Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sinir oluyorum bunların hepsine.İşlerine geldiği zaman istedikleri gibi konuşuyorlar.

Meclisten milletvekillerinden bu ülkeden nefret ediyorum.Oy kullanmayada gitmedim zaten.

Bu ülkede şike yapan fenerdir arkasında duran akp,chp ve mhpdir.
    Sadece o üçü yetmez, tüm basın da şikeci Azizin korkusundan şikebahçenin yanında yer aldı.

Yazıklar olsun bu 3 partiye ve tüm görsel ve yazılı medyaya
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden böyle bir açıklama yapıldı. Anlamış değilim.
      Sebep çok basit

İşin içinde para ve şahsi menfaat olunca, TS'un menfaatlerini kim düşünür.

Sadece biz cefakar ve karşılıksız bu takımı seven taraftarlar düşünür.
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Herkese Selamun Aleykum.

''Başlık sahibi'' arkadaş nerede ?
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkese Selamun Aleykum.

''Başlık sahibi'' arkadaş nerede ?
          Ve aleykümselam,

Ertan abi pek uğramıyor başlığa eskisi gibi

başlığı bana bıraktı ben işletiyorum
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Aziz Yıldırım iki gün önce Ersun Yanal'la ilgili düzenlediği basın toplantısında şike yaptığını resmen itiraf ediyor...

"Bende hesap veriyorum ,bana kongrede 2011 yılındaki şampiyonluğu niye son haftaya bıraktın diyor adamlar".

Yorum

• Celalcim seni takdir ediyorum. Ertan kardeşimiz kayıplarda olsa da nöbette olman TS sevginin derinliğini yansıtıyor.

Umarım birkaç gün içinde bu şike süreci bitecek ve hepimiz bu yıl kurulan kadroyla adrenalini yüksek maçlar izlemenin keyfine doyamayacağız.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Celalcim seni takdir ediyorum. Ertan kardeşimiz kayıplarda olsa da nöbette olman TS sevginin derinliğini yansıtıyor.

Umarım birkaç gün içinde bu şike süreci bitecek ve hepimiz bu yıl kurulan kadroyla adrenalini yüksek maçlar izlemenin keyfine doyamayacağız.
                eyvallah abi sağolasın, şike sürecinin bir kaç günde biteceğini sanmıyorum fakat UEFA kararlarından sonra lehimize çok güzel şeyler olacağını düşünüyorum.
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eyvallah abi sağolasın, şike sürecinin bir kaç günde biteceğini sanmıyorum fakat UEFA kararlarından sonra lehimize çok güzel şeyler olacağını düşünüyorum.
                  BEN DE ONU KASTETMİŞTİM.

şb'nin bizi suçlayacağı hiçbir dayanak kalmayacağından lehimize sonuçlanacak bir karar çıkmasını bekliyorum.

tabi ki süreç devam edecek, çünkü kupamızı almamız öyle erken ve kolay olmayacak. Ama er geç alacağız.

bu yılki formalara da bayıldım, yıllar sonra iyi dizayn yaptılar, bravo vallahi.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• azizenin son itirafı : Ersun Yanal'ın şampiyonluk da hiç bir payı yok. Parayı biz ödüyoruz
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• yonetımın şike ılgılı yaptıgı acıklamaya hıcbır yerden cvp gelmedı bence bılerek sessız kalıp şikeden bahsedılmemesını saglamaya calısıyorlar akıllarınca

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Yönetim salmış resmen sis bombasını. Şimdi tff düşünsün. Zaten açılmış bir soruşturma var üstlerinde ki baskı onlara yetmez dedik ve ateşe körükle gidiyoruz. Aynen devam hukuk kurulu.
                        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Arkadaşlar haberlerden uzak kaldım bir süredir de bu 16 ağustos'ta kim?, neyle ilgili bir açıklama yapacak?
                          -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• inşallah hafta sonu güzel haberler alırız...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• şerefsizler 4. yıldız hedefiyle lige başlıyo hoca olarak ismail kartal denen vasıfsızla anlaşıyolar bu ne rahatlık neye güveniyolar??
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• şu ersun un durumuna çok seviniyorum köpek şikebahçe ye gidince kendini bir şey zannetti beter olun
                                TRABZONSPOR
                                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X