nasil ertelenmez fikstür cekimi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasil ertelenmez fikstür cekimi...Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike'nin hapis cezası neden yok ? Ben bunu çözebilmiş değilim. Şike yapanın idam edilmesine bile olur veririm ben.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike'nin hapis cezası neden yok ? Ben bunu çözebilmiş değilim. Şike yapanın idam edilmesine bile olur veririm ben.
Yorum
-
önce ertelenmişti sonra ülke futbolunun itibarı düşünülerek üst makamdan gelen telefonla iptal edilmiştir.
bu olayda kapatılırsa hala tedirgin olanlar iyice rahatlar artık şike yapma konusunda hatta yakında meclise yasa teklifi verilirse "şu kişiler için şike yapmak serbest olsun" her defasında aklamaya uğraşmayalım diye şaşırmam.
ist. medyasıda nihayet beklenen yasa çıktı artık arkası sağlam olanlar için serbest iki yüzlü birer pislik olmaktan bıkmıştık zaten. aslında bize çok uymuştu bu ama arada bizde insanız işte bazen dokunuyor gibi oluyor.
ağım büyük 3 temmuz pisliğinden sonra beter olsunlar. yazarken bile sinir katsayım yukarı doğru çıkıyor.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff konuyu Etik Kuruluna sevk etmiş
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff konuyu Etik Kuruluna sevk etmişBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff konuyu Etik Kuruluna sevk etmiş2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl: "12 yıldır sürdürmüş olduğum başkanlık görevimi bırakma kararı aldım. Yeni kongrede aday olmayacağım."
Bu şu demek olabilir: Buyukşehir Antep şikeden dolayı dusurulecek. yatirimlar Gaziantepspor'a döndürülecek.Fatih Tekke
Yorum
-
Muhtemelen bu şike işinin ortaya cikmasini İbrahim kizil sağladi. Simdi ya baski geldi o sebeple baskanligi birakiyor karsiliginda buyuksehirAntep kume dusurulecek ya da uefa'ya gidersen seni kumpastan iceri attiririz dediler, mecburiyetten birakiyor. konunun uzerini ortecekler.
Senaryom bu.En son HIZIR_IR tarafından düzenlendi; 14.07.2017, 12:19.Fatih Tekke
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum