İlk olarak maxim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
O ayrıİlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇarkları bize oturttular zaten ya neyse
Yorum
-
Yeniden yargılanma herkesin hakkı olabilir ama yeniden yargılanma sonucu kararlar taban tabana zıt ise olayın Kurulcak bir üst mahkemede karara bağlanması gerek. Ben ağırlaştırılmış müebbet verdim, diğer hakim beraat. Bu mesleğe ikimizden biri fazlayız. Belkide ceza 10 yıl ikimizde fazlayız bu mesleğe.İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDayanakları ; dinleme usulsuz,dinleme yapılması kanuna aykırı.
Yani hala çıkıp ''alnımız açık,biz b.ku yemedik'' diyemiyorlar.(Böyle bir ihtimal yokta zaten,ama yaratıcı ol,sahte delil üret 4 yıl içinde değil mi ?)
Yeniden yargılama zırvalaması;Türkiye'de hukukun,kanunun ve adaletin iğfal edilmesine en güzel örnektir.
Yorum
-
Tam tersi soruşturma aşamasında davayı hazırlayan savcı Mehmet Berk,dava açıldıktan sonra davaya bakan Zekariya Öz.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZekeriya öz gorevden alindiktan sonra dava Mehmet berke verildi bilmiyorsan ögren insani yalanci durumuna dusurme.
Elinin altında internet var biraz araştırıp doğruyu bulmak zor değil.
Mehmet Berk halen görevde olan ve cemaat ile ilişkili olduğu hakkında ne soruşturma ne de başka bir şey var.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Doğrudur her fırsatta Adalet diyen muhalefet. Şike davasınsa "oy uğruna" sınav vermişler ve 0 almışlardır bu sınavda. Chp'ye mail atmış ve bu dava ile ilgilenecek iddianameyi okuyup genel merkeze rapor vercek birkaç avukat görevlendirilmesini ve baştan kumpas gibi taraf olmamalarını yazdım. Tabi kim sallar bizi. Mhp de seçim partisi seçimden seçime çıkar konuşur yok hükmünde. Hakkımızı savuncak, savunmayı bırak bu işi adil şekilde araştırıp konuşacak bir parti yok. Akp sarı muhalefet lacivert diye tezahurata tutuşmadıkları kaldı sadece.İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa unutmadan Bu sürecin tek suçlusu Akp değildir. Mhp ve Chp de bu şikecileri desteklemiştir. Oy ugruna bizim davamızı satmıştır.
Yorum
-
Öze yetkili savcı Zekeriya Özdü hazırlayan, sonra Mehmet Berk'e devredildi. Yanlış hatırlayan sensin.İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam tersi soruşturma aşamasında davayı hazırlayan savcı Mehmet Berk,dava açıldıktan sonra davaya bakan Zekariya Öz.
Mehmet Berk halen görevde olan ve cemaat ile ilişkili olduğu hakkında ne soruşturma ne de başka bir şey var.
Yorum
-
Davayi baslatan Zekeriya öz, dava ile ilgili operasyonlari baslatan mehmet berk, benim elimin altinda internet varda senin elinin altinda ne var soyle de bizde bilelim.İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam tersi soruşturma aşamasında davayı hazırlayan savcı Mehmet Berk,dava açıldıktan sonra davaya bakan Zekariya Öz.
Mehmet Berk halen görevde olan ve cemaat ile ilişkili olduğu hakkında ne soruşturma ne de başka bir şey var.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
naçizane tavsiyem seçimler,şike davası ve Trabzonspor arasında bir korelasyon bağı kurup burdan kesin yorumlara ulaşmamanız.
Trabzon şehrinin büyük bir çoğunluğunun oy verme refleksinin hiçbir aşamasında Trabzonspor yok. bu durumun sebebi hakkında analizin ayrıca yapılması gerekir ama gerçek bu.
evet takım çok seviliyor,ancak oy verme işlemi birçok parametreye bağlı ve bunların içinde Trabzonspor yok.
herhangi bir partiye oy veren birisi davayı satmış olarak görmüyor kendini.oy verme sebeplerinde kendince ekonomi diyor,vatan-millet diyor,ülkenin geleceği vs. diyor ve Trabzonspordan daha mühim gerekçelerle oy verdiğini düşünüyor.
Burada zannımca Trabzonspora atfedilen değerle alakalı bir durum var.Trabzonspor sadece bir futbol kulübü mü yoksa daha fazlası mı şehir bunu henüz bunu idrak edebilmiş değil.There is no spoon...
Yorum
-
Misafir
kefen giyen gerizekalılar için olay tamamen duygusal ha birde ölü foklarımız vardı onu unuttum bakİlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenaçizane tavsiyem seçimler,şike davası ve Trabzonspor arasında bir korelasyon bağı kurup burdan kesin yorumlara ulaşmamanız.
Trabzon şehrinin büyük bir çoğunluğunun oy verme refleksinin hiçbir aşamasında Trabzonspor yok. bu durumun sebebi hakkında analizin ayrıca yapılması gerekir ama gerçek bu.
evet takım çok seviliyor,ancak oy verme işlemi birçok parametreye bağlı ve bunların içinde Trabzonspor yok.
herhangi bir partiye oy veren birisi davayı satmış olarak görmüyor kendini.oy verme sebeplerinde kendince ekonomi diyor,vatan-millet diyor,ülkenin geleceği vs. diyor ve Trabzonspordan daha mühim gerekçelerle oy verdiğini düşünüyor.
Burada zannımca Trabzonspora atfedilen değerle alakalı bir durum var.Trabzonspor sadece bir futbol kulübü mü yoksa daha fazlası mı şehir bunu henüz bunu idrak edebilmiş değil.
Yorum
-
Dantelli perde değilmiydi ? Kefen miymiş onlar. Bizim neslimiz tükenir bunlar bitmez.İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekefen giyen gerizekalılar için olay tamamen duygusal ha birde ölü foklarımız vardı onu unuttum bak
Yorum
-
Misafir
hocam perde miydi astar mıydı bilmiyorum ama bunlara oy verip fi tarihinin formalarıyla beleşten maça giden nesil tükenmezse bizden bir yol olmazİlk olarak mustafakaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDantelli perde değilmiydi ? Kefen miymiş onlar. Bizim neslimiz tükenir bunlar bitmez.En son Misafir tarafından düzenlendi; 05.10.2015, 16:45.
Yorum
-
hatırlarsanız tayyip erdoğan bu konuyla alakalı Trabzon cenahından eleştiriye maruz kaldığı zaman sürekli "benim torunum da fanatik Trabzonsporlu" diye cümleye başlayıp sonunu bu işlerle alakam yok diye bağlıyordu.
acaba torunu bu süreci aklı keser bir vaziyette değerlendirdiği zaman dedesi hakkında ne düşünecek?There is no spoon...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum