Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bırakın artık Aziz bey in peşini uşaklar...Şansal bey i arayın
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gürcan abi, bu süreçte bir Trabzonsporlunun yazacağının hiç bir önemi yok inanın bana...
      Erdal şaka yaptım ya hu

Yorum

• Sıkıntı olmasın içinizde Aziz sürekli hastanelerde diye ;

Adamın artık bütün hastalıkları yerinde tedavi ediliyor çapa tıp diyabet bölümüne götürülmüş buradada detaylı sağlık kontrolünden geçecektir e malum yarın kodese gidiyor ferah olsun içiniz
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu gazete acaba Trabzon'da kaç satıyor.
          Bence il sınırlarına girmemeli..
          zamanında sabah gazetesine yapılanı yapmalıyız...ben ne okuyorum ne sitesine giriyorum haberlerini bazen burda arkadaşlar yazıyo girip bakmıyorum bile nedir tam olarak, tam sayfa resmimi bassınlar yine bakmam...hele Şenol hocamızın açıklamasından sonra...
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Bırakın artık Aziz bey in peşini uşaklar...Şansal bey i arayın
            Sansar girmistir bi delige cıkmaz kolay kolay.
            федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• Yahu ortalama her sayfada.. Bizimkilerin bu kadar sessiz olmasi beni korkutuyor.. diyenler..
              Biz biktik, usandik cevap yazmaya, siz bunu yazmaya usanmadiniz..
              efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Eger Fenerasyon nihai kararini hala vermediyse, bu Azize´nin yaptigi hicte hayir degil...eger bu sekilde 15 Temmuz´a kadar hastane hastane gezerse Sampiyonlar ligi yatar, hatta sampiyonluk...
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İkinci kez hastaneye gitti ama.

9 dakika önceki haber

SON DAKIKA - Aziz Yildirim, Capa Tip Fakultesi Diyabet bolumunde tedavi altina alindi. 9 minutes ago · reply · retweet · favorite

tribündergi.com
                  8.30 a kadar sürecegini sanmıyorum

Yorum

• İlk olarak Suayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Klavyem Türkce degil.. Bunun icin bir özür borcum var.. Özrümü dileyerek baslayayim..

Alasdair MacIntyre After Virtue kitabinda günümüzün emotivism'inden, modern etikten yola cikarak bazi tespitlerde bulunur.. Liberalism, bu modern etik'in temelini olusturdugunu ve kisilerin kültürel, sosyal, hukuksal catismalar icersinde, ne tartistiklarini bilmeyerek, ne konustuklarinida bilmeyerek bir yere varmaya amacladiklarini söyler..

Bir örnek: Din özgürlü ve ifade özgürlügü catismasi.. Veyahut aktuel konumuz: Fenerbahce küme düsürülsünmü? Birisi der: 'Düsürülmesin, cünkü masumiyet ilkesi var.. Ilk önce yargilansin, ondan sonra disiplin kanadindan verilir bir karar, dogrusu budur cünkü ceza hukuku disiplin kavraminin icine girmistir. Öteki derki: 'Tamam, dediginiz dogru, fakat kamu düzeni ve hukuk düzeni kavramlarida var..'.. Bununla kastim, bir örnek vermek gerekirse: Olaki yargidan önce karar verilmez ise ve bu üc senelik sürec beklenirse, bunun ciddi anlamda düzeni sarsacak sonuclari olabilir.. Maddi anlamda, manevi anlamda vesayre vesayre.. Yani göründügü üzere, herkes sözde taraf oldugu, KISISEL CIKARLARI (liberalism), üzerine fikir catismasina girer.. Dengeleyici görüsler yoktur, saflar vardir.. Ortak fikirler ve ORTAK FIKRI amaclayan bir yapi yoktur, aksine catisma istegi vardir..

Aslinda yukardaki iki kiside dogru söyler.. Cünkü liberalismin temel atildigi modern etikte, ikisininde dogru söyledigi kabul edilir ve bu catisma üzerine kurulmustur zaten ADALET sistemi..

Buraya dikkat iste.. Bagimsiz, adalet kavramini tartisan bir kurum varmi? Adalet nedir, hukuk nedir sorulari sorulurmu? Bunlar önemli seyler.. Bence Türkiye'de, ki bu büyük bir firsat, hak, adalet ve hukuk kavramlarinin yeniden olusumunu görecegiz.. Bu zaman ister.. Bu bir firsattir.. Olayi sadece futbol cercevesinde degil, daha cok adalet kavraminda degerlendirmesi gerektigini düsünüyorum..

Iste bize yeni bir firsat sunuluyor.. Futbol cercevesinde.. Aslinda bir deneme süreci.. Ben sahsen, yargi ve disiplindende bagimsiz, hukuk beyinlerinin bir kurumda toplanip, adalet kavramini tartisip, öneriler sunmasi gerektigini düsünüyorum.. Pratik hukuk dersiniz, önermi komisyonu dersiniz.. Herneyse.. Asil adalet nedir, bu kavrami oturtmak gerekir..

Asil adalet kavramida, modern toplumlarin, yozlasmis degerlerinde aranmamali.. Asil adalet daha cok, tarihin sayfalarinda aranmali.. Tarihin sayfalari, adalet tartismalari ile doludur.. Bu tartismalari temel alarak, kendi modern toplumunuzun karakterine tasarlayacaginiz bir adalet kavrami, bence modern, baris adaletidir..

Tabi, adalet kavramina ulasilmak isteniyorsa, sahsi kanaatimce --> Ilk önce kendi beden ülkemizin isleyisine bir bakmamiz gerekir.. Malum, bedeninizdeki adalet sistemi iyi islemiyorsa, zaten bedeniniz küme düsürülmeli.. Küme düsürülmeliki, yeni adalet kavraminin beden ülkenizin üzerine bir günes gibi dogmasi icin arayista olasiniz..

Fenerbahce küme düsürülsünmü,düsürülmesinmi? Din özgürlügümü? Ifade özgürlügümü?

Beden ülkesindeki günesi bulan, adaletide bulur..

Bos bir mesajla belki gözlerinizi yordum, bunun icin özür dilerim.. Birazda futboldan bagimsiz bir yazi oldu.. Ama aslinda okadarda alakali..
                    yani burada 2 tarafta haklı diyorsunuz kendi dünyalarında.

birinci taraf diyorki ortada net bir şike-teşvik var ve kanunlar var bu çerçevede gereken yapılsın. haklılar

ikinci tarafta diyorki (içlerinden) ortada bir şike-teşvik var ama bunu herkes yapmıştır herkes yargılansın neden biz. onlarda haklılar.

ve yeni çıkan kanuna göre asılması gereken kanundan sonra yapanlar. yani yeni çıkan kanun bak ben buradayım demesi için , halkın gözünde legallik kazanması için yaptırım gücünü göstermesi gerekir.

Yorum

• Klup resmi aciklama yapsin bunlarin onunu kessin.Bu is pts gunu kapatilacak.Klupler toplanacak vebir sekilde kilifina uyduracaklar.Orda fb'nin yalaklari olacaktir hakkimizi iyi savunmaliyiz.

Yorum

• Olcay şimdi söylenecekleri sezon boyuna yayarak gerekli yerlere sindire sindire yedirdi zaten.

Yorum

Bırakın artık Aziz bey in peşini uşaklar...Şansal bey i arayın
                          Rıdvan Dilmen de yok ..Bu adamlarla ilgili hiçbir bilgi yok mu yahu..Çok merak ediyorum kendilerini
                          Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                          Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                          Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• hürriyet,tv8,ntvspor...bunların adamları istanbuldan dışarı çıkmayacak mı...bu ne vurdumduymazlık...karadeniz insanını da mı tanımıyorlar...ateşle oynuyorlar ateşle...
                            paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              8.30 a kadar sürecegini sanmıyorum
                              Ya buradada şeker problemine detaylı olarak bakılıyor yarın büyük gün 7-8 saat savcıya ifade verecek sonra nöbetçi mahkemeye ordada 2-3 saat sürer işi şimdiden tedbirini alıyolar yarın kesin bi ambulans gitsin peşinden
                              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

Gürcan abi, bu süreçte bir Trabzonsporlunun yazacağının hiç bir önemi yok inanın bana...
                                abi yazmama sebebiniz bu mu peki? yazmak mı sessiz kalmak mı daha faydalı? gece gece ...
                                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X