Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkana sorularım var :

1) Şike davasını sattınız mı ya da satacak mısınız ?
    2) Şike davasını satarsanız sezon sonu transfer bütçesini hükümet karşılayacak mı ?
    3) Hükümet para vermezse gelecek sezon Erkan ve Özerle devam edecek misiniz ?
    4) Hem kupası çalınmış hem de berbat bir futbol oynayan bir takım için Akyazıya taraftar gidecek mi ?
    5) Cumhurbaşkanıyla aranız nasıl ?
    6) Tffyi desteklemeye devam edecek misiniz ?
    7) Hastanelerinizin durumu nasıl zararlarınızı karşılayabiliyor musunuz ?
    8) Fenerbahçeyle ilişkileri düzeltmek için planlarınız var mı ?

Not : Başkanı tanımam etmem şuan gerçekten çok sinirliyim herkesle kavga edebilirim yazı biraz sert olabilir ama artık benim için bunların bir önemi yok.Başkanın süslü cümlelerle bizi oyaladığını düşünüyorum.
    Dostum gülüyorum sana ,körsün sanırım.

Bu şehir için ak parti Trabzonspor dan daha değerli rte nin bir seçim zaferi tüm kupalarımız dan daha önemli.

Yoksa alanen kupanı çalan adama %70 oy vermezsin.

Başkan fln geçiniz.sen ilk seçimde oyunu burda %20 lere düşürseydin bu kadar rahat güdebilirmiydi bizi.

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sıkıldınız, bıktınız ama seçim sabahı da dört nala koşa koşa oyunuzu verirsiniz yine..
      Oyle deme sike yapıyorlar ama çalışıyorlar da. Bak aziz yildirima Adam cumhuriyetçi. Askerlik yapmamış ama olsun. Cumhurbaşkanımızın oğulları da biri yapmadı biri 1 ay yapti ama onlar da en buyuk milliyetci.
      Biz ama vatan hainiyiz. Okadar stad yapılıyor hala konuşuyorlar burda.

Bundan 15 sene once trabzonda stad mi vardi?

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dostum gülüyorum sana ,körsün sanırım.

Bu şehir için ak parti Trabzonspor dan daha değerli rte nin bir seçim zaferi tüm kupalarımız dan daha önemli.

Yoksa alanen kupanı çalan adama %70 oy vermezsin.

Başkan fln geçiniz.sen ilk seçimde oyunu burda %20 lere düşürseydin bu kadar rahat güdebilirmiydi bizi.
        Tmm ozaman ihoda suçlu değil trabzonspor camiasıda suçlu değil yöneticilerde suçlu değil hepsi davayı satabilir böyle bir saçmalık olur mu yahu.Şehrin siyasi olarak yaptığı tercih olumsuz etkiledi evet ama tam tersi olsaydı yani akp trabzonda düşük oy alsaydı dahi şike davasında süreç aynı şekilde işleyecekti burada bütün görev camiaya ve kulübü yönetenlere düşüyor.

Trabzon şehri oyunu chp yada mhpye verseydi hiçbirşey değişmeyecekti. Fenerbahçeyi akp,chp ve mhp beraber kurtarmıştır,yasayı beraber değiştirmişlerdir,şike davasında fenerbahçeyi ve aziz yıldırımı beraber desteklemişlerdir bunları sizde biliyorsunuz, burada gelip tüm suçu halkın üzerine attığınız için bende size gülüyorum.

Size sadece bir soru sormak istiyorum yarın birgün sizi başkan olarak seçsek şehir davayı sattı deyip sizde davayı satacak mısınız ?
        En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 20.04.2016, 00:57.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tmm ozaman ihoda suçlu değil trabzonspor camiasıda suçlu değil yöneticilerde suçlu değil hepsi davayı satabilir böyle bir saçmalık olur mu yahu.Şehrin siyasi olarak yaptığı tercih olumsuz etkiledi evet ama tam tersi olsaydı yani akp trabzonda düşük oy alsaydı dahi şike davasında süreç aynı şekilde işleyecekti burada bütün görev camiaya ve kulübü yönetenlere düşüyor.

Trabzon şehri oyunu chp yada mhpye verseydi hiçbirşey değişmeyecekti. Fenerbahçeyi akp,chp ve mhp beraber kurtarmıştır,yasayı beraber değiştirmişlerdir,şike davasında fenerbahçeyi ve aziz yıldırımı beraber desteklemişlerdir bunları sizde biliyorsunuz, burada gelip tüm suçu halkın üzerine attığınız için bende size gülüyorum.

Size sadece bir soru sormak istiyorum yarın birgün sizi başkan olarak seçsek şehir davayı sattı deyip sizde davayı satacak mısınız ?

Bir savaşa gidiyorsun.ordunun komutanısın.orduna çok güveniyorsun.ilk engelde askerlerin tamamen seni satıyor.böyle bir durumda nasıl savaşırsın.

Evet chp mhp şerefsizlik yapıp güçlünün yanında durmayı seçti ama akp bizzat hırsız ı dışarı çıkardı çaldığını geri vermedi.şimdide yav çaldı diyenleri içeri tıkıyor.%70 i gördüğüm gün bu şike işinin bittiğini anladım.artık adamların korkacak bir şeyi de yok.

Klübü klüp yapan ne başkanı ne futbolcusudur.Taraftarıdır taraftarı.bu olaya sıfır tepki veren trabzon halkı hakettiğini buluyor.

Zaten 17-25e paralelin darbe girişimi diyip şike vardır diyen Trabzonluya da 17-25 doğru ama şike paralelin bize çökmesi diyen Fenerliye de lanet olsun.iki yüzlülük ten çektiğimizi hiç birşey den çekmedik.

Yorum

• Ülke öyle bir hale geldi ki bugün FB taraftar gruplarının sosyal medya hesapları 2009-10 sezonunda Kadıköy'de son hafta bize kaybettikleri şampiyonluğun ardından çıkan olayları başta benzin istasyonunda ters çevirilip yağmalanan polis arabası olmak üzere paralel yapıya yıkıyorlar.

Erman Toroğlu süreç başladığında bu işi yapan polisleri içeri atarlar demişti. Haklıymış ibretle izliyoruz.
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yine ve yeniden gördük kü Ülkedeki ADALET duygusu sadece ve sadece GÜÇLÜ den yana olduğunu. Artık üzülmüyor ve kızmıyorum sadece bizim ile alakalı olarak şike sürecindeki tavırlardan dolayı camia içindeki sıkıntılarımızın tahmin edildiğinden de büyük olduğunu görülmek daha da üzdü beni.Şampiyonluk yada başka bir başarıdan daha çok önemsiyorum BİRLİK ve BERABERLİK olayını ama bizim camia için zor gibi gözüküyor.Umarın bir gün olur.

Yorum

• bıraz beyın jımnastıgı yapalım sızce trabzonspor şikebahce macının oldugu hafta sozde şikede kumpas adı altında karsı operasyonun baslatılması tesaduf olabılırmı hıc sanmıyorum..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Uzun zamandır bu yazıyı yazmayı planlıyordum ama her aklıma gelişimde erteliyordum, nasip bu güne imiş...

BU KİN SİZİ DE YAKAR!

Türkiye cumhuriyetini yöneten en baştaki kişiden en alt düzeydeki bürokrata,
                  Askerinden, polisine, işçisine, memuruna, Türk kamuoyu sözüm size: şike olayını örtbas edip bir şehri, o şehirden çıkıp Türkiye'nin dünyanın dört bir tarafına dağılmış bordo mavi renklere bağlı olan kitleyi görmezden gelen; sesine, haykırışlarına kulak tıkayıp üç maymun oynayan siz değerli büyüklerimize.
                  İnanın bu kin sizi de yakar!
                  Belki herşey planladığınız gibi gidiyor, Trabzon insanının sessizliğinden de cesaret alıyor şu ana kadar dişe dokunur bir olay olmayışından hareketle bişe olmayacak diye düşünüyorsunuz.
                  Ama emin olun bu kin sizi en beklemediğiniz, Trabzon insanına en ihtiyacınız olduğu anda sizi bir tekme suretinde uçuruma fırlatacak.

Düşünün ki Aziz Yıldırım ölse bayram yapacak hale getirdiniz Trabzondaki insanları, kin üstüne kin ektiniz, hala konuşturuyorsunuz nefreti, öfkeyi büyüttükçe büyütüyorsunuz. Sosyolojik algılardan, toplum mühendisliği yapılarından hepten mi bihabersiniz. Bunların sonuçlarının olmayacağını mı düşünüyorsunuz?

2011'de öyle bir kin ektiniz ki ne 1996'ya ne de 2005'e benziyor. Bu kin Aziz Yıldırım, Volkan Demirel, Emre Belezoğlu, Yıldırım Demirören, Aykut Kocaman, Mahmut Uslu, Rıdvan Dilmen ve daha adını sayamadığım nicelerine en acı işkenceler içinde kıvransa, ölümlerine ramak kalsa dahi kılını kıpırdatmayacak, içinde merhamet duygusu uyandırmayacak bir kin...

Efendiler bunu siz yaptınız, bunu bir kupa uğruna, İbn-i Haldun'un asabiyet mefhumu diye nitelendirdiği olguyu iliklerine kadar hisseden bir kitleye siz layık gördünüz.

Buranın halkı tek bir şey istedi: Adalet!!! Siz ne yaptınız, hep dalga geçtiniz aşağıladınız, kupanın kolu söylemleri ile kararan vicdanınıza, bir katran da siz eklediniz. Dalga geçerek olayı örtbas edeceğinizi sandınız. Hukuku güçlü ama haysiyetsizlerin soytarısı yaptınız. Adaleti yok sayarak yerine kin, nefret tohumları ektiniz. Bir kitlenin onurunu, gururunu, değer yargısını hiçe saydınız. Adım adım büyüttüğünüz sadece kin ve nefret oldu.

Naçizene uyarıyorum, bu tavrınızdan bütün kamuoyu olarak vazgeçmezseniz ve bu kini söndürme eylemine girişmezseniz, emin olun gün gelecek bu kin sizi hiç ummadığınız yerden vuracak. Çünkü zaman geçtikçe küllenmiyor, közleniyor alev almaya başladığında neye uğradığınızı şaşıracaksınız.

Bakmayın şimdiye kadar açığa çıkıp "polis arabası yakma" şeklinde tezahür etmediğine,
                  Bakmayın partilerin oy sandıklarına etki etmediğine
                  Bakmayın otoriteye karşı herhangi bir başkaldırış eylemi olmadığına
                  Bu şehir henüz patlamasını yaşamadı, asıl korkmanız gereken durum o. Hep içine attı, gittikçe büyüyor sizi en ummadığınız, en beklemediğiniz, hatta tamamen yaşanılanları unuttuğunuz anda vuracak ve de yukarda sayılan eylemler yanında denizde damla kalacak.

Keşke böyle bir patlamayı beklemeyi seçmeseydiniz.
                  Ancak hayatta basit bir kural vardır: herkes eylemlerin sorumluluğunu alabilmelidir. Her şeyin bir bedeli, sonucu vardır; Siz de bunun sonuçlarına katlanacaksınız.

Ütopik gelebilir size, nasıl olacak diyeceksiniz, şu ana kadar ne oldu ki şimdiden sonra olacak diye eleştireceksiniz ama dediğim gibi en beklenmedik anda büyük bir infialle karşı karşıya kalacağız.
                  İşte o zaman bazı şeyler için çok geç olacak.
                  Çünkü bu kin sizi yakmış olacak!
                  En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 20.04.2016, 12:07.
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Şike Davası başladıktan 1 ay sonra yani Ağustos 2011 den sonra Akp Chp Mhp Tff Kulüpler Birliği Medya ve birçok farklı siyasi görüşten kişi kurum ve kuruluş Şikecileri kurtarmak için çaba gösterdi ve göstermeye devam ediyor.

Tabi şikecilerin korunması kurtarılması konusunda aslan payı RTE ve Akp de.Kanunlar değişti kurallar değişti raporlar değişti kurumların ve kurulların başkanları değişti UEFA ile pazarlıklar yapıldı hatta 5 sene katılmayız diye tehdit bile edildi.Bu hukuksuzluklar haksızlıklar yazmakla bitmez Dünya Şike Rekoru, Dünya Adaleti Katletme rekoru kırılarak kapatıldı.Ve kendilerine ait rekoru geliştirerek bu utanç verici süreç devam ediyor.

Muhalefet partilerimiz Chp ve Mhp ise İktidar partisi Akp nin bu yaptıklarını bırakın eleştirmeyi; farklı argümanlar geliştirerek Şikecilerin kollanması konusunda Akp ye yardımcı oldular.

Bu 3 partide bizlere yani Trabzonsporlulara aynı zamanda Adalete zerre değer vermediklerini bas bas bağırdılar.Ve bizlerin verdikleri oylarla yani bizden aldıkları güçle bize hayatımızın en büyük haksızlığını yaşattılar.

Bunların haricinde çeşitli siyasi görüşlere mensup birbirleriyle taban tabana zıt yazarlar gazeteler dergiler televizyonlar yine Şike Davasında aynı gaye yani Şikecileri Kurtarmak konusunda birleşti.

Bunu şöyle örneklendirebilirim 2 Yıl önce aynı gün aynı saat içinde Sol Haber Portalı ve Akit Şike Davası için haber yapmışlardı ama bu iki haberin içeriğide Şikeciler Kollar şekildeydi.Bu örnekler de uzaaarrr giddeeeerrrr

Akp Chp Mhp de aktif şekilde görev yapan arkadaşlarım var (Bunların bir kısmı ile arkadaşlığımı bitirdim bir kısmı ile gayet soğuk şekilde devam ediyor) Bunlarla Şike Davasını konuştuğumda hepsi başka başka şeyler söylüyor ama sonuç hep aynı oluyor Şikeciler Kurtulsun.

Bu davada bizlerin yani Trabzonsporluların yapabileceği en etkili mücadele seçimleri boykot etmekti ama yapamadık.Hal böyle olunca bütün partiler bildiğini işlemeye devam etti.

Demem o ki biz bu davayı kaybettik çünkü TS tarftarının %95 i için oy verdikleri siyasi partiler TS den değerli.herkesin oy verdikleri partiye oy vermeye devam etmek için geçerli bir sebebi var hal böyle olunca kim takar TS yi.

Boşverelim biz TS yi Şampiyonluğu Şike Davasını bize siyasi partilerimiz yeter.Hem biz bu ülkenin çimentosuyuz

Not Siyasi partilerini temize çekmeye çalışanlara cevap vermeyeceğim
                    En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 20.04.2016, 13:05.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uzun zamandır bu yazıyı yazmayı planlıyordum ama her aklıma gelişimde erteliyordum, nasip bu güne imiş...

BU KİN SİZİ DE YAKAR!

Türkiye cumhuriyetini yöneten en baştaki kişiden en alt düzeydeki bürokrata,
                      Askerinden, polisine, işçisine, memuruna, Türk kamuoyu sözüm size: şike olayını örtbas edip bir şehri, o şehirden çıkıp Türkiye'nin dünyanın dört bir tarafına dağılmış bordo mavi renklere bağlı olan kitleyi görmezden gelen; sesine, haykırışlarına kulak tıkayıp üç maymun oynayan siz değerli büyüklerimize.
                      İnanın bu kin sizi de yakar!
                      Belki herşey planladığınız gibi gidiyor, Trabzon insanının sessizliğinden de cesaret alıyor şu ana kadar dişe dokunur bir olay olmayışından hareketle bişe olmayacak diye düşünüyorsunuz.
                      Ama emin olun bu kin sizi en beklemediğiniz, Trabzon insanına en ihtiyacınız olduğu anda sizi bir tekme suretinde uçuruma fırlatacak.

Düşünün ki Aziz Yıldırım ölse bayram yapacak hale getirdiniz Trabzondaki insanları, kin üstüne kin ektiniz, hala konuşturuyorsunuz nefreti, öfkeyi büyüttükçe büyütüyorsunuz. Sosyolojik algılardan, toplum mühendisliği yapılarından hepten mi bihabersiniz. Bunların sonuçlarının olmayacağını mı düşünüyorsunuz?

2011'de öyle bir kin ektiniz ki ne 1996'ya ne de 2005'e benziyor. Bu kin Aziz Yıldırım, Volkan Demirel, Emre Belezoğlu, Yıldırım Demirören, Aykut Kocaman, Mahmut Uslu, Rıdvan Dilmen ve daha adını sayamadığım nicelerine en acı işkenceler içinde kıvransa, ölümlerine ramak kalsa dahi kılını kıpırdatmayacak, içinde merhamet duygusu uyandırmayacak bir kin...

Efendiler bunu siz yaptınız, bunu bir kupa uğruna, İbn-i Haldun'un asabiyet mefhumu diye nitelendirdiği olguyu iliklerine kadar hisseden bir kitleye siz layık gördünüz.

Buranın halkı tek bir şey istedi: Adalet!!! Siz ne yaptınız, hep dalga geçtiniz aşağıladınız, kupanın kolu söylemleri ile kararan vicdanınıza, bir katran da siz eklediniz. Dalga geçerek olayı örtbas edeceğinizi sandınız. Hukuku güçlü ama haysiyetsizlerin soytarısı yaptınız. Adaleti yok sayarak yerine kin, nefret tohumları ektiniz. Bir kitlenin onurunu, gururunu, değer yargısını hiçe saydınız. Adım adım büyüttüğünüz sadece kin ve nefret oldu.

Naçizene uyarıyorum, bu tavrınızdan bütün kamuoyu olarak vazgeçmezseniz ve bu kini söndürme eylemine girişmezseniz, emin olun gün gelecek bu kin sizi hiç ummadığınız yerden vuracak. Çünkü zaman geçtikçe küllenmiyor, közleniyor alev almaya başladığında neye uğradığınızı şaşıracaksınız.

Bakmayın şimdiye kadar açığa çıkıp "polis arabası yakma" şeklinde tezahür etmediğine,
                      Bakmayın partilerin oy sandıklarına etki etmediğine
                      Bakmayın otoriteye karşı herhangi bir başkaldırış eylemi olmadığına
                      Bu şehir henüz patlamasını yaşamadı, asıl korkmanız gereken durum o. Hep içine attı, gittikçe büyüyor sizi en ummadığınız, en beklemediğiniz, hatta tamamen yaşanılanları unuttuğunuz anda vuracak ve de yukarda sayılan eylemler yanında denizde damla kalacak.

Keşke böyle bir patlamayı beklemeyi seçmeseydiniz.
                      Ancak hayatta basit bir kural vardır: herkes eylemlerin sorumluluğunu alabilmelidir. Her şeyin bir bedeli, sonucu vardır; Siz de bunun sonuçlarına katlanacaksınız.

Ütopik gelebilir size, nasıl olacak diyeceksiniz, şu ana kadar ne oldu ki şimdiden sonra olacak diye eleştireceksiniz ama dediğim gibi en beklenmedik anda büyük bir infialle karşı karşıya kalacağız.
                      İşte o zaman bazı şeyler için çok geç olacak.
                      Çünkü bu kin sizi yakmış olacak!
                      Kararttığım yer içimin yazıya dökülmüş hali.

Halilim Azizim ellerine sağlık,
                      bunu istemek üzücü,belki sağlıklı da değil ama inşallah basttiğin isyan gerçekleşir,
                      o kadar umursamaz,o kadar parti yalakasıyız ki Ts umurumuz da değil,
                      dolayısıyla bu infial den benim hiç umudum yok,
                      umudum yok ama içimde de hep acaba olur mu ki sorusu var
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Kararttığım yer içimin yazıya dökülmüş hali.

Halilim Azizim ellerine sağlık,
                        bunu istemek üzücü,belki sağlıklı da değil ama inşallah basttiğin isyan gerçekleşir,
                        o kadar umursamaz,o kadar parti yalakasıyız ki Ts umurumuz da değil,
                        dolayısıyla bu infial den benim hiç umudum yok,
                        umudum yok ama içimde de hep acaba olur mu ki sorusu var [/QUOTE] [MENTION=11958]Ertan 51[/MENTION]

Teşekkür ederim abi dediğim gibi henüz bir patlama yaşanmadı, yaşansa bir boşalma olsa idi bu yazıyı yazmazdım ama maalesef çok yıkıcı olan bir şeyle sonuçlanacak.
                        Demem o ki buna gerek yoktu, bir kupa verilerek bu iş kapatılabilirdi, şikebahçenin düşmesine bile gerek kalmazdı ama bu yolu seçmeyip haklıyı mağduru susturmaya ezmeye kalktılar, dediğim gibi abi her şeyin bir bedeli var, bedel çekilecek. Kimse bu olayı unutmuyor, hatta diş biliyor.
                        En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 20.04.2016, 13:06.
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Adam sırf Fenerbahçe sevgisi ve Trabzon, Trabzonspor kini yüzünden adaleti alt üst etti.

Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum, eline Kuranı Kerim alıp da şu iğrençlikleri yapabilen insana yakıştırılabilecek sıfat bulamıyorum.

Yorum

• en yakın seçimde Trabzon halkı hiç bir şekilde sandığa gitmemeli ve bunu örgütleyecek birileri olmalı ki ülkede bütün siyasilere okkalı bir ders verilmiş olsun...ya da oy oranı %1-2 gibi olan bir partiye herkes oy versin...

Yorum

• Bir Trabzonsporlu olarak o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi bu ülkede...

Yorum

• Bu halimizle Trabzonlular/Trabzonsporlular olarak daha kötülerini hakediyoruz.
                                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X