Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cumhurbaşkanı'nın Fener-Efes maçına gitmesi ve orada özellikle aziz'le verdiği görüntüler hiç iyi olmadı.

Maalesef alenen şikecileri koruyor ve yanlarında saf tutuyor.
    Kardeş boşver Allah aşkına, takma kafana. Bugüne kadar neler yapıldı, sindirdik de bunu mu kabullenemeyeceğiz?
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Trabzon halkı Trabzonspor'un hakkının yendiğini görüp sandıkta şikecilere sahip çıkmıştır. Şimdi gelip diğer partilerin tutumu sanki farklıydı diyenler gelecek o yüzden hiç uzatmaya gerek yok. 6469841642 senede geçse 2011 in üzerine soğuk bir su içelim... Son olarak her toplum layık olduğu şekilde yönetilir.

Ülkede adalet denen şeyden zerre yoktur. Ve bunun en büyük destekçisi karadenizlilerdir (çoğunluktan bahsettim).
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon halkı Trabzonspor'un hakkının yendiğini görüp sandıkta şikecilere sahip çıkmıştır. Şimdi gelip diğer partilerin tutumu sanki farklıydı diyenler gelecek o yüzden hiç uzatmaya gerek yok. 6469841642 senede geçse 2011 in üzerine soğuk bir su içelim... Son olarak her toplum layık olduğu şekilde yönetilir.

Ülkede adalet denen şeyden zerre yoktur. Ve bunun en büyük destekçisi karadenizlilerdir (çoğunluktan bahsettim).
        +616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• 32. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı, Anadolu Efes'i 77-69 yenen Fenerbahçe kazandı...
          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardeş boşver Allah aşkına, takma kafana. Bugüne kadar neler yapıldı, sindirdik de bunu mu kabullenemeyeceğiz?
            Bunu sindirmek çok zor ya.

Göz göre göre yapılıyor bu. Aylardır fetö yiyoruz fetö içiyoruz. Sporda, özellikle futbolda niye operasyon yapılmıyor?

Yapılsa her taşın altından aziz'in çıkacağı kesin. Spordaki her pisliğin altında bu aziz var. Fetö savcılarıyla, hakimleriyle, paşalarıyla yediği içtiği ayrı gitmemiş. Hepsini kulübe üye yapmış, halı saha maçları yapmış, beraat kararı öncesi yemekler yemiş, topuk yaylasında ağırlamış. Ayrıca fetö'yle yakinen görüşen bir herifti bu biliniyor. Ben sporda operasyon yapılacağını ve sürecin seyrinin değişeceğini tahmin ediyordum ama olmadı.

Hatta Gökçek bir süre önce şike vardır vs diye açıklama yapınca kamuoyu herhalde bu operasyonlara hazırlanıyor diye düşünmüştüm.

Bir de basket maçındaki tabloya bak!

Nasıl oluyor bu? Nasıl sindirelim?
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tamam şike için gelme bizim için gel. Öyle sosyal medyada ofta döner yiyip paylaşma
              Ah ah olsada yesek

Geliriz Celal'im ayıpsın
              Şikeden,kupadan ümidim yokta Keşke Uefa fener ile uğraşsada eğlensek biraz

Yorum

• Bizim beyaz kefenlilere duyurulur!
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ah ah olsada yesek

Geliriz Celal'im ayıpsın
                  Şikeden,kupadan ümidim yokta Keşke Uefa fener ile uğraşsada eğlensek biraz
                  herşeyin bir zamanı var önce CAS sonra FİFA süreçlerinde eğleneceğimizden eminim.
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Celal yıllardır bu foruma yazarsın
                    bir sefer bizim aylık muhabbet toplantımıza katılmadın.
                    bu perşembe toplanıyoruz gel bakalım bir tanışalım hasbihal edelim.
                    BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Celal yıllardır bu foruma yazarsın
                      Saat kaçta? Nerde? kamuda çalıştığım için her istediğim zaman işten çıkmam zor oluyor. Bende tanışmak isterim gerçekten

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kasım ayına az kaldı.

Şikebahçe için yolun sonu olsun bu sefer

Adaletin olmadığı yerde insanlar kendi adaletlerini sağlamaya kalkarlar

Bu yüzden 5 yıldır haklı olduğumuz halde, şikebahçe maçlarında aldığımız cezaların bedelini ödüyoruz.

Ver artık şampiyonluğumuzu şerefsiz tff başı
                        Vicdanınız sızlamıyor mu, uykuya dalarken rahat mısınız?
                        UEFA, CAS, IFM şike var diyor, ceza kesiyor (Avrupa'dan kovuyor)
                        Bizim en tepedekilerle bir olan tüpçü hakkımızı yiyor.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Celal yıllardır bu foruma yazarsın
                          mesajını aldım abi bu hafta biraz yoğunum katılmam zor olabilir fakat buna katılamazsam bir sonraki toplantıya muhakkak katılacağım inşallah.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kasım ayına az kaldı.

Şikebahçe için yolun sonu olsun bu sefer

Adaletin olmadığı yerde insanlar kendi adaletlerini sağlamaya kalkarlar

Bu yüzden 5 yıldır haklı olduğumuz halde, şikebahçe maçlarında aldığımız cezaların bedelini ödüyoruz.

Ver artık şampiyonluğumuzu şerefsiz tff başı
                            Vicdanınız sızlamıyor mu, uykuya dalarken rahat mısınız?
                            UEFA, CAS, IFM şike var diyor, ceza kesiyor (Avrupa'dan kovuyor)
                            Bizim en tepedekilerle bir olan tüpçü hakkımızı yiyor.
                            Aynen öyle o kadar çok şike yapıldı bunun cezası az olmamalı ve şu bir gerçek şikebahçeliler Trabzonpor'un Şampiyon olmasından çok korkuyorlar...

Yorum

• Adaletinden ve hikmetinden asla sual olunmayan Yüce Mevlamdan,

2010-2011 sezonunda şike/teşvik maniplasyonlarıyla şampiyonluğumuzu çalan emek hırsızlarını ve 3 Temmuz 2011 günden bu yana o EMEK HIRSIZLARINI KORUYANLARI

Her iki cihanda da cezalandırmasını niyaz ediyorum. (Ahirette zaten yatacak yerleri kalmadı.)
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hopa'li ts'li tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adaletinden ve hikmetinden asla sual olunmayan yüce mevlamdan,

2010-2011 sezonunda şike/teşvik maniplasyonlarıyla şampiyonluğumuzu çalan emek hırsızlarını ve 3 temmuz 2011 günden bu yana o emek hirsizlarini koruyanlari

her iki cihanda da cezalandırmasını niyaz ediyorum. (ahirette zaten yatacak yerleri kalmadı.)
                                aminnnnnn

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X