Hakkımızı yiyen aziz yıldırım ve köpekleri inşallah kolay can veremezsiniz kan isersiniz hayallerimizi caldiniz sizi allaha havale ediyoruz tek adelet mercigi yüce allahtir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo degil de kulüpten hala bi aciklama gelmedi. satilmislar- Memento mori
Yorum
-
Seneler önce vicdanla cüzdan arasında sıkıştık diye laflar edilmişti. Yüksek yargıda ,her kurumda olduğu gibi işine devletine ihanet edenler olabilir diye bakmıştım. Bir ülke hiç mi değişmez bir millet hiç mi akıllanmaz?
O diplomayı nasıl aldınız ne okudunuz neyin üzerine yeminler ettiniz?
Adalet zenginin oyuncağı. Oyna babam oyna.
...
İmkanı olan gitsin arkadaş bu ülkeden ,imkanı olan 1 dk durmasın. Burası düzelmez!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
ufak bı ekleme yapayim
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Haklı olanı (TRABZONSPOR) güçlü kılamadığımız için, güçlü olanı (ŞİKEBAHÇE) haklı kıldık"
Türk adaleti
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneler önce vicdanla cüzdan arasında sıkıştık diye laflar edilmişti. Yüksek yargıda ,her kurumda olduğu gibi işine devletine ihanet edenler olabilir diye bakmıştım. Bir ülke hiç mi değişmez bir millet hiç mi akıllanmaz?
O diplomayı nasıl aldınız ne okudunuz neyin üzerine yeminler ettiniz?
Adalet zenginin oyuncağı. Oyna babam oyna.
...
İmkanı olan gitsin arkadaş bu ülkeden ,imkanı olan 1 dk durmasın. Burası düzelmez!
Yorum
-
evvela sakin ol .
yanlış yapmışsam o yanlış benim yanlışımdır .
varsa kabahatimiz özür dilemesini de biliriz .
hepimizin canı sıkkın . morali bozuk .
ayrıca tayyipci de değilim . asker adam mhp den başkasına oy verir mi .
ben bu şike sürecinin başlama sebebi olarak yöneticimi ve futbolcumu görürüm. sen de başka bir faktörü görebilirsin .
ama ben yazdığımın altına hakemleri ve tüpçüyü de eklemişim zaten . iyi okumak lazım .(bu benim için de geçerli )
ayrıca bir güneydoğu gazisi olarak selo-hdp ve bilimum haşereye lafımı koyarım .
son olarak
seninle bir daha yazışmamak , tartışmamak hatta aynı anda aynı platformda bulunmamak için bir daha foruma girmeyeceğim zaten .
adminlere de ricam lütfen üyeliğimi iptal etsinler .
zira burası forumdan başka her şeye benziyor .
unutmadan akıl yaşta değil baştadır . 2007 den beri yazıyorum diye yeni girenleri de küçümserseniz ( şimdiki gibi) hep yerinizde sayarsınız .
size ve foruma mutluluklar dilerim .
Yorum
-
Ben gayet sakinim kardeş sana birşeylerin ispatını yapmak zorunda değilim sadece burda tanımadığın insanların görüşlerine saygılı olmak zorunda olduğunu hatırlattım,burada kimse senin üyeliğin benden yeni triplerine girmiyor,beni bile neyimi gördüysen provokatörlükle suçladın.sen her önüne gelene saniyesinde yafta vuracaksan burası aradığın adres değil.
Yorum
-
Açıkçası mahkemenin sonucundan dolayı çok fazla üzüntülü değilim. Nihayetinde bugün elimizden bir şey alınmadı. Ama bir şekilde daha önce hak yerini tam anlamıyla bulmuş olsaydı ve şimdi tersine dönseydi çok daha yıkıcı olurdu.
Gün içerisinde medyada görüşlerini paylaşan 4 farklı tipte insan gördüm.
1- Mahkeme kararının yanlış olduğunu dile getirip, hükümetin paralel yapı konusunda sekteye uğramaması için kararın bu şekilde verildiğini söyleyenler.
2- FB'nin suçlu olduğunu kabul edip fakat bunun aynı zamanda kumpas olduğunu belirtenler.
3- Mahkeme kararının yine aynı kliklerin emriyle verildiğini bilenler, ancak bu gerçeği asla dile getiremeyenler.
4- En başından beri FB'nin şike yapmadığını düşünen ve bugün de aynı görüşü tekrarlayanlar.
İlk grup akl-ı selimin yoludur ki buna konuştuğum bazı FB'liler de inanıyor. İkinci grupdakilere de hak verilebilir sonuçta gerçeği kabul ediyorlar. Üçüncü grup tam kaypaklar takımı ki üç maymunu oynayıp en çok zararlı olanlar. Dördüncü grubu da kendi içerisinde ikiye ayırmak lazım. Saf olanlara diyecek hiçbir şey yok ama bir de çakallar var ki neyse...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Trabzonspor'luyum deyip Trabzonspor'un kupasini gasp edene oy veren ahmaklar! Dün tapeleri zula yapip bi tarafiniza yerlestirdiler, oy vermeye devam edin.
IHO ya kizmaya gerek yok, sehrin yüzde 80 ni satilmis ve IHO da bu yuzde 80 ni gayet güzel temsil ediyor..
Yorum
-
İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepenaltılar irdelenirken bizim sadri gitti brozekleri aldı . takım kadıköy'e gitti ezildi . colman penaltıyı hep aynı yere vuruyordu . gitti yine aynı yere vurdu . elli kere dedim . şu adama vurdurmayın diye . salak colman'ın yüzünden mert kariyerinin kurtarışını yaptı .
teşekkürler sadri .
teşekkürler colman .
teşekkürler hakemler.
teşekkürler tüpçü .
bi kulağımızın arkası kaldıydı .
sayenizde o da bugün teslim oldu .
Yazık, cidden yazık.
Yorum
Yorum