Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA sanıyor musunuz ki Türk takımlarını vitrine çıkaracak az bile yapıyor.

Beter olun!

Benim milli takımım da TRABZONSPOR !

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tabii ki birsey cikmaz..demiorenin kimin kuklasi oldugu kum tarafindan oraya atandigi malum..ulkede hukuk mu kaldi ki birde emsal kararlari ilistirmis dosyaya ascioglu neye karsi kime karsi dava actiginin ya farkinda degil ya cok iyi niyetli..
      Bence geç te olsa mücadelesi takdir edilesi. Ama senin de dediğin gibi maalesef bundan bir şey çıkmaz. Yani çıksa bile Demirören gider Dilmen gelir değişen bir şey olmaz.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• rıdvan federasyon başkanlığına aday olacak bizimkilerde destek olacak hemi. O kadarı zor. Yüzde yüz seçileceğini bilsek bile destek vermemeliyiz.

CAS ın sayfasına hergün bakıyorum. Çok ağrı bir İngilizce ile karar metinleri yazılıyor.

Ya yeni bir yolculuk başlayacak ya da yolun sonu görünecek şikeciler için.

Astana kararlarının tam metnini bulabilen varmı. Ben 11 maddelik Türkçe haberleri bulabildim. Eğer orada şikede zaman aşımı kaldırılmıştır diye bir karar varsa bizim lehimize olacaktır.

Öyle bir dava ki bu Bosman davasıyla eş değer. uefa nın kafasını kuma gömmesine engel olacak büyüklükte.

CAS ın bir önceki kararlarını okuduğumda buradan çok ilginç bir karar çıkabileceğini düşünüyorum.

Şahsi fikrim şudur ki; CAS uefa nın küme düşürme yetkisi olmadığına karar verecektir. Ama şike yapıldığını bile bile şike yapan ülke takımlarının cezalandrılıması sağlanmadan kendi turnuvalarına aldıkları için bir yaptırım olacaktır. Madem şike ve doping en önemli sorun ve senin en büyük derdin futbol daki bozulma( uefa yazın hep yaptıkları toplantılarda corruption çıkar) o zaman sen neden bu ülkeye izin veriyorsun diyeceklerdir.

Senin küme düşürme yetkin yok ama şikeyi cezasız bırakan bir ülkeyi neden turnuvalarına alıyorsun deme ihtimalleri çok yüksek.

Yorum

• [MENTION=23843]Tayfun Aydın[/MENTION]

Türkiye Futbol Federasyonu, Futbol Disiplin Talimatı’nda değişiklik yaptı ve talimata ’müsabaka sonucunu etkileme’ ihlalinin daha önce 20 yıl olan soruşturma zaman aşımının, herhangi bir süreye tabi olmadığı hükmünü getirdi.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) şikede zaman aşımını kaldırdığını ve tespit edilmesi durumunda eskiye dönük şike olaylarında da karar verileceğini duyurdu.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• izlenimler gene birsey degismeyecek gibi duruyor.

Yorum

• O kupa Trabzonspor'un alınteridir, emeğidir, gözyaşıdır, kanıdır, canıdır, azmidir, hırsıdır, isyanıdır, mücadelesidir, sevincidir, umududur, geleceğidir ve

MUTLAKA GERÇEK SAHİBİNE VERİLECEKTİR.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Dünyada lobin kadar söz sahibisin biz hala lobimizi olışturamadık bile

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [MENTION=23843]Tayfun Aydın[/MENTION]

Türkiye Futbol Federasyonu, Futbol Disiplin Talimatı’nda değişiklik yaptı ve talimata ’müsabaka sonucunu etkileme’ ihlalinin daha önce 20 yıl olan soruşturma zaman aşımının, herhangi bir süreye tabi olmadığı hükmünü getirdi.

http://www.aksam.com.tr/spor/uefa-si...i/haber-208854
                  Bunlarında yaptıkları haberlere ne kadar itibar edilir bilmiyorum am bu karar bu şekilde ise bizim işimize yarayacaktır.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kolpataşa da 7 puanla şam.lig. bitirdi, biz de
                    Ama biz 1 galibiyet 4 beraberlik aldık, namağluğ çıkamadık 2011-2012'de (İnter sahasında son dakikada CSKA Moskova'dan gol yemeseydi çıkacaktık)
                    Rusya'da cska moskova'ya 3-0 yenilmistik, tek maglubiyetimiz o... biz de bjk gibi 7 puan ile ve ayni sekilde 3.bitirmistik
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      UEFA sanıyor musunuz ki Türk takımlarını vitrine çıkaracak az bile yapıyor.

Beter olun!

Benim milli takımım da TRABZONSPOR !
                      Ya ben mi yanlış gordum penaltı yüzde yüz penalti beck iki mücadele sonrasi dusuyor duserken istemeden de olsa forvet oyuncusuna teması forvet oyuncusunun bariz gol şansını engelliyor. Kesin penaltı ama kurallar kasit aranır diyorsa kırmızı verilmeyebilir.
                      Madem kesin penaltı şike taş neden ağlıyor bukadar
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rusya'da cska moskova'ya 3-0 yenilmistik, tek maglubiyetimiz o... biz de bjk gibi 7 puan ile ve ayni sekilde 3.bitirmistik
                        Şimdi hatırladım, teşekkürler...
                        Ah CSKA ah gruptan çıkmamız o mağlubiyet yüzünden olmuştu, oysa iyi de başlamıştık maça
                        Avni Aker'de de direkleri dövmüştük 0-0 bitmişti
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• şike kronlojisi okuyorum bilgi ve belgeleri
                          sonra burayı okuyorum
                          bazı arkadaşlar inancını yitirmiş
                          bazıları da ilk günkü gibi heyecan ile tahip ediyor.
                          bu dava sonuçlanana kadar bitmeyecek
                          BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şike kronlojisi okuyorum bilgi ve belgeleri
                            sonra burayı okuyorum
                            Bu dava sonuçlanana kadar bitmeyecek
                            hakliyiz
                            temiziz
                            şampiyonuz
                            bekliyoruz
                            kazanacağiz
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şike kronlojisi okuyorum bilgi ve belgeleri
                              sonra burayı okuyorum
                              bu dava sonuçlanana kadar bitmeyecek
                              altı çizili yerde beni anlatmışsın
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                altı çizili yerde beni anlatmışsın
                                Seni ve hopali abiyi pas gecmek ayıp olur 😀
                                celal telefonu mu mesaj at
                                15 Aralık Perşembe toplanıyoruz özel davet ediyorum seni
                                mazeret ayıp olur
                                BMN KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X