Yürüme bozuklugu varmis... Kodes zaten 3 metre kare.. Nereye yürüyecek anlayamiyormki..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
şimdi çıkıp biri vurur üstüne kalır aman he daha dikkatli cümlelerİlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekiralık katil olsam ilk vuracağım insan aziz yıldırım olurdu.
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak CaRPe_DieM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff delilleri inceleyip vicdanına göre karar vericekmiş....dikkat vicdanına göre...trt 3 deki adam dedi
Umarım o vicdan haklının yanında olur.
Yorum
-
baktılar gaza gelmiyoruz bıraktılar ...İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün hiçbiryerde geçmedi.
Özellikle de aradım
Yorum
-
Bana uyar...Şampiyonlar Ligine gidelim kupa mupa istemez....Kendimizi yapar koyarız bir yere....İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı yerlerde lig şampiyonsuz tescil edilsine getirdiler lafı abi.habertürkteki abir avukattı galiba
Asıl bizim şu anda 2005 şampiyonluğunu kutluyor olmamız lazım. Şekip bey in tutuklanması 2005 de de aynı şeylerin yaşandığı inancımızı perçinlemiştir...
Demek ki yöneticilerinin eksikliğine bizim şikayet ettiğimiz onca hataya rağmen bu camia ortalam 3 4 yılda bir şampiyon olabilecek bir dinamiğe sahiptir...Buna bakalım...Buna çevirelim gözümüzü...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Bu simdi eksik tesebbüs yerine mi geciyorİlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekiralık katil olsam ilk vuracağım insan aziz yıldırım olurdu.

En son Punisher-61 tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 22:18.1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Misafir
Buna rağmen operasyonun 6. günü doluyor ve hala hakkımızda ortaya çıkmış bir belge, bir konuşma kaydı, bir isim, bir ipucu yok.İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesürmez mi abi.onlara kalsa ligi şampiyonsuz tescilleyecekler
Yorum
-
güvercin uçuverdi
kanadını acıverdi
yar yandım aman
el kızı değil mı aman aman
sevdi de kaçıverdi
a benim aslan yarım
duvara yaslan yarım
duvar cefa çekemez
bağrıma yaslan yarım
daracık daracık sokaklar
kızlar misket yuvarlar
pul pul olsun dökülsün
onu öpen dudaklar
oy farfara farfara
ateş düştü şalvara
ağzım dilim kurudu
kız sana yalvara yalvara
hopaaaaaaa
Az kaldi az! 77777777777777777777777777777BMN ZÜRIH
Yorum
-
Vicdani kanaat bireylere verilecek hapis cezalarıyla ilgili. Takımların küme düşmesi konusunda vicdani kanaat yok, küme düşecekler.İlk olarak CaRPe_DieM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff delilleri inceleyip vicdanına göre karar vericekmiş....dikkat vicdanına göre...trt 3 deki adam dedi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum