Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bimcell fetonun tabi ya. Lavabo tıkanmıştı, bime gittim açıcı almaya. Bimcell satmaya çalışıyolardı bana. Dedim lavabo açıyosa alayım.
    bimcel iyidir valla tavsiye ederim. 500 dk heryöne sadece 14 TL. fatura aşım derdi vs yok. iki senedir kullanıyorum. ama tek eksiği diğerleri gibi yağlı kazığı yok.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bimcel iyidir valla tavsiye ederim. 500 dk heryöne sadece 14 TL. fatura aşım derdi vs yok. iki senedir kullanıyorum. ama tek eksiği diğerleri gibi yağlı kazığı yok.
      Yalnız konu Bimcell' in kalitesi değildi.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Aziz Yıldırım şikeden sonra evrakta sahteciliğe de başlamış...

Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aziz Yıldırım şikeden sonra evrakta sahteciliğe de başlamış...

Eğitim + Ahlak+ Vicdan= İNSAN

Ahlak ve vicdanı hiç olmamış bir zavallı ,nsan müsveddesi kendisi
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• bu azizenin imza olayi nedir?

Yorum

• bu baslik her zaman yukarda olmalidir. sike yapanlar düsecekler

Yorum

• Cas ne oldu başvuru falan yapacaktık. Yoksa hala worldleader dan izin çıkmadımı ?

Yorum

Cas ne oldu başvuru falan yapacaktık. Yoksa hala worldleader dan izin çıkmadımı ?
                  UEFA gerekçeli kararı açıkla
                  Sabrımızı daha fazla taşırma
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Celil Hekimoğlu şike süreci ile ilgili bir şey söyledimi?
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şenol güneş iyice tinerci tayfasıyla kaynaşmaya başladı. "Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar" diyor. Yani kendisini eleştiren Trabzonspor taraftarı karga sürüsü kendiside kartal oluyor.

Yorum

Şenol güneş iyice tinerci tayfasıyla kaynaşmaya başladı. "Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar" diyor. Yani kendisini eleştiren Trabzonspor taraftarı karga sürüsü kendiside kartal oluyor.
                        Hayatında TD olarak hiç şampiyonluk yaşamamış ya, onun için kıvranıyor bu sene
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• 6 Aralık'ta İHO başkan seçilirse ki akıllara düşmesi bile kabus olur, TS tarihe gömülür.

Davamızı kapalı kapılar ardında satan haindir kendisi.

Kulübümüzün itibarını sıfırlayan zattır kendisi.

Tüm Anadolu kulüplerini kendisine ve TS camiasına düşman eden biridir.

Kulüp tarihinin en büyük cezalarını aldıran kabadayıdır.

UEFA bizim neyimize deyip, kulübü daha 10. haftada şampiyonluğa havlu attıran bir büyük düşünürdür.

7 Aralık 2015 akşamı Trabzonspor efsanesinin küllerinden doğacağı anların başlayacağı bir gün olur inşallah.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aziz Yıldırım şikeden sonra evrakta sahteciliğe de başlamış...

İlk makbuzdaki imzada infantino mu yazıyor

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              6 Aralık'ta İHO başkan seçilirse ki akıllara düşmesi bile kabus olur, TS tarihe gömülür.

Davamızı kapalı kapılar ardında satan haindir kendisi.

Kulübümüzün itibarını sıfırlayan zattır kendisi.

Tüm Anadolu kulüplerini kendisine ve TS camiasına düşman eden biridir.

Kulüp tarihinin en büyük cezalarını aldıran kabadayıdır.

UEFA bizim neyimize deyip, kulübü daha 10. haftada şampiyonluğa havlu attıran bir büyük düşünürdür.

7 Aralık 2015 akşamı Trabzonspor efsanesinin küllerinden doğacağı anların başlayacağı bir gün olur inşallah.
                              Seçilecek de eminim bundan, çünkü TS un menfaatine olacak hiç birşey ne Trabzonda ne de TS da olur. Örnek mi, yukarıdaki sıraladıklarınıza sesi çıkmayan akiller, yani seçimi yine siyaset kazanacak TS değil. Benim en ufak bir ümidim yok ne Trabzondan ne de TS dan, kusura bakmayın, tek korkum gelenin gideni aratması
                              Ben yine lisanslı ürün alıp destek olayım da sevdama değil onu ele geçirenlere küstüğümü bilsin cümle alem.

Yorum

• Alex bile kabul etti sikeyi vay arkadaş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X