Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nasil ertelenmez fikstür cekimi...
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nasil ertelenmez fikstür cekimi...
      Hiç şaşırmadım. 2010-2011 sezonu tamamlandığında da, emrenin Ankaragücülü kağana "çok sıkma, başkanla beni kavga ettirme, aldıracağım seni buraya" mesajlarından sonra da alelacele ligi tescil etmişlerdi.
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Şike'nin hapis cezası neden yok ? Ben bunu çözebilmiş değilim. Şike yapanın idam edilmesine bile olur veririm ben.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şike'nin hapis cezası neden yok ? Ben bunu çözebilmiş değilim. Şike yapanın idam edilmesine bile olur veririm ben.
          Taze vardı fener şike yapınca kaldırıldı. Çok çok ileri bir ülke olduğumuzdan kişiler, kurumlar kanunlara uymadığında cezalandırmak yerine, kanunları kişilere, kurumlara uyduruyoruz...
          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• ülkeye bak her ligi şikeye bulaşmış

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şike'nin hapis cezası neden yok ? Ben bunu çözebilmiş değilim. Şike yapanın idam edilmesine bile olur veririm ben.
              Ha şike yapmışsın ha banka hortumlamışsın ne farkı var. Hatta şike ile dolaylı yoldan elde ettiğin maddi kazanç banka hortumlamaktan falan kat kat fazladır. Şikenin bireysel cezası kesinlikle hapis olmalı.

Yorum

• önce ertelenmişti sonra ülke futbolunun itibarı düşünülerek üst makamdan gelen telefonla iptal edilmiştir.

bu olayda kapatılırsa hala tedirgin olanlar iyice rahatlar artık şike yapma konusunda hatta yakında meclise yasa teklifi verilirse "şu kişiler için şike yapmak serbest olsun" her defasında aklamaya uğraşmayalım diye şaşırmam.

ist. medyasıda nihayet beklenen yasa çıktı artık arkası sağlam olanlar için serbest iki yüzlü birer pislik olmaktan bıkmıştık zaten. aslında bize çok uymuştu bu ama arada bizde insanız işte bazen dokunuyor gibi oluyor.

ağım büyük 3 temmuz pisliğinden sonra beter olsunlar. yazarken bile sinir katsayım yukarı doğru çıkıyor.
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Tff konuyu Etik Kuruluna sevk etmiş

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tff konuyu Etik Kuruluna sevk etmiş
                    Eyvah, Urfaya ceza gelebilir.

Yorum

Biz çok iyi biliririz o bi halta yaramayan kurulları
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

ozaman Urfaspor' a "bu yaptığınız etik değil" diyerek ceza verebilirler.
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ertelendi demişlerdi noldu sonra.
                          vaz mı geçtiler?
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl: "12 yıldır sürdürmüş olduğum başkanlık görevimi bırakma kararı aldım. Yeni kongrede aday olmayacağım."

Bu şu demek olabilir: Buyukşehir Antep şikeden dolayı dusurulecek. yatirimlar Gaziantepspor'a döndürülecek.
                            Fatih Tekke

Yorum

• Muhtemelen bu şike işinin ortaya cikmasini İbrahim kizil sağladi. Simdi ya baski geldi o sebeple baskanligi birakiyor karsiliginda buyuksehirAntep kume dusurulecek ya da uefa'ya gidersen seni kumpastan iceri attiririz dediler, mecburiyetten birakiyor. konunun uzerini ortecekler.

Senaryom bu.
                              En son HIZIR_IR tarafından düzenlendi; 14.07.2017, 12:19.
                              Fatih Tekke

Yorum

• fener medyasinin bu isin uzerine gitmesi arastirilmali. azizden talimat almadan bu isin uzerine gidemezler. bunda bir iş var.
                                Fatih Tekke

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X