi bişey şikeyle alakası yok muş gibisinden okudum 1 2 saattir nete giremedm bakmaadım şimdi bakınıyorum da biri kısa bi cümle kursun ya lütfen

Yorum

• Aradım arkadası bir haftadır izindeymiş.Sadri Şener'den haberim yok diyor.Aziz Yıldırımla ilgili bilinenleri tekrar etti...

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi
                              soru: alın teriyle 82 puanı nasıl topladınız bu devirde?
                              Cevap : Onu hocaya sorun...

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nevzat Şakar'ın süreci daha sıkıntılı olacak gibi duruyor.

Hayırlısı.
                                Nevzat Şakar'ın süreci ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim