fifa dan da hiçbir şey çıkmayacağına adım gibi eminim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
3 Temmuz sabahı kalktık, haberlerde aziz tutuklanıyor, fener, eskişehir, bjk şike yaptı tapeler falan. Hiç unutmuyorum babam dedi ki "Gör de bak hiçbiri ceza almayacak, o kupayı bize vermezler" . Dedim baba Allah aşkına sende yaa adamları kelepçeleyip götürüyorlar o kupa bizde bunun dönüşü olmaz dedim. İnşallah yanılırım dedi. Umarım Fifa dan beklediğimizi alırız.
Aslında asıl temennim inşallah bu süreci ve sahayı aynı anda yürütebiliriz, inşallah akıllanmışızdır bu konuda. Hakkımızı sonuna kadar aramalı fakat aynı zamanda sahada da başarılı olmalıyız. Kendi adıma lig şampiyonluğundan daha çok Şampiyonlar ligi ne gitmeyi çok istiyorum. Hersene 2. olalım ŞL ye gidelim benim için sorun yok
Yorum
-
Merak ediyorum şikebahçe yönetimi ve o kulübe yakın beyuk adamların (Koç Holding vs.) kişisel servetleri ve şirketlerinin yıllık ciroları ne kadar diye. Bizim İçimizdeki ve dışımızdaki malum çevreler tarafından kaça satıldı adalet diye. Bizim haklarımıza ne kadar fiyat biçtiklerini veya ne kadara sattıklarını diye.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 27.03.2017, 23:32.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Şimdi Galatasaray çok zor durumda,Gs önümüzdeki sene kendi maçlarında şike yapıp rakiplerinin maçlarında teşvik verip lig şampiyonluğunu göğüslese;
1) Bu olayın peşine hangi savcı düşebilir,hangi emniyet mensubu bu olayı ortaya çıkarailir?
2) Diyelim ki çok cesur insanlar bu olayı ortaya çıkarttı,hangi hukuk sistemi bu adamlara adli ceza verebilir?
3) Türkiye'de Gs şike yapsa şu şartlarda Gs'yi kim küme düşürebilir,kim şampiyonlugunu elinden alabilir?
Fifa,Cas,Uefa hepsi hikayeymiş,bu saatten sonra Türkiye'de taraftarca büyük olan takımlara şike serbesttir.
Madem Avrupa da ceza vermiyo,Gs'de biraz onur haysiyet varsa önümüzdeki sezon bütün maçlarda şike yapsınlar,şampiyon olsunlar,biz de tebrik edelim.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaspor açin !
ve bitti
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi de kulüp neden detayli karari aciklamiyor?
sadece "reddetti" diye aciklama yapiyor kulüp; ama sorsan internette bir sürü madde siralamislar, yok cas böyle dedi yok söyle dedi diye.
Yorum
-
ya da olay söyle: kulüp elindeki detayli aciklamayi yayinlamiyor; cünkü iddia edildigi gibi bu kararda eger cidden, tff bagimsiz degildir gibi maddeler varsa, Trabsonspor referandum öncesi bir sekilde devleti karsisina almak istemedigi icin bunlari aciklamiyor. zira cas direk tff'de siyasi müdahale var demis.
suyu bulandirmayip, sessiz ve derinden gidiyorlar. ya da mamalari yemiyor.
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya da olay söyle: kulüp elindeki detayli aciklamayi yayinlamiyor; cünkü iddia edildigi gibi bu kararda eger cidden, tff bagimsiz degildir gibi maddeler varsa, Trabsonspor referandum öncesi bir sekilde devleti karsisina almak istemedigi icin bunlari aciklamiyor. zira cas direk tff'de siyasi müdahale var demis.
suyu bulandirmayip, sessiz ve derinden gidiyorlar. ya da mamalari yemiyor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErman Toroğlu: "Siyasi tarihin tümüne bakalım. Bütün partilerin hepsinin birleştiği tek konu şikeyi örtmek, birlik olunan başka konu yok."!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum