İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
agaoglu, agaoglu diyorsunuzda cogu sey agaoglunun sirtinda yapiliyor
unuttunuz mu trt sporda ben basketbola haciz yaptirtmadim demisti, 1 saat sonra sosyal medyada haciz belgeleri yayinlanmisti
agaoglunun ruhu duymuyor hso nun arkadan cevirdiklerini
agaoglu 7 sponsor getirdi, gece gündüz para pesinde, hso arkadan is ceviriyor...
göreceksiniz yakinda bunlar kötü birbirine girer..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike davasının var ettiği insanlar. İnsanlarımız. Bunlar neyse de şike davasının var ettiği fake hesapların peşini bırakabilsek, her şike diyene elimizde tuzlukla koşmasak keşke.En son My tarafından düzenlendi; 06.08.2018, 22:16.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta'nın hıyarını gördümü daha hıyarım var demesine fırsat vermeden tuzlayarak yiyen adam şimdi kalkmış ahkam kesiyor. Fikir beyan etmenin bir usülü adabı var Adem. Eleştirenlerden birisi de Usta'nın adamlarından. Nedir senin derdin sen onu de ilk başta da bilelim. Tuzluk muzluk, hayırdır?
Şike süreci konusunda muhalefet olduğu yönetime bu konu üzerinden haklı-haksız vuran bir kesim var. Çünkü taraftarı en kolay karşı tarafa çekebilecekleri bu konu var. Eğer dışardan bi derdim varmış gibi görünüyorsa budur derdim. Çünkü bu bahsettiğim insanların derdinin Trabzonspor olduğunu düşünmüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir derdim yok abi. Kimseye de laf ettiğim yok. Hıyar tuzluk meselesi bir deyimdir. Kimseye hakaret etme amacım yok. Öyle anlaşılmışsa affola.
Şike süreci konusunda muhalefet olduğu yönetime bu konu üzerinden haklı-haksız vuran bir kesim var. Çünkü taraftarı en kolay karşı tarafa çekebilecekleri bu konu var. Eğer dışardan bi derdim varmış gibi görünüyorsa budur derdim. Çünkü bu bahsettiğim insanların derdinin Trabzonspor olduğunu düşünmüyorum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bir haltlar dönüyor kulüpte. Adamlar üzerine açıklama yapıyor ve olanı biteni detaylarıyla isimleriyle aktarıyor. Başkan açıklama yapmak zorunda kalıyor falan filan inter milan... kıyamet kopuyor dışarda bizim Adem hani foto hani foto deyip klavye başından insanları reklamcılıkla suçluyor. Ne güzel Trabzon ya! Ne oluyor ne bitiyor diyenlere de tuzlukla hıyar peşinde koşmakla itham ediyor. Sınava bak arkadaş kiminle uğraşacağımızı şaşırdık.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
"Düşünürlerin aydınlatamadığı toplumu, şarlatanlar aydınlatır." demiş Condorcet sanırım bizim yıllardır yaşadığımız sorunların güzel bir özeti şu cümle.
Ben artık bu kulübün kapsadığı her alanda, şarlatanların ve soytarıların elinde tuttukları fenerlerle yolumu bulmak istemiyorum.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir reklamcı menfaatçi Trabzonspor rantçısı daha ! Yok mu hıyarı olan tuzlukla kouşalım !
yalniz konusmasi çok düzgün olsa da yazilari yarim yamalak anlasiliyor yaa, çok hatâli yaziyor anlasilmiyorTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yok aslinda bayagi kisi girip cikiyorda bu basliga cogu ya bu is bitti ya kapandi ya birakalim pesini yine mi sike onumuze bakalim vay sosyal medyadaki hesaplar reklam yapiyor vs vs diye zirvalayanlar doldu buraya..benim bmn ye bu konuda elestirim olacak ozellikle ender kuyumcular gokhan koclar gamze bal lar zamani bayagi bir aktifdi bmn bu konuda ama ne olmussa onlar ayrildikdan sonra burda da yaprak kimildamiyor tipki diger platformlar gibi cok pasif kaliyoruz bu konuda..
Liderlerin pısırıklığı hainlikten başka bir şey değil, onu biliyorum da bunlara ne oluyor anlamıyorum.
Hep mi el bebek gül bebek büyüdüler? Hiç mi haksızlığa uğramadılar, veya uğrayınca mide krampları geçirmediler? Adaletsizliği görüp hiç mi nefesleri kalpleri sıkışmadı, beyni uyuşmadı bunların? Bütün dünyanın anasını satmak istemediler mi hiç bunlar?
Tek hücreli organizmalardan milim farkları varsa bunların ben de adam değilim!Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir haltlar dönüyor kulüpte. Adamlar üzerine açıklama yapıyor ve olanı biteni detaylarıyla isimleriyle aktarıyor. Başkan açıklama yapmak zorunda kalıyor falan filan inter milan... kıyamet kopuyor dışarda bizim Adem hani foto hani foto deyip klavye başından insanları reklamcılıkla suçluyor. Ne güzel Trabzon ya! Ne oluyor ne bitiyor diyenlere de tuzlukla hıyar peşinde koşmakla itham ediyor. Sınava bak arkadaş kiminle uğraşacağımızı şaşırdık.En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 06.08.2018, 23:38.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleagaoglu, agaoglu diyorsunuzda cogu sey agaoglunun sirtinda yapiliyor
unuttunuz mu trt sporda ben basketbola haciz yaptirtmadim demisti, 1 saat sonra sosyal medyada haciz belgeleri yayinlanmisti
agaoglunun ruhu duymuyor hso nun arkadan cevirdiklerini
agaoglu 7 sponsor getirdi, gece gündüz para pesinde, hso arkadan is ceviriyor...
göreceksiniz yakinda bunlar kötü birbirine girer...1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum