Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umarım bu yeniden yargılanma olayı,bu şerefsizlerin aklanması(!) için kurulan tiyatronun bir parçası değildir.....
    aksi mümkün mü hocam?
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ

teşekkür ederim topragım,

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umarım bu yeniden yargılanma olayı,bu şerefsizlerin aklanması(!) için kurulan tiyatronun bir parçası değildir.....
        Tiyatro bile değil bildiğin komedi film olacak dostum.bu ibne aklanacak bizde içerdeki hukuk sistemine kurban edilecez.tek dayanak kaldı o'da FİFA.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yazık...
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aziz'in hesaplaşma tehtidini ben ne yazık ki boş görmüyorum. Sanırım Mehmet Yıldız olayından yeni delil(!) diye kı.larından uydurdukları yalanla pişmiş aşa su katıp ayarlanmış mahkeme aracılığıyla bizi de pisliğin içine çekebilirler diye düşünüyorum. Bizi susturmanın en güçlü yolu bu.
            Aynı düşüncedeyim. Aklamakdan çok bizide o pisliğe çekmek istiyorlar.
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Geleneksel şeker çıkma, tansiyon yükselme günleri başlayacak demek. Bu kadar kul hakkı Ahırete kalmaz sorar Mevlam, Zalimin yüzü hep gülseydi, firavun şimdi cennetteydi.
              Çamur atmaya çalışırsa karşılığını alacaklarını çok iyi biliyor. Bu sefer yapmadım etmedim geyikleri ile geçecek, sonu belli bir dava, aklama - paklama olmadan uzatacaklar da uzatacaklar, ta ki hırsızlar cehennemin dibini boylayana kadar. bir ömür sonsuzluğun yanında okyanustaki bir su damlasıdır ya gerisi.
              Uefa yada Fifa bu işin başı da orası sonu da.

Yorum

• AKSİHAR Belediyespor’un Fildişi Sahilli futbolcusu Zokora’ya yönelik, Trabzonspor’da oynadığı dönemde ırkçı sözleri nedeniyle 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Fenerbahçeli milli futbolcu Emre Belözoğlu’nun üst mahkemeye yaptığı itiraz, incelemeyi ya

Yorum

• UEFA'yı çatırdatamadı aşağılık şikeci ama Türk Yargısını halledeceği kesin.Arkasında anlı şanlı Padişah var !
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• sebahattin reis agir konusuyor radyoda bu davayi sattilar diyor
                    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sebahattin reis agir konusuyor radyoda bu davayi sattilar diyor
                      Aynen katiliyorum ...az bile demis milletide futboldan uzaklastirdilar trubunler bos takim basarisiz Taraftarin gundeminde sike davasinin ş si yok millet hocayi oynanan futbolu konusuyor tam istedikleri sey..o kadar kaypaklik varki bu iste takim bile kasti bu kadar kotu oynatiliyor olabilir herseyi bekliyorum bu saatden sonra bunlardan..yeterki padisahlarinin gonlu olsun..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Takım 2 kötü sonuç alınca akbaba gibi üşüştüler kulübün üzerine.yerel medya yazarları ağız birliği yapmış şike davasını öne sürerek kulübü baltalamaya çalışıyor.ulan vakit destek vaktidir bu takım kötü gitse bu yaptığınız açıklamaların kime faydası olacak?ağır konuşmayayım diyorum ama dayanamıyorum adamın dediği lafa bak davayı satmışlar.sen yönetici olduğun zamanlarda siyasilere yakın işadamlarından paralar toplanırken sesin niye çıkmıyordu Sebahattin?
                        En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 08.10.2014, 20:35.

Yorum

• bugün pek çok insandan duydugum bir konuyu aktarayım DİGİTÜRK FERİT SAHENKE SATILIYOR YADA VERİLİYORMUS.

Yorum

• Ne güzel memleket.ver yandaşa yandaş yesin.

Yorum

• tayyip erdoğanlı ülke adaletine güveneceğime bi seri katilin ben kimseyi öldürmedim demesine güvenirim daha iyi. aziz yine afkurmuş ama her şey ortadayken hala yerinde duruyor olması ve davanın bu duruma gelmesini düşününce ve yaşanılan süreci hem basın hem siyasi anlamda bu şarlatanı temizlerler öyle salarlar ortaya.

ne saçma bir ülkeyiz ulan düşündükçe darlanıyorum
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• padişah trabzona geliyormuş hemen arkasına tayyip yazılı 61 numaralı forma hazırlamaya başlasın kulüp ha bide atkı

soğuk olur şimdi oralar üşütmesin sayın hazret...
                                County of Essex

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X