bıse bılmyom konusmam yanlıs olur dedı bılgıleneyım acıklama yaparım gıbısınden konustu asıl faruk özak hıc bıse demedıye ona darlandım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence fenerin 15-20 arası puanını silerler. Sivas, Eskşihir'inde öle.. Seneyede 15 - 20 puan geriden başlarlar... Küme düşme olmaz...
Yorumcular da çıkmışlar bence bir şey çıkmaz bundan diyorlar, bu nasıl basın anlayışıdır.
Yorum
-
cnn türk'deki açıklamayı izleyemeyenler için.
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA
başbakan erdoğan "Umarım bu işten sıkıntılı bir sonuç çıkmaz"
cnnturk
Dagilin beyler, olay yine "güzelce" sonuclandi...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- İyice dinlesinler Nevzat Şakar hiçmi karışmamış , karışmıştır be hacı , mesajdamı yok üff
nevzat şakar nasıl karışmıştır yine kanaltürkte telegol izlerken orada bu mesaj olayı vardı menajer o....c.... ahmet bulut baglanmıstı o demişti nevzat şakar aradı bize sövdü falan gibisinden ben o programdan öyle hatırlıyorum izlemiştim de . bence sadece o nevzat şakar da macı nasıl satarsınız dye sövmüş telegol de öyle diyorlardı adamlar ....Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene diyor ?? gerci onun onayi olmadan böyle biseye kalkisamazlar..Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiresun'un başı yanacak. Buruk sevinç"Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."
Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...
Yorum
-
Arkadaşlar normalde hukuksal olarak bu davanın bir sonuca bağlanması uzun sürer ama federasyonda böylr bir pay yok çnkü Fifa ve uefa ya avrupa kupalarına kimlerin katılacağına dair liste vermesi gerekir uefa senin iç işlerinle ilgilenmez direk takımı ister ve olayı hukuksal bir boyuta taşınmış olan bir Fenerin uefa tarafından kabul edileceğini sanmıyorum bu sorusturma birkça gün içerisinde mahkemeye içtirak edecektir işte o zaman federasyon kanıtlar eşliğinde eğer Fener bağsedilen maçlarda şike veya teşvik primi yapmışsa ve bu sorusturma sonucunda resmi olarak kağıtlara geçmişse TFF kurallarına göre CNN'deki adamında dediği gibi kişilere Para Klüplere Küme düşürme ve puan silme olarak geri döner.
Özet: Fb dua etsin bu sorusturmadan sucsuz cıksın eğer tek bir maçta bile teşvik primi veya şike yaptığı belli olursa TFF'nin başka yapacak birşeyi kalmıyor. Juventus ve Marseille da olduğu gibi.
Yorum
-
İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşbakandan açıklama:Temenni ederiz ki sıkıntılı bir durum ortaya çıkmaz.Fener'e ellemeyin diyor kısaca
Maalesef Basbakan yine "adalet" islemesin dedi...
Peki Avrupa Birligine nasil girmeyi düsünüyor kendileri?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolayın üstünü örtme çabaları başlayabilir sadece şahıslara ceza vermek yoluyla:örneğin sezer ve emenikeye futbol oynamama şekip mosturoğluna yöneticilik yapamama filan.avrupa kupalarına katılacak takımlar bu hafta belli oluyor bu soruşturma 2 yıl sürer.14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Trabzon değil , Bursa'nın ve Antep'in de hakkı yenmiştir .
Bu sadece bizim meselemiz değil .
Bu tavrı ben göremedim yanlışsam beni uyarın.
Ama şimdi haklarını neyse alsınlar tabiki. Ona birşey diyemez hiçkimse.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum