Eger "tehdit etmek" ile suclaniyorsa kesin tutuklanir bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
Sadri Şener bugün serbest kalırsa , Nevzat Şakar Gözaltına alınmaz ise
ŞAMPİYONLUK şarkıları söyleyebiliriz..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Aynı dava kaspamında şike ve teşvikten başka konular da ele alınıyor diye biliyorum...İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız şöyle de bir durum var:
eğer bu konu şike-teşvik meselesinden bağımsız ise, kara para aklama vs. gibi bir şey içinse, neden bu soruşturma kapsamına dahil ediliyor?
Bunun teknik açıklamasını yapacak birileri var mı dostlar, ben mi çok ayrıntı düşünüp paranoya yapıyorum
Yorum
-
Ne cabuk sildik baskani... Müthis taraftarizİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidipte Baskana destek olacaksan hic gitme, süreci takip et daha iyi.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Bizde para olmadığı için teşvik primi yerine teşvik tehditi yapmış olabilirizİlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGazetecinin ismini vermem doğru olmaz.
Kimi tehdit ettiğini oda bilmiyor. Maçlarla ilgili bir tehdit olabileceğini söyledi.
'Adam gibi oynayın, topuğunuza sıkmayalım' hesabı...
Yorum
-
Güzel soru inş temiz çıkar inş dualarımız öyle eğer tam tersi çıkarsa fb taraftarı gibi olmayalım bunları yedi sülalesini Trabzondan uzaklaştıralım yeterki temiz futbol oynansınİlk olarak Rayman tarafından gönderildiPeki bir soru soracaklarmis, neden sabahin köründe 7:30'ta yatagindan kaldirildi?En son kral 61 tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 14:54.
Yorum
-
ya bizimkiler vallahi bazı yerlerde cahil kalmısş bakınİlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületff bugün karar vermeyeceğini daha önceden açıklamıştı zaten,
TFF de karar merceği klupler birliği deyildir belki fikir alısverişinde bulunucaklardır
Kararı etik kurumu ve disiplin kurulu verir ve 7 gun boyunca itiraz etme kararı vardır 7 gun sonrrasında itiraz eden olmazsa karara ne dava acılabilir ne tazminat talep edilebilir millet yk tazminatı ödenmicek kararlar vermeyi n diyor ama tahkim kurulunun verdi karar hiç bir kuvvet itiraz dahil edemez tazminat davası acmak güldürü olur ztn .
Yorum
-
Nevzat Şakar'ın süreci ?İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakar'ın süreci daha sıkıntılı olacak gibi duruyor.
Hayırlısı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum