İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Atalay'ın ismi geçiyor. Bir umut belki diyoruz ama sistem buna müsaade etmez.
Mehmet Atalay oraya gelecek de kafana gore takil mi diyecekler kendisine. Kisileri haddinden fazla abartiyoruz, sonrasi hep hayal kirikligi, husran..
Sent from my VFD 700 using TapatalkEn son ESER tarafından düzenlendi; 10.06.2017, 09:00.
Yorum
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://videonuz.ensonhaber.com/izle/...si_anlayamadim
Bu cehalete sahip kisilerden, kurumlardan biz adalet bekliyoruz.
Not: Bu kişi Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanlığını yapıyor.
Sent from my VFD 700 using Tapatalk
Yorum
-
Eminim herkesin böyle tuhaf falsoları vardır hayatında. Ama bel altı vurmayı kültür haline getirmememiz gerek.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEminim herkesin böyle tuhaf falsoları vardır hayatında. Ama bel altı vurmayı kültür haline getirmememiz gerek.
Duyar kasma olayini bu kadar da abartmamak gerek bence.
Sent from my VFD 700 using Tapatalk
Yorum
-
Bu adam ülkenin başbakanı. Gördüğüm kadarıyla gayet aklı başında adam. Dilbilgisinde bir eksikliği var. Bunu alaya almak ya da tümden bilgisini sorgulamak bel altı vurmak değil mi? Herkesin kusuru var. Ama son yıllarda bu kültür Türkiye'de oturtulmaya çalışılıyor. Hoşgörü ortamına sahip çıkmalıyız. Bu kültür siyasete de ait değildir. Ama siyasete sokulmuştur. Ben sizi kırmak için yazmıyorum. Her neyse mevzuyu uzatmak istemiyorumEn son Travelair tarafından düzenlendi; 10.06.2017, 22:19.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Temel egitimi eksik almis birinin basbakanligini sorgulamak bile artik bel alti olmuş. Bunun hosgoru ile karsilanmasi gerekirmis. Saka gibi gercekten. Iste bu cehaleti hosgoru ile karsilayanlara kalsa ulkenin spor menfaatleri de bizim hakkimizdan daha onemli(Goreceksiniz de Fifa'nin verecegi cezanin ulkemizde uygulanmasi engellendiginde bu lafi edecek icimizdeki taraftarlari). Hayir normal vatandas olsa anlariz ama basbakanligin eskiden bir agirligi vardi. Boyle onune geleni siparis usulu basbakan yapmiyolardi.
Bu mevkideki birinin -ki ilk degil bu- cehaletini savunabilmek daha da vahim bir durum. Zaten Türkiye'de sporun geldigi noktada bunu aciklar nitelikte.
Diyorum ya adaleti, hakkımızı bu cehaletten bekliyoruz.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 10.06.2017, 22:31.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamların tıyneti bu arkadaşlar. 6 yıldır ne yapıyorlarsa, 6 yıldır ne yaşıyorsak bugün de olan biten bu.
Şu ya.şak ortamı ve güruhu görüyorsunuz.
İşte bu ya.şak ortama ve güruha bizden birisi (başkanıydı, yöneticisiydi, taraftarıydı vs.) hiç bir şey olmamış/olmuyormuş gibi davrandığı zaman bende şalterler atıyor.
Yapmayın Allah'ınızı severseniz etmeyin şu adamlardan bize gram fayda yok dostlukları bile zarar yanaşmayın şu adamlara. Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol karşı güruh ya.şak.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Ben kimsenin cehaletini savunmuyorum. Değil bir başbakanın, sokaktaki bir insanın bile cehaletini sorgulamak bu kadar kolay, ucuz olmamalı diyorum. Hani ağırlıktan bahsediyorsunuz ya. Bir insanı, bir grubu sevmiyorsanız bile adaletten ödün veremezsiniz. Ben de bu yaklaşımın bel altı olduğunu, dolayısı ile adil olmadığını söylüyorum. Hoşgörü ortamı yok olmamalı diyorum. Bunu niye diyorum? İnsanlar karşısındakini anlamaktan vazgeçip gözünün üstünde kaşın var diyerek birbirini boğazlamasın diye diyorum. Hoşgörü ile karşılansın demedim. FIFA'ya gidelim diye de yıllardır diyorum, fikirlerim de bellidir. Ne fikirlerimi çarpıtın, ne de adıma konuşun. Kimsenin taraftarı değilim, kimse de beni başkalarıyla karıştırmasınTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum