Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu saatlerde CAS'tan tescilli şikeciler, satılmışşehir ve yanlarına aldıkları bir kaç tane fenerli EZİK rizeliyle twitterda bir tag çalışması yapıyorlar. Şöyle bir dizine baktım, yarısından çoğu da bot hesap.

Bu komidin üzerine konulan parayla çalışan gürühu iyi kudurtmuşuz. Hakaretler, iftiralar, havada uçuşuyor; tabi anlamsız bot spamları arasında bir kaç tane gerçek hesap bulabilirseniz.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O dönem kadroda olmayan kimsenin paylaşım yapmasına gerek yok. Bu işin muhatapı kulüp, taraftar ve hakkı doğrudan yenen futbolculardır.
      Bence sadece kulüp değil, herkes tepki vermesi lazım.. sosyal medya üzerinden hele. Aksi taktirde bu işin sonu çok kötü olacak. “Şike var” diyenleri Fetöcü diye suçlamalarına az kaldı. Eğer şimdi tepki vermezsek, herşey daha kötü olacak. Ama zincir halinde tepki verirsek, büyük kitle oluşturabilirsek- ve bunu yapamayabilirler.. Benim aklım almıyor, bu tehditi bir ben mi görüyorum? Niye herkes bukadar rahat! Bugün yaşananlar bugüne kadar yaşananlardan çok daha vahim.. “Sanki bilmiyoruk” deyip de olayı bir kenara atmak nedir ya..
      En son Cihan Ince tarafından düzenlendi; 03.07.2021, 20:05.

Yorum

• O zamanın başbakanı şimdinin başkanı Tayyip Erdoğan fenerin küme düşürülmesine engel olmuştu, yediğin hakların karşılığını nasıl vereceksin bakalım.. Tayyip Erdoğan ile krem peynir aday olsa ben krem peynire oy veririm, bu adamın peşinden gidenler oy verenler, bunun bütün günahlarına ortaklardır, Tayyip Erdoğan'ı müslüman zanneden de akıl falan aranmaz..

27K likes, 1,485 comments - gurseltekin34 on June 26, 2021: "18 yaşında tertemiz bir gencimiz. Hayatının en neşeli, huzurlu günlerini yaşaması gerekirken, bunları yaşıyor. "Türkiye'de açlık, yoksulluk yok" diyenler iyi dinleyin.".
        En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 03.07.2021, 20:09.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence sadece kulüp değil, herkes tepki vermesi lazım.. sosyal medya üzerinden hele. Aksi taktirde bu işin sonu çok kötü olacak. “Şike var” diyenleri Fetöcü diye suçlamalarına az kaldı. Eğer şimdi tepki vermezsek, herşey daha kötü olacak. Ama zincir halinde tepki verirsek, büyük kitle oluşturabilirsek, bunu yapamayabilirler.. Benim aklım almıyor, bu tehditi bir ben mi görüyorum? Niye herkes bukadar rahat!
          Suçluyorlar. Şikecilerin lehine çalışan bir avukat grubu geçtiğimiz haftalarda açık açık tehdit eden bir mesaj yayınlamıştı ve onun üzerinden belli başlı trol hesaplar bu işi köpürtmeye ve insanların diline dolamaya başladı. Bu bir ön hazırlık. Fetöcülerin en büyük olayı takiyyedir ve bunların koynunda yatıp sonra bir vakit bize komplo kurdular diyenler, yahut diyetini ödeyip paçayı kurtaran şikeci eski örgütçüler, tam da bunu yapıyor.
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.07.2021, 20:10.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Suçluyorlar. Şikecilerin lehine çalışan bir avukat grubu geçtiğimiz haftalarda açık açık tehdit eden bir mesaj yayınlamıştı ve onun üzerinden belli başlı trol hesaplar bu işi köpürtmeye ve insanların diline dolamaya başladı. Bu bir ön hazırlık. Fetöcülerin en büyük olayı takiyyedir ve bunların koynunda yatıp sonra bir vakit bize komplo kurdular diyenler, yahut diyetini ödeyip paçayı kurtaran şikeci eski örgütçüler, tam da bunu yapıyor.
            Bunu ilk kez duydum.. İnanır mısım tüylerim diken diken oldu şuan.. bu nasıl bir ahlaksızlıktır. Avukatı bir kenara braktım, o avukata bu imkanı verenlerin de Allah belasını versin! Yani alenen hain ilan ediliyoruz.. Bu durumda hep birlikte tepki vermemiz gerek.. kimse de bu konuda bi çalışma yapalım demiyor anladığım kadarı ile..

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence sadece kulüp değil, herkes tepki vermesi lazım.. sosyal medya üzerinden hele. Aksi taktirde bu işin sonu çok kötü olacak. “Şike var” diyenleri Fetöcü diye suçlamalarına az kaldı. Eğer şimdi tepki vermezsek, herşey daha kötü olacak. Ama zincir halinde tepki verirsek, büyük kitle oluşturabilirsek- ve bunu yapamayabilirler.. Benim aklım almıyor, bu tehditi bir ben mi görüyorum? Niye herkes bukadar rahat! Bugün yaşananlar bugüne kadar yaşananlardan çok daha vahim.. “Sanki bilmiyoruk” deyip de olayı bir kenara atmak nedir ya..
              Zaten öyle yapıyorlar. Saçma sapan bir dernek mi kurmuşlar artık neyse milleti etiketleyip etiketleyip duruyorlar. Bunlar böyle bir kitle işte, neler yaşandığını bilmesek inanacağız kumpas yalanlarına da çok şükür yaşımız yetiyor o süreci maalesef birlikte yaşadık.
              Benim kadrodaki futbolcuların paylaşım yapmamalarına dair önerim şundan: bu süreç kurumsal olarak kulüp yönetiminin sorumluluğunda, taraftarın da güdümünde. Güncel futbolcularımız işin sonuçlarından doğrudan etkilenmiş pozisyonda değiller. Bu yüzden yapacakları paylaşım ancak taraftar kimliğiyle yorumlanır, onu da zaten siz biz yapıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O dönem kadroda olmayan kimsenin paylaşım yapmasına gerek yok. Bu işin muhatapı kulüp, taraftar ve hakkı doğrudan yenen futbolculardır.
                Katılmıyorum.

Bu işin muhataplarında biri sizin de söylediğiniz gibi Trabzonspor taraftarlarıdır. Ha takımda taraftar yok diyorsak tamam.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Katılmıyorum.

Bu işin muhataplarında biri sizin de söylediğiniz gibi Trabzonspor taraftarlarıdır. Ha takımda taraftar yok diyorsak tamam.

Diğer arkadaşa yazdığım mesaj belki anlatmak istediğimi netleştirmiştir, ona da bakabilirsin.

Yorum

• Olay nettir.

2 seçenek var. Ya Trabzonspor'u daha cok seviyorsundur.. Ya da Er kişi yi.... ikisi aynı anda olmaz..

ya da su partiyi daha cok seviyorsundur.. He buradaki o partiyi daha cok seven arkadaslar dicekki ya sen ne diyorsun

ayrıca aynı durum fb ye olsaydı şimdi bir futbolcusuna tweet attırıp hayır sayın kişi siz yanlış düsünüyorsunuz diyip karsı tarafa oy kaybettirirdi.
                    En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 03.07.2021, 21:58.

Yorum

• Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır.

Mirabeau

Yorum

• Yok fetoculukle suclayacaklarmis yok devletin yaninda yer alinmis yok sucmus falan bunlarla milleti korkutmaya calisiyorlar şikebahce uefa cas ifm onayli şikecidir hatta ve hatta ulkedeki en light halie getirilip verilmis 2.etik kurul raporunda bile şike vardir ancak sahaya yansimamistir argumanini ortaya atmislardir ulkede ki sportif yarginin en lightlastirilmis haliyle bile şike yaptiklari ortadir tesebbusu bile suctur şike eyleminin ,dahasi yeniden yargilama ozde AKlama isinde bile kumpas var diyememistir kimse deliller kanun geriye yurutulerek usulsuz toplandi denilerek sucu ortadan kaldirma yoluna gitmislerdir..uzun lafin kisasi şikeciye butun bu argumanlar esliginde şikeci demek suc degildir her yerde bunu haykirin, akillarinca sosyal medyadan cikmayan tv dizileri ile uyutulan bu halki hukuk ile korkutmaya calisip ustunu ortecekler bu isin korkmayin bunlar herzamanki gibi kuru sıkı atiyorlar soprtif olarak butun dunyada şikecidir şikebahce bu gercek degismez, degistirilemez avrupada ki kurumlar eldeki deliller isiginda kendi yargilamalarini kendi mufettis ve hakimleri ile yapmis ve men cezasi vermistir şike eyleminde bulunduklari icin, cas kararinda belirtildigi uzere turkiyedeki yargilamanin sonucu ne olursa olsun bu karar degismeyecektir nokta..mahkemeye verceklermis peh getirip avrupadaki kararlari mahkemenin onune koyarsin mahkeme bile acmaya gerek kalmadan on incelemede red edilir dava, biz demiyoruz bakin o kurumlar diyor bitti sportif acidan omur boyu şikeciler boyle de kalacaklar..bu gercegi her yerde haykirmak gorevidir Trabzonsporlunun..
                        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 03.07.2021, 23:27.
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır.

Mirabeau
                          40 yaşına geldim ve bu sözün Türkiye için geçerli olmadığını anladım.

Yorum

• bu iş bitti artık konuşmanın anlamı yok
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              40 yaşına geldim ve bu sözün Türkiye için geçerli olmadığını anladım.
                              Dışarısı da pek farklı sayılmaz. Avrupa'da gariban takımlara en ufak şike olayında ceza yağdıranlar, belli ki para ve siyasetin devreye girmesiyle "ne haliniz varsa görün, bize bulastirmayin yeter" diyerek konuyu kapattı.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İmamoğlu siyaset dönemiyle alakalı azından tek bir laf çıkmamıştır
                                Hatta çıkan laflar da şikecileri memnun edecek cinstendir
                                Şimdi Trabzon kendi bağımsız belediye başkanını çıkarıp kendi bağımsız milletvekilini parlamentoya sokamiyorsa, bu piyonlara oy veriyorsa suç kendisindedir

Bu arada gelecek seçimde yukarıdaki cb açıklamasını paylaşıp durucam bakalım Trabzon halkı ne kadar balık hafızalı
                                Bazı solumsu tiplerin anlamadığı en temel konu şudur.
                                Bir türlü anlamayacak, çünkü cok ideolojiler ve aslinda onların da trabzonspor umurlarında degil. Varsa yoksa sadece ideolojileri var.
                                Şike sürecinde tüm siyaset aynı yerde birleşti. Bunu görmek istemeyen cok fazla insan var.
                                Trabzon halkı akpye oy veriyor diye bir dünya hakaret ediyorlar, ancak chpyede yüzde 30 civarı oy veren var trabzonda o kesime neden hakaret edilmiyor.(kılıçdaroğlu azizi cezaevinde ziyaretten hic eksik kalmiyordu ).
                                Ne zaman denildiği gibi trabzondan birçok bagimsiz milletvekili çıkar. Hatta ne akpye ne chpye ne iyi partiye ne mhpye hic oy çıkmaz.
                                O zaman tüm trabzon halkı doğruyu yapmıştır deriz.
                                Eminim trabzonda chp yüzde 90 oy alsa, bu forumda birçok solumsu gururdan arşa çıkar, ama dediğim gibi mesele trabzonspor degil, mesele ıdeolojik sadece.
                                Vicdani olan hic bir trabzonsporlu hicbir siyasi partiye oy moy vermez, hicbir siyasi partinin de saklabanligini yapmaz.
                                En son emre6117 tarafından düzenlendi; 04.07.2021, 01:51.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X