Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi be vur gol olsun
    TRABZONSPOR
    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• benim hiç umudum yok, hepten haksız yere üzerimize atılan çamur bize ceza olarak dönmese bari.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Karar iftar vaktine denk gelirse UEFA'ya sallarım
        6:30 dan sonraya kalırsa her türlü sallarım o saatlerde pc başında olmayacağım çünkü
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Moral bozmak değil amacım ama arkadaşlar, harbiden bu şike konusunda somut bir gelişme olup, Fener ya da TFF aleyhinde bir karar çıkacağını sanmıyorum demek bile fazla ihtimal bile vermiyorum.

Butun bunlar siyasi gelişmelerdir. Türk Mahkemelerinin yeniden yargılama kararı verdiği bir ortamda, Şikeci ş...sizlere ekxtra bir ceza verilmesi hayaldir. Daha da ileri gidiyorum ve Şike yoktur kararı bile çıkacak yakın zamanda mahkemelerden.

Bizim itirazlarımız ise sadece kuru gürültüden ibarettir. Taraftarı oyalamak ve başarısızlıklra kılıf bulmak adına atılmış adımlardır.

Demirören denen Tüp herif, O makama Tayyip Erdoğan'ın talimatı işle gelmiş ve Bizzat şike olayını kapatmak için atanmış bir adamdır. Tayyip Efendi nin ağzından şike konusunda mağdur olan bizim takım için bu zamana kadar bir laf duydunuz mu?

Dunyada kı her türlü dava için söyleyecek bir iki lafı olan Tayyip'in , Şike konusunda bizim taraftarı rahatalatacak bir talebi oldu mu? Ya da duydunuz mu ağzından ''' Mahkeme kararları derhal yerine getirilsin diye bir söz'' duyamazsınız. Çunku şikenin tarafı o adam.

O açıdan kımse hayal etmesin ve hayal satmasın.

Tekrar ediyorum, Bize fena tecavüz ettiler ve maalesef bibizm idarecilerimiz halaaaaaa tecavüzcüsüne ne olur bana nikah yap en azından doğacak piç babasız kalmasın diye yalvarır konumdadır.

Bu şike konusu Türkiye'nın, HUKUK, DEMOKRASİ VE ADALET konusunda kı görüntüsüdür. Bu bizim bildiğimiz dava, Ya taraftarımızın haberi bile olmayan 100 lerce benzer hukuk skandalından haberiniz var mı??

Her dava aynı bu şekılde işliyor bu ülkede...

4 tane bakan için hazırlanan fezlekeler ne oldu?
          Ayan beyan milletin a.k diyen iş adamları bu lafı ettiklerinden bu yana kaç tane daha ihal aldılar?
          Yolsulukla yargılanan bakan çocuklarının işi ne oldu?
          Ha şike ha yolsuzluk fark var mı?

Yani Hırsız adamlardan hırsızları yakalamalarını mı bekliyorsunuz..
          En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 15:12.
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bugün bir karar beklemeyin.

sonra gaza geliyorsunuz
            Tebrik ederim hüseyin 17 temmuzu gördün
            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tebrik ederim hüseyin 17 temmuzu gördün
              hahahah

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Moral bozmak değil amacım ama arkadaşlar, harbiden bu şike konusunda somut bir gelişme olup, Fener ya da TFF aleyhinde bir karar çıkacağını sanmıyorum demek bile fazla ihtimal bile vermiyorum.

Butun bunlar siyasi gelişmelerdir. Türk Mahkemelerinin yeniden yargılama kararı verdiği bir ortamda, Şikeci ş...sizlere ekxtra bir ceza verilmesi hayaldir. Daha da ileri gidiyorum ve Şike yoktur kararı bile çıkacak yakın zamanda mahkemelerden.

Bizim itirazlarımız ise sadece kuru gürültüden ibarettir. Taraftarı oyalamak ve başarısızlıklra kılıf bulmak adına atılmış adımlardır.

Demirören denen Tüp herif, O makama Tayyip Erdoğan'ın talimatı işle gelmiş ve Bizzat şike olayını kapatmak için atanmış bir adamdır. Tayyip Efendi nin ağzından şike konusunda mağdur olan bizim takım için bu zamana kadar bir laf duydunuz mu?

Dunyada kı her türlü dava için söyleyecek bir iki lafı olan Tayyip'in , Şike konusunda bizim taraftarı rahatalatacak bir talebi oldu mu? Ya da duydunuz mu ağzından ''' Mahkeme kararları derhal yerine getirilsin diye bir söz'' duyamazsınız. Çunku şikenin tarafı o adam.

O açıdan kımse hayal etmesin ve hayal satmasın.

Tekrar ediyorum, Bize fena tecavüz ettiler ve maalesef bibizm idarecilerimiz halaaaaaa tecavüzcüsüne ne olur bana nikah yap en azından doğacak piç babasız kalmasın diye yalvarır konumdadır.

Bu şike konusu Türkiye'nın, HUKUK, DEMOKRASİ VE ADALET konusunda kı görüntüsüdür. Bu bizim bildiğimiz dava, Ya taraftarımızın haberi bile olmayan 100 lerce benzer hukuk skandalından haberiniz var mı??

Her dava aynı bu şekılde işliyor bu ülkede...
                ne yazık ki çok doğru ve bir o kadar da sinir bozucu bir özet olmuş.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kader saatlerine son 3 saat belki de

İftar öncesi sevinçten uçmak, iftar sonrası da kuşlarla kafa yapmak istiyorum.

Utandırma bizi Allah'ım.

Bu insanlar sevinmeyi çoktan hak etti.

Çek adalet kılıcını 26 Ağustos 2011'deki gibi ama son kez.
                  Renktaş ben de 42 yaşındayım artık yüzümüz gülsün istiyorum ama kahpe düzen bunu bize çok gördü o zaman bu düzeni yıkmalıyız lakin Trabzon şeheri kupasını vermeyen Tayyibe %60 oy veriyor. Neylersin....bir bağımsız aday gösterip onu seçselerdi en büyük mesajı verirlerdi.

Yorum

• bu işin bittiğine inananlar için en ideal başlık Transfer başlığıdır...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu iş biz bitti diyene kadar bitmez!
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Aynen öyle celal kardeşim.Umutsuz olanlar bu forumdan çıkıp başka forumlarda takılsınlar.Bizimde moralimiz bozmasınlar.

Yorum

• İlk olarak Mehmet DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen öyle celal kardeşim.Umutsuz olanlar bu forumdan çıkıp başka forumlarda takılsınlar.Bizimde moralimiz bozmasınlar.
                          en azından bugün

Yorum

• -1 puana dahi razıyım ama sanırım sonunda biz haksız çıkacağız

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Terbiyesiz kelimeler kullanmaya gerek yok.

Edep.
                              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• [QUOTE=Derin Trabzon;1919662218]3 yılın özeti

Uluslararası mahkemeler ve hukuk var, bu dedikleriniz TR için geçerli. ergeç dışarda hakkımızı alacağız bu kadar ümitsiz olmayın, Tayyibin gücü yetmez oralara
                                En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 16:36.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X