Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    niye ne gerek simdi buna ??
    bazilarimiz is yerlerinde sadece takip etmek icin okuyor... misal ben... bu hafta öglenciydim yazmaya firsatim olmuyordu ama arada bi göz atiyordum...
    cok sacma yazdigin... kusura bakma...
    Aramizdaki FBlileri, EsEs'lileri diyor
    #BorussiaDortmund
    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yaziyi bir kere daha oku, sen son 5gunde mi kayit oldun buraya ?
      yazdigim kisiler anlar kendilerinide sen niye uzerine alindin, anlaman lazimdi nedemek istedigimi
      ozaman kusura bakma renkdas... yanlis anlamisim... lütfen...
      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
      Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
      FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Sayın Psikiatris Uzmanımız hiç Burası Türkiye diye bir laf duydunuzmu , duyduysanız ne anlama geliyor.
        - Tff başkanı 5 gündür yer yerinden oynarken , delil yok duyumlara göre hareket edemeyiz derken hangi ruh halindedir , yazılanlara bakarak bunları anladıysan herhalde bu sorduklarım içinde bir cevabın vardır...
        Ben size cumartesi akşamı yarın bu operasyon yapılacak deseydim yine siz BURASI TÜRKİYE OLMAZ diyecektiniz...
        TFF başkanı haklı duyumlara göre hareket edemez ve bu soruşturma bilgileri tff başkanına değil tff hukuk kuruluna gider...tff başkanı sadece opresyonla alakalı bilgilendirilmiştir...tff başkanı malum hukuk kurlunda değil hukukcu değil vs...Bu bilgiler hukuk kurulunda tartışılacak tabi bu yeni çıkan ŞİDDET YASASI BAĞLAMINDA olacak ve bir rapor halinde tff yönetiminine bildirilecek...TFF yönetimi de hukuk kurulunun hazırladığı rapora göre önce hukuksal bakımdan sonra diğer etkenler gözonunda bulundurularak bunu tartışıp kararını açıklayacak...

Yorum

• Bu arada Kulüpler Birliğinde kimler karşı olur kimler olmaz diye bir liste yapılmış ama o listede bir tek bizi bıraksan yeridir. Tüm Anadolu kulüpleri kendilerine gelecek paranın azalacağını görünce görün bakın nasıl yapışacaklar Fenerin eteklerine, düşmesin diye. Ulan nelerle uğraşıyoruz şu işlere bak ya.

Yorum

• Bu iş uzarsa bana da öyle geliyorki UEFA almıyoruz sizi ne haliniz varsa görün diyecek.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ozaman kusura bakma renkdas... yanlis anlamisim... lütfen...
              sorun degil, ben yatmaya iyi geceler , pazartesi gercek sampiyon ilan edilecek,, carsambada genk stadyumunu tamamen doldurup sampiyonlugu once biz avrupalilar kutlicaz siz catlayin dermisimmm
              Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aramizdaki FBlileri, EsEs'lileri diyor
                ya takılmayın buna bizim milletten gizlimizmi var heryerde mert değilmiyiz.
                ...stir edin gaybanaları.

Yorum

• Arkadaslar eger sikeye dair elde delil ve belgeler var ise,ki bunda artik kimsenin süphesi yok ve buna ragmen biz sampiyon ilan edilmiyorsak yaziklar olsun diyorum sadece. Ne demek fikstürde birinci olmusuz ama sampiyon degiliz. Böyle bir sacmalik nerde var? Birinci olursan sampiyonsun o kadar! O kupa bu sene gelmezse bir daha hic gelmesin!
                  BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bjk, gs karşı olmazmı diyorsun?
                    arkadaşa sordun o ne der bilmiyorum ama özellikle galatasaraydan adım gibi eminim..
                    Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Yahu bu ülkede bununla ilgili bir kanun var mı yok mu?

Ne demek kulüpler birliği toplanacak da karar verecek?

Suç ortada ve onu ilgilendiren yasa da ortada. Şimdi şöyle birşey olabilir mi;

yasaya göre fenerin küme düşürülmesi gerekiyor

ancak

kulüpler birliğinden fenerbahçenin düşürülmemesi kararı çıktı ve düşürülmedi.

Sizin aklınıza yattı mı herşeyden önce mantık olarak? Bu operasyonu bunca medya propagandasına rağmen kararlılıkla sürdüren insanlar o noktaya getirip işi kulüpler birliğinde İbb, Samsun, bjk vs. bu kulüplerin başkanlarına mı bırakacak?

Bir düşünün bakalım.
                      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sorun degil, ben yatmaya iyi geceler , pazartesi gercek sampiyon ilan edilecek,, carsambada genk stadyumunu tamamen doldurup sampiyonlugu once biz avrupalilar kutlicaz siz catlayin dermisimmm
                        orda büyük konusma renkdas halil benim cocukluk arkadasimin kankasi soyunma odasinda benim resimlerimi gördügünde ne yapacaksin bakalim
                        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                        Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                        FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bjk, gs karşı olmazmı diyorsun?
                          bjk ve gs tabiki düsmelerini istemeyecek...ne diyorlar? ezeli rakip ebedi dost
                          ...imza...

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben size cumartesi akşamı yarın bu operasyon yapılacak deseydim yine siz BURASI TÜRKİYE OLMAZ diyecektiniz...
                            TFF başkanı haklı duyumlara göre hareket edemez ve bu soruşturma bilgileri tff başkanına değil tff hukuk kuruluna gider...tff başkanı sadece opresyonla alakalı bilgilendirilmiştir...tff başkanı malum hukuk kurlunda değil hukukcu değil vs...Bu bilgiler hukuk kurulunda tartışılacak tabi bu yeni çıkan ŞİDDET YASASI BAĞLAMINDA olacak ve bir rapor halinde tff yönetiminine bildirilecek...TFF yönetimi de hukuk kurulunun hazırladığı rapora göre önce hukuksal bakımdan sonra diğer etkenler gözonunda bulundurularak bunu tartışıp kararını açıklayacak...
                            - Ha Başkan kendisiyle alakası olmayan konu hakkında fikir beyan etmiş e oda iyiymiş...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşa sordun o ne der bilmiyorum ama özellikle galatasaraydan adım gibi eminim..
                              Yönetim bazında haklısın fakat taraftarını karşısına alıp dakika 1 gol 1 yapmazlar diye düşünüyorum.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Aygün GÜNDOĞDU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şampiyonlar ligine direk katılım için uefa Türkiyeden iki takım istiyor. Gidecek olan takımlara TFF karar veriyor....
                                ozaman uefa şu sayıda takım şampiyonlar ligine katılacak diyor. TFF de kimlerin katılacağını mı gönderiyor??

prosedür böyle mi işliyor??

takımlardan biri ben hazırlanamadım katılmak istemiyorum dese, TFF bir başka takımın ismini verebiliyor yani..

o zaman bu geçiş formülü mantıklı.. FByi cezalandırmış ama bizi de sevindirmemiş olurlar tam eyyam tff'sinden beklenecek bir karar.
                                Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim