Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor şampiyonluk kupasını alamadıysa ve Fenerbahçe küme düşmediyse bu sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sayesindedir.Muharrem Usta sayın cumhurbaşkanına 7.5 milyon dolarlık sponsorluktaki katkıları için teşekkür ederken 2011 yılı içinde teşekkür etseymiş.Hatta hem Trabzonspor adına hem de Fenerbahçe adına.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Camı açıp kendimi aşağı atasım geldi ama tek kat evim düşe düşe bahçeye çimlere düşerim Kardeş bire bir mücadele ettiğimiz hükümet/devlet zaten bu nasıl bir iyimserlik saflık böyle
      Belkide öyleyim abi bilemiyorum yani gelin hep beraber yürüyelim protesto edelim gelmiyelimmi dedik bizim insanımızda malesef karşı gelmek istemiyor bu bukadar net BMN yada herhangi bir oluşum ön ayak olduda bizmi gelmedik abi açlık grevidesinler ona bile razıyım yeterki tepki olsun ama görünen ortam bana bunları düşündürttü

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Belkide öyleyim abi bilemiyorum yani gelin hep beraber yürüyelim protesto edelim gelmiyelimmi dedik bizim insanımızda malesef karşı gelmek istemiyor bu bukadar net BMN yada herhangi bir oluşum ön ayak olduda bizmi gelmedik abi açlık grevidesinler ona bile razıyım yeterki tepki olsun ama görünen ortam bana bunları düşündürttü
        BMN kaç kere TFF protestolarının ana unsurlarından biri oldu bu protestolarda yer aldın mı ?
        Şike davası görülürken Çağlayan Adliyesine kaç kez gittin ?
        BMN 52 ilde Adliyelere Savcılıklara suç duyurusunda bulunurken sende bir dilekçe verdin mi ?
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Camı açıp kendimi aşağı atasım geldi ama tek kat evim düşe düşe bahçeye çimlere düşerim Kardeş bire bir mücadele ettiğimiz hükümet/devlet zaten bu nasıl bir iyimserlik saflık böyle
          Resmen içim acıdı. Kocaeli'ye mi taşınsam acep...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Resmen içim acıdı. Kocaeli'ye mi taşınsam acep...
            tavsiye ederim 2007 ye kadar bende istanbul da oturuyordum 2007 de Kocaeli ye taşındım hayat burda orası yaşanacak yer olmaktan çıkmış
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tavsiye ederim 2007 ye kadar bende istanbul da oturuyordum 2007 de Kocaeli ye taşındım hayat burda orası yaşanacak yer olmaktan çıkmış
              Şu fb bir düşsün de bakacağız. Koca İstanbul'u bunlara bırakıp gelmeye içim el vermez
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Metin Üstad;

Şimdi bilmeyen herkesin de anlaması için forumda ortaya yazıyorum: Bildiğim kadarıyla biz Uefa tarafından verilen ve tahkimi tarafından onanan "bizim küme düşürme konusunda karar verme yetkimiz yok, zaten feneri CL'den kovduk, canlıyı da sizin Sadri Başkan'ın yönetimine indirdik, daha ne istiyorsunuz" kararına karşı Cas'a başvurduk. Hatta Cas'ın fenerbahçe ile ilgili kararda "bu kada fuşkiyi yiyenlere 2 yıl vermişsiniz, az olmuş ama neyse (aleyhte bozma yasağı...)" ifadesini de delil göstermişiz. Yine bildiğim kadarıyla Uefa Disiplin Kurulu'nun Makedon takımı Pobeda ve Makedon federasyonu hakkında verdiği 8 yıl men ve küme düşme kararı var. Hatta bu kararda "bak Makedon federasyonu, sen bu takıma bu cezayı vermezsen senin.." ifadesi geçiyormuş. Bu karar da emsal gösterilmiştir.

Bu tür uluslararası hukuk davalarında mevzuattan ziyade, olaya matuf "case law" (dava hukuku) sistemi geçerli. Biz Cas'tan, bir temyiz makamı gibi sadece "Uefa'nın kararını boz ve yeniden yargılama yapıp fenere küme düşme cezası vermesini sağla" talebinde mi bulunduk ? (Doping işlerinde Cas bu tür temyiz makamı gibi karar verebiliyor) Bunun dışında -ek veya terditli olarak- fener veya TFF'den zarar ziyan talebimiz var mı ? Ayrıca yukarıda belirttiğim üzere Pobeda kararını displin kurulu vermiş, Cas'ın doğrudan küme düşürme ile ilgili emsal kararı var mı?
                Bildiğim kadarıyla CAS'tan taleplerimiz içinde bu dediklerin var abi.

Şöyle ki, CAS'a diyoruz ki;

-şike yapılan maçlar için fb'nin puanlarını sil ve/veya silmesi için Uefa ve/veya TFF'ye talimat ver
                -kupanın alınarak tarafımıza verilmesine karar ver ve/veya bu konuda TFF ve/veya UEFA'ya talimat ver,
                - Şu kadar zarardan fb, tff ve uefa'yı müteselsilen sorumlu tut.

Bu kadarını biliyorum
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu fb bir düşsün de bakacağız. Koca İstanbul'u bunlara bırakıp gelmeye içim el vermez
                  bekleriz
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Fener şampiyon olsun 4. Yıldızı taksınlar. Sonra uefa bunların şampiyonluğunu alıp küme düşürsün tekrar 3 yıldıza düşsünler. Güzel makara olurlar

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bildiğim kadarıyla CAS'tan taleplerimiz içinde bu dediklerin var abi.

Şöyle ki, CAS'a diyoruz ki;

-şike yapılan maçlar için fb'nin puanlarını sil ve/veya silmesi için Uefa ve/veya TFF'ye talimat ver
                      -kupanın alınarak tarafımıza verilmesine karar ver ve/veya bu konuda TFF ve/veya UEFA'ya talimat ver,
                      - Şu kadar zarardan fb, tff ve uefa'yı müteselsilen sorumlu tut.

Bu kadarını biliyorum
                      Teşekkür ederim.

Yalnız her cevap da yeni soruları doğuruyor. Malum TFF 58.madde değişikliği ve Uefa mevzuatı da gözönüne alındığında, niye küme düşürme yerine puan silmeyi talep ettiğimizi anlayamadım. Sen en fazlasını iste, mahkeme azına hükmetsin.
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Teşekkür ederim.

Yalnız her cevap da yeni soruları doğuruyor. Malum TFF 58.madde değişikliği ve Uefa mevzuatı da gözönüne alındığında, niye küme düşürme yerine puan silmeyi talep ettiğimizi anlayamadım. Sen en fazlasını iste, mahkeme azına hükmetsin.
                        Talep edilmiş olabilir. Olabilir değil, edilmiştir hatta. Evrakı görmedim de, uzun süre önceki bir muhabbet esnasında aklıma kalanlardan bir kolaj oldu bu yazdığım diyeyim.
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          BMN kaç kere TFF protestolarının ana unsurlarından biri oldu bu protestolarda yer aldın mı ?
                          Şike davası görülürken Çağlayan Adliyesine kaç kez gittin ?
                          BMN 52 ilde Adliyelere Savcılıklara suç duyurusunda bulunurken sende bir dilekçe verdin mi ?
                          Tamamda önemli olan ısrar olmak ayrıca öğrenciydim ünv. daha yeni bitti istanbulda deyildim yoksa niye gelmiyim ben BMN hiç birşey yapmadı demedim daha önce çok yapıldıgını biliyorum ama şuanki durumda bazı kesimlerde bir kabul edilmişlik var.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamamda önemli olan ısrar olmak ayrıca öğrenciydim ünv. daha yeni bitti istanbulda deyildim yoksa niye gelmiyim ben BMN hiç birşey yapmadı demedim daha önce çok yapıldıgını biliyorum ama şuanki durumda bazı kesimlerde bir kabul edilmişlik var.
                            Yanlış değerlendirme. Kulübün taşıması gereken davayı çoğunlukta taraftar taşıdı. Artık taraftarın özellikle yurt içinde yapabileceği bir şey kalmadı.
                            Ayağa KALK!

Yorum

• O kupa zalimler, vicdansizlar iktidardayken verilmez. Ama insanlar değil adalet ve dürüstluk bakidir.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Biz unutmadıkça ve üzerine gittikçe zalimlere ve hırsızlara rahat yok. Unutturamayacaklar

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X