Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hashtag'e göz gezdirince epey bi gslide gördüm. Bunlarin da belli ki derdi fb'nin yaptigi sampiyonluk basvurulari. Onlarda ayri bir şikeci.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yalniz üstteki haber 2019'dan ha
      Benim alamadığım haber 2019 dan deniyor.
      Ama neden bugün gündeme geldi bu haber.
      Uefa herhangi bir yerde tekrar mi haber yaptı.
      Benim asıl merak ettiğim 2011 yılında fbliler gerçekten şike yapmadiklarina mi inaniyorlar(yüzde kaci), ya da içten içe gucluyuz işte bize ceza veremediler mi diyorlar.
      Birazcık aklı olan bir insan 2011 de o kadar dava dosyalarına bakarak, aziz yıldırımın kendini savunamamasina bakarak şike yapıldığını anlar herhalde.
      Sadece aziz yıldırımın dava konuşmalarında verdiği cevaplar bile yeterli.yapmayan insan kendini öyle mi savunur.

Yorum

• Ben Fenerbahçe üyesiyim. Ben herkesten çok Fenerbahçeliyim. Ama 2010-11 Sezonu bir utanç vesilesidir. Trabzonspor'un şampiyonluğu çalınmıştır. Bu tapeler vsler ile de belgelenmiştir. Uefa ve Fifa'dan hatta CAS'tan cezalar alınmıştır!
        Kemal belgin

Vicdan sahibi herkes biliyor neyin ne oldugunu bosuna salaga yatmasin kimse
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 10.03.2021, 22:20.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Zamanında bu davayı gerektiği gibi savunamadı yönetimler.Şimdi ne yapılsa boş.Demir tavında dövülür boşuna denmemiş.Şimdi çıkıp insanların akıllarıyla dalga geçmesinler
          TRABZONSPOR
          Mustafa Kemal ATATÜRK
          NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
          ŞAMPİYON

Yorum

• Yomraya gidip oy kullanasım geldi, şikecilerde şu çıkışı yapan adam kahraman yapılır:

https://twitter.com/mustafabiyik61/status/1369676539047116808?s=20

Bu da 2. kapak

https://twitter.com/mustafabiyik61/status/1369681479165444106?s=20

Helal olsun

]https://www.trendsmap.com/twitter/tw...81300307722242

En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 11.03.2021, 15:44.
            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben Fenerbahçe üyesiyim. Ben herkesten çok Fenerbahçeliyim. Ama 2010-11 Sezonu bir utanç vesilesidir. Trabzonspor'un şampiyonluğu çalınmıştır. Bu tapeler vsler ile de belgelenmiştir. Uefa ve Fifa'dan hatta CAS'tan cezalar alınmıştır!
              Kemal belgin

Vicdan sahibi herkes biliyor neyin ne oldugunu bosuna salaga yatmasin kimse
              Kemal BELGİN ve Erman TOROĞLU, 3 Temmuz 2011'den bu yana bu ve benzer açıklamaları yaptılar.

Geri kalan alayı dansöz, mesela Ahmet ÇAKAR Trabzon'da bir panele gelip 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'dur dedikten sonra 360 derece kıvırdı.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• 3 Temmuz ve sonrası kronolojik, güzel haber

Futbol ve Spor Haberleri - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY Şikede kumpas soruşturması soruşturması kapsamında 28 ilde eş zamanlı opera...
                Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• 3 Temmuz 2011 tarihinden sonra,

Hırsızlık, ahlaksızlık, vicdansızlıkla averajla kazanılan haram şampiyonluk ödüllendirilirken,

Emek, alınteri, kanla kazanılan helal şampiyonluk cezalandırıldı.

Neyi konuşacağız artık?
                  Her hafta yöneticisi, teknik adamı, taraftarı, medyası hep ve sadece hakemleri konuşuyor.

Sorun hakemler mi?
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Fb nin büyük bir mafya şirketi gibi yönetildiğinin kanıtı

2011 kupasını veririm ama eski mahalle maçı şampiyonluklarını isterim açıklamalarına devam:

Fenerbahçe'den dikkat çeken paylaşım!

https://m.haber7.com/fenerbahce/haber/3077493-fenerbahceden-dikkat-ceken-paylasim

Yorum

• dinlesin efendiler, her şey işlerine geldiği gibi!
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Fenerbahçe pardon şikebahçe, Türk futbolunun yüz karasıdır.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fenerbahçe pardon şikebahçe, Türk futbolunun yüz karasıdır.
                          Yillardir yuzleri gulmedi o kadar transferler gelenler gidenler ama sonuc husran acaba yedikleri haklardan dolayi ilahi bir adalet varmidir ?

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birşey çıkacağını sanmam, minare çalan kılıfını hazırladı bu zamana kadar.
                            03.07.2011 sabahı atılan bir mesaj bu süreci özetledi. Biz bittik,tükendik ben bu başlığı görünce herşeyden soğuyorum artık futbol izlemek istemiyorum.

Yorum

• Şike davasının sonuca ulaşmaması, kupanın Fb müzesinde olması kesinlikle Fenerbahçenin suçu değildir. Şike davasının bu hale gelmesinin ve kupanın hala müzemize gelmemesinin tek bir kişinin isteğiyle olduğunu söyleyemeyen davaya ihanet eder.

Yorum

• İlk olarak mancester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yillardir yuzleri gulmedi o kadar transferler gelenler gidenler ama sonuc husran acaba yedikleri haklardan dolayi ilahi bir adalet varmidir ?
                                Ondan sonra 2 yil üst üste tr kupasini aldilar, 2014 sampiyonluk yasadilar, basketbolda euro league şampionu oldular. Biz ise 1 tr kupasi, onuda gecen sezon kazandik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X