Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Misal 15-20 Ağustos arası bi başvuru yapmamız gerek diyelim. Taa Ağustos başından baskılar(küfürler) başlatıyor bir kesim. Hele ki ayın 19'u olmuş ve hâlâ başvuru yapılmamışsa bak sen cümbüşe. Halbuki son gün başvuru yapılacak. Bu baskı olsa da yapılacak olmasa da. Bu süreçte olan taraftar-yönetim ilişkisine oluyor. Bu tablo defalarca gerçekleşti.

Benim tepkim bunadır.
    bu konuda emin değilim ben hatta farklı düşünüyorum. işte yukarda yazdım bütün ülke karşımızda laf olsun diye değil gerçekten böyle o yüzden o baskılar şart ve dibine kadar da olmalı. sosyal medya çok güçlü bir zamanını yaşıyor bunun faydasını gördük.
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Anlayan anlamıştır.
      En son My tarafından düzenlendi; 06.08.2018, 21:54.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• agaoglu, agaoglu diyorsunuzda cogu sey agaoglunun sirtinda yapiliyor

unuttunuz mu trt sporda ben basketbola haciz yaptirtmadim demisti, 1 saat sonra sosyal medyada haciz belgeleri yayinlanmisti

agaoglunun ruhu duymuyor hso nun arkadan cevirdiklerini

agaoglu 7 sponsor getirdi, gece gündüz para pesinde, hso arkadan is ceviriyor...

göreceksiniz yakinda bunlar kötü birbirine girer...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Şike davasının var ettiği insanlar. İnsanlarımız. Bunlar neyse de şike davasının var ettiği fake hesapların peşini bırakabilsek, her şike diyene elimizde tuzlukla koşmasak keşke.
          Usta'nın hıyarını gördümü daha hıyarım var demesine fırsat vermeden tuzlayarak yiyen adam şimdi kalkmış ahkam kesiyor. Fikir beyan etmenin bir usülü adabı var Adem. Eleştirenlerden birisi de Usta'nın adamlarından. Nedir senin derdin sen onu de ilk başta da bilelim. Tuzluk muzluk, hayırdır?
          En son My tarafından düzenlendi; 06.08.2018, 22:16.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Usta'nın hıyarını gördümü daha hıyarım var demesine fırsat vermeden tuzlayarak yiyen adam şimdi kalkmış ahkam kesiyor. Fikir beyan etmenin bir usülü adabı var Adem. Eleştirenlerden birisi de Usta'nın adamlarından. Nedir senin derdin sen onu de ilk başta da bilelim. Tuzluk muzluk, hayırdır?
            Bir derdim yok abi. Kimseye de laf ettiğim yok. Hıyar tuzluk meselesi bir deyimdir. Kimseye hakaret etme amacım yok. Öyle anlaşılmışsa affola.

Şike süreci konusunda muhalefet olduğu yönetime bu konu üzerinden haklı-haksız vuran bir kesim var. Çünkü taraftarı en kolay karşı tarafa çekebilecekleri bu konu var. Eğer dışardan bi derdim varmış gibi görünüyorsa budur derdim. Çünkü bu bahsettiğim insanların derdinin Trabzonspor olduğunu düşünmüyorum.
            www.x.com/zykmda

Yorum

Bir derdim yok abi. Kimseye de laf ettiğim yok. Hıyar tuzluk meselesi bir deyimdir. Kimseye hakaret etme amacım yok. Öyle anlaşılmışsa affola.

Şike süreci konusunda muhalefet olduğu yönetime bu konu üzerinden haklı-haksız vuran bir kesim var. Çünkü taraftarı en kolay karşı tarafa çekebilecekleri bu konu var. Eğer dışardan bi derdim varmış gibi görünüyorsa budur derdim. Çünkü bu bahsettiğim insanların derdinin Trabzonspor olduğunu düşünmüyorum.
              Haklısı haksızı yok kardeşim. Bu adamların dünyaları başka. Hiç biri de hayatını bu yüzden riske atmak istemiyor. Hele hele işin içinde Hacısalihoğlu varsa. Baban olsa güvenmiceksin bu davada. Yaşadıklarımız malum. Sen bunun için uğraşıp didinenleri eleştirebilirsin de. Ama ağzından çıkanı kulağın duyacak kardeşim. Beni, bizi eleştirme demiyorum. İstediğin gibi fikrini de beyan et ama adabınca. İlkin tuzlukla hıyar peşinde koştur bizi ondan sonra da hakaret etmedim de. Ayıp oluyor.
              Murat

Yorum

• Bir haltlar dönüyor kulüpte. Adamlar üzerine açıklama yapıyor ve olanı biteni detaylarıyla isimleriyle aktarıyor. Başkan açıklama yapmak zorunda kalıyor falan filan inter milan... kıyamet kopuyor dışarda bizim Adem hani foto hani foto deyip klavye başından insanları reklamcılıkla suçluyor. Ne güzel Trabzon ya! Ne oluyor ne bitiyor diyenlere de tuzlukla hıyar peşinde koşmakla itham ediyor. Sınava bak arkadaş kiminle uğraşacağımızı şaşırdık.
                Murat

Yorum

• Bir reklamcı menfaatçi Trabzonspor rantçısı daha ! Yok mu hıyarı olan tuzlukla kouşalım !
                  Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• "Düşünürlerin aydınlatamadığı toplumu, şarlatanlar aydınlatır." demiş Condorcet sanırım bizim yıllardır yaşadığımız sorunların güzel bir özeti şu cümle.

Ben artık bu kulübün kapsadığı her alanda, şarlatanların ve soytarıların elinde tuttukları fenerlerle yolumu bulmak istemiyorum.
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

Bir reklamcı menfaatçi Trabzonspor rantçısı daha ! Yok mu hıyarı olan tuzlukla kouşalım !
                        haydaaaa......
                        yalniz konusmasi çok düzgün olsa da yazilari yarim yamalak anlasiliyor yaa, çok hatâli yaziyor anlasilmiyor
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok yok aslinda bayagi kisi girip cikiyorda bu basliga cogu ya bu is bitti ya kapandi ya birakalim pesini yine mi sike onumuze bakalim vay sosyal medyadaki hesaplar reklam yapiyor vs vs diye zirvalayanlar doldu buraya..benim bmn ye bu konuda elestirim olacak ozellikle ender kuyumcular gokhan koclar gamze bal lar zamani bayagi bir aktifdi bmn bu konuda ama ne olmussa onlar ayrildikdan sonra burda da yaprak kimildamiyor tipki diger platformlar gibi cok pasif kaliyoruz bu konuda..
                          O sessiz çoğunluğun gelmişine geçmişine selamlarımı iletiyorum burdan.

Liderlerin pısırıklığı hainlikten başka bir şey değil, onu biliyorum da bunlara ne oluyor anlamıyorum.

Hep mi el bebek gül bebek büyüdüler? Hiç mi haksızlığa uğramadılar, veya uğrayınca mide krampları geçirmediler? Adaletsizliği görüp hiç mi nefesleri kalpleri sıkışmadı, beyni uyuşmadı bunların? Bütün dünyanın anasını satmak istemediler mi hiç bunlar?

Tek hücreli organizmalardan milim farkları varsa bunların ben de adam değilim!
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Bir haltlar dönüyor kulüpte. Adamlar üzerine açıklama yapıyor ve olanı biteni detaylarıyla isimleriyle aktarıyor. Başkan açıklama yapmak zorunda kalıyor falan filan inter milan... kıyamet kopuyor dışarda bizim Adem hani foto hani foto deyip klavye başından insanları reklamcılıkla suçluyor. Ne güzel Trabzon ya! Ne oluyor ne bitiyor diyenlere de tuzlukla hıyar peşinde koşmakla itham ediyor. Sınava bak arkadaş kiminle uğraşacağımızı şaşırdık.
                            Ondan sonrada olayin gercek oldugu ortaya cikinca cevir kazi yanmasin kivir..milletin isi gucu yok ihoya ustaya simdi de agaogluna iftira pesinde zaten daha 2 hafta olmadi asbaskanin sikecilerin agzindan yaptigi kisilerle kurumlar ayrilmali aciklamasina kinama bile yapilmaz ama millet bunu konusmaz konusan hakli olarak tepki koyan şike davasi uzerinden yonetime vurmak pesinde olur..trabzonun adamini kandirmak harbi cok kolay boyle memur zihniyetli bir camia daha bulunamaz..tuzluk pesinde milleti kosturanlar abisi yasindaki babasi yasindaki adamlarin kendisi bilmesede 96 da 2002 de elinden nasil sampiyonluklarinin calindigini 2011 de ki gibi bilmez hatirlamaz figuran olmaya dunden razilar trabzonspor felsefesini uzakdan yakindan almamislar alakalari yok terbiye desen yerlerde..destek olmak bir yana isleri gucleri mucadeleye kostek olmak..
                            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 06.08.2018, 23:38.
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Nerden nereye bursa baskani asin pankarti cezasi neyse ben veririm demisti rahmetli bunlarda tff den 3 kurus fazla alalim gonulleri kirilirsa vermezler diye pankart astirmazlar taraftarin yaptirdigi şike anitina klubun icinde tesisler vs kalici yer bulamazlar odleri korkuyor odleri bu pisirikla nereye kadar kazim koyuncu su gunleri gorse yuzlerine tukurur teker teker lanet olsun derdi su takimi tuttugum gune ne dik durus kaldi ne onur ne seref yaziklar olsun biatci zihniyete..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                agaoglu, agaoglu diyorsunuzda cogu sey agaoglunun sirtinda yapiliyor

unuttunuz mu trt sporda ben basketbola haciz yaptirtmadim demisti, 1 saat sonra sosyal medyada haciz belgeleri yayinlanmisti

agaoglunun ruhu duymuyor hso nun arkadan cevirdiklerini

agaoglu 7 sponsor getirdi, gece gündüz para pesinde, hso arkadan is ceviriyor...

göreceksiniz yakinda bunlar kötü birbirine girer...
                                Bu adamin gecmisde yaptiklari satisi ortadayken neden yonetime alinir anlamis degilim 2 hafta gecmedi daha yaptigi aciklamalarin uzerinden sanki şikebahcenin asbaskani ,butun bunlara ragmen klup icinden tepki gelmemesi gorevinin basinda olmasi hala ozellikle gecmisde sike davasi ile ilgili attigi twitler daha ortadayken ozkan sumerin sessiz kalmasi dusundurucu cok isler acacak daha basimiza fitnecinin teki icden ice kayniyor olabilir klup ozellikle bu dava nezdinde yoneticilerden bir kismi pankarti aldiriyorum iceri diyor baskan olmaz diyor ozkan sumerde rahatsizdir eminim bu konulardan..basketbolda ki haciz isleminde de arabanin soforune arabayi hemen teslim edersin yada kendine is bak diyen bizzat hh nin ta kendisi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X