İlk olarak ilker tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
Tiyatro bile değil bildiğin komedi film olacak dostum.bu ibne aklanacak bizde içerdeki hukuk sistemine kurban edilecez.tek dayanak kaldı o'da FİFA.İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım bu yeniden yargılanma olayı,bu şerefsizlerin aklanması(!) için kurulan tiyatronun bir parçası değildir.....Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Aynı düşüncedeyim. Aklamakdan çok bizide o pisliğe çekmek istiyorlar.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz'in hesaplaşma tehtidini ben ne yazık ki boş görmüyorum. Sanırım Mehmet Yıldız olayından yeni delil(!) diye kı.larından uydurdukları yalanla pişmiş aşa su katıp ayarlanmış mahkeme aracılığıyla bizi de pisliğin içine çekebilirler diye düşünüyorum. Bizi susturmanın en güçlü yolu bu.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Geleneksel şeker çıkma, tansiyon yükselme günleri başlayacak demek. Bu kadar kul hakkı Ahırete kalmaz sorar Mevlam, Zalimin yüzü hep gülseydi, firavun şimdi cennetteydi.
Çamur atmaya çalışırsa karşılığını alacaklarını çok iyi biliyor. Bu sefer yapmadım etmedim geyikleri ile geçecek, sonu belli bir dava, aklama - paklama olmadan uzatacaklar da uzatacaklar, ta ki hırsızlar cehennemin dibini boylayana kadar. bir ömür sonsuzluğun yanında okyanustaki bir su damlasıdır ya gerisi.
Uefa yada Fifa bu işin başı da orası sonu da.
Yorum
-
Aynen katiliyorum ...az bile demis milletide futboldan uzaklastirdilar trubunler bos takim basarisiz Taraftarin gundeminde sike davasinin ş si yok millet hocayi oynanan futbolu konusuyor tam istedikleri sey..o kadar kaypaklik varki bu iste takim bile kasti bu kadar kotu oynatiliyor olabilir herseyi bekliyorum bu saatden sonra bunlardan..yeterki padisahlarinin gonlu olsun..İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesebahattin reis agir konusuyor radyoda bu davayi sattilar diyor1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Takım 2 kötü sonuç alınca akbaba gibi üşüştüler kulübün üzerine.yerel medya yazarları ağız birliği yapmış şike davasını öne sürerek kulübü baltalamaya çalışıyor.ulan vakit destek vaktidir bu takım kötü gitse bu yaptığınız açıklamaların kime faydası olacak?ağır konuşmayayım diyorum ama dayanamıyorum adamın dediği lafa bak davayı satmışlar.sen yönetici olduğun zamanlarda siyasilere yakın işadamlarından paralar toplanırken sesin niye çıkmıyordu Sebahattin?En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 08.10.2014, 20:35.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
tayyip erdoğanlı ülke adaletine güveneceğime bi seri katilin ben kimseyi öldürmedim demesine güvenirim daha iyi. aziz yine afkurmuş ama her şey ortadayken hala yerinde duruyor olması ve davanın bu duruma gelmesini düşününce ve yaşanılan süreci hem basın hem siyasi anlamda bu şarlatanı temizlerler öyle salarlar ortaya.
ne saçma bir ülkeyiz ulan düşündükçe darlanıyorumsadece aşk bizimkisi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum