Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yazık çok yazık.
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tff’den tazminat alacaklarına artık kesin gözüyle bakıyorum.
      O iş o kadar kolay değil diyeceğim de ülkede hukuk olmadığı için susuyorum
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Allah'a zerre miktar inanıyorlarsa , bunun hesabını nasıl vereceklerini düşünüyorlar , merak ediyorum. Bu saltanat elbet biter.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• İlk olarak falcon_61_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Allah'a zerre miktar inanıyorlarsa , bunun hesabını nasıl vereceklerini düşünüyorlar , merak ediyorum. Bu saltanat elbet biter.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          İnanmıyorlar ki bu insanlar, zenginin tanrısı paradır, bunu sıradan insanlar olarak anladığımız zaman dünya değişecek.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Benim hiçbir şey umrumda değil sadece içim yanıyor,ciğerim tutuşuyor. Trabzonspor kongresinde insanlar fenerbahçe şike yaptı diye haykırırken milletvekilleri,siyasiler sanki kulakları sağırmışcasına ellerinde telefona bakıyorlar sırf alkışlamamak için. Acıyorum hepinize utanıyorum futbolunuz batsın nefret ettik.

Yorum

• bunlar tabiki Allah'a inanmiyor., Tanriyi fakirlere birakiyorlar..hepsi igrenc yaratiklar bunlarin...sadece Türkiyede degil, bu tüm dünyada aynidir. Yasadigim ülkede bile yillardir kötüye dogru gidiyor, bunlarda bitecek...malesef ülkemiz Türkiye cok daha büyük bir batakligin icinde. Allah yardimciniz olsun
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bunlar tabiki Allah'a inanmiyor., Tanriyi fakirlere birakiyorlar..hepsi igrenc yaratiklar bunlarin...sadece Türkiyede degil, bu tüm dünyada aynidir. Yasadigim ülkede bile yillardir kötüye dogru gidiyor, bunlarda bitecek...malesef ülkemiz Türkiye cok daha büyük bir batakligin icinde. Allah yardimciniz olsun
                Katılıyorum. Gün geçtikce de daha fazla o bataklığın içine doğru gidiyor. Bu olay basite alınacak bir olay değil. Bu olay bazi gerçeklerin aynasıdır.. iddiaların gün yüzüne çıkmasıdır. “Acaba”ların gerçekliğinin bir göstergesidir… ama aynı zamanda Tranzon’dan %10 oy bile almaması gerekirken, yüksek ihtimal ve maalesef %80 oy alması anlamına gelir
                En son Cihan Ince tarafından düzenlendi; 03.07.2021, 13:46.

Yorum

• Mala anlatır gibi anlatmış kulüp ya yine efsane bir klip olmuş..

Ellerinize sağlık...

Sizin yatacak yeriniz var mı acaba yaptığınız onca pislik öbür dünyada burnunuzdan fitil fitil gelecek şikeci köpekler...

Hepimizin ahı var var üzerinizde...

Buna çanak tutanlar üstünü örtmeye çalışanlar haram zıkkım olsun...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Görebileceğiniz en fanatik ve en fenerli fenerli zat bu adamdır. İlkesi yok, vicdanı yok, her yol mübah bun ve bunun gibilerine. Tek bir siyasetçi lehimize gık diyebilecek mi bakalım. Allahtan korkmuyorlar. Bunlarin hesabını Allaha verecekler. İşte o gün iki elimiz iki yakalarında olacak.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Sayın Cumhurbaşkanı, bir hafta içinde Doğu Karadeniz'e ziyarette bulunurlar. Haşmetmeapları Trabzon Havalimanına indiğinde boynuna Bordo-Mavi bir atkı konur. Espriyle karışık bir sohbet ortamı, yüzlerde tebessüm, fotoğraflarda önde çıkmak için omuz omuza yarışan faniler...

Allah'ım, ne tablo ama!

"Yok, hayır, mümkün değil, olmaz öyle şey" diyebilecek bir kişinin olmaması, kupanın Kadıköy'de olmasından daha acı.

Hacıosmanoğlu'nu severiz, sevmeyiz. Söylediği bir cümle çok önemliydi. "Trabzonspor Başkanlığı makamı, yüksek protokol makamıdır. Ağırlığına göre hareket etmek gerek."

Kendisinden o ağırlığı hiç göremedik ya... Şimdikiler yapabilir mi bilmiyorum, bugünkü mektup karşısında susmayarak tarihe hoş bir anı bırakabilirler.

"Bir saatlik adil yönetim, yetmiş yıllık ibadetten hayırlıdır."
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu sürecin hem en canlı şahitlerinden hem en büyük mağdurlarından biri, hiç şüphesiz, Fenerbahçe'dir.

FETÖ'nün, yargı marifetiyle Türk futbolunu dizayn etme girişimi, Fenerbahçe camiasının dik duruşu sayesinde başarısızlığa uğramıştır."

(Sporx)
                        kafasını kuma gömen bazıları vardı şimdi hepten dillerini yutmuşlardır.

bütün mesele bu işte. adalet sağlanamadıysa en büyük sebebi bu dur.
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu sürecin hem en canlı şahitlerinden hem en büyük mağdurlarından biri, hiç şüphesiz, Fenerbahçe'dir.

FETÖ'nün, yargı marifetiyle Türk futbolunu dizayn etme girişimi, Fenerbahçe camiasının dik duruşu sayesinde başarısızlığa uğramıştır."

(Sporx)

Biz 10 senedir neyin ne olduğunu biliyoruz, tarihin en buyuk skandalında kimin emriyle "mazlum" ama "vur enseye al lokmayı, nasılsa oy garanti(!)" Trabzon'un kurban edildigini iyi biliyoruz ama bazen körlere yol göstermek gerekir.

Bu sözleri yutup Başakşehir, FB formasıyla sandığa giden ne kadar sözde TS taraftarı varsa, şu taze taze söylenmiş ve bizzat Trabzonlulara tokat niteliğindeki sözleri buraya koyuyorum ve yüzü kızarıp tövbe edenler hariç hala gerçekleri görmekten aciz olanlara geçmiş olsun diyorum.

Hala oy veriyor olsaydım yerin dibine girerdim, karakter meselesi.

Ya şimdi bakıyorsun hem sağ hem de sol... Şaka şaka.

Uyumaya devam.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Görebileceğiniz en fanatik ve en fenerli fenerli zat bu adamdır. İlkesi yok, vicdanı yok, her yol mübah bun ve bunun gibilerine. Tek bir siyasetçi lehimize gık diyebilecek mi bakalım. Allahtan korkmuyorlar. Bunlarin hesabını Allaha verecekler. İşte o gün iki elimiz iki yakalarında olacak.
                            inanmiyorlar kardesim, yemin ederimki bunlar inanamazlar öyle bir imkan yok
                            eski misir firavunlari gibi kendilerini yari tanri his ediyorlar, ruh hastasi olmuslar
                            bu cogu zengin is adami, TÜM siyasiler, makam sahibi olanlar icin gecerlidir
                            istisnalar tabiki vardir, onlari ayri tutuyoruz

bu Türkiye'nin sorunu degil, tüm insanligin sorunudur, fakat Türkiye'de batiya göre cok ama cok daha büyük bir sorundur

Allah hepimize yardim etsin, sizlere dahada cok
                            Forvete: Tencere Hill
                            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• butun siyasetciler ayni hepsi ayni seyin laciverti diyecek koylu kurnazi ak gezenler gelmeden iki cift laf edelim..hic dunya liderimize sallamaya gerek yok onun bugun soyledikleri yeni birsey degil.10 yildir ayni seyi soyluyor.
                              bu davayi trabzon sehri satmistir.o donem tercihlerini trabzonspor'dan degil siyasetten yana yapanlar simdi bosuna konusmasin.basimiza gelen her haksizligi dibine kadar hakettik.burasi haklilarin degil guclululerin ulkesi.sesini cikarmazsan bocek gibi ezerler.aynen bizi de boyle bocek gibi ezdiler. uefa,cas kararlarina ragmen ulke icinde agzimizi acmamiza musade etmediler.hatta bugun 2011'de haksizlik yapildi,şike yapildi demeyi neredeyse yasaklayacaklar.
                              en aci veren sey bize bunlari reva gorenlerin hala el ustunde tutulmasi.dunyada boyle bir ornek yok.

Yorum

• Erdoğan'nın mektubuna şaşıranınız çok herhalde. Başındna beri söylüyorum. Kupa Erdoğan'dadır ama Tayyip'e kıyamayan Trabzon'lular Kupa gitsin ama tayyip'e birşey olmasın demekten başka birşey demediler.

Kimin götü sıkışsa Fetö deyip çıkıyor işin içinden. Tayyip elbette Feto diyecektir 3 temmuza, Demese 17/ 25 aralık meselesini nereye koyacaktı. Kıç kurtarmak için başka yolları yok..

Toplum olarak Mafya babalarının itiraflarından öğreniyoruz gerçekleri. Eminim şike dönemi ile alakalı da Sedat Peker'in de bildikleri vardır..Hukuk maalesef iktidarların odalığı olduğundan yapacak birşey yok.

Tayyip, 2022 de seçime hazırlanıyor ya, Ondan şirin gözükecek Fenerlilere, Başka bir beklentim yok da. Bizim Trabzonluları anlayamıyorum. Tezacüzcüsüne aşık olmuş bir millet oldu çıktı maalesef
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X