Biz cezalar verilsin diyemi yoksa kupa verilsin diyemi veya gereği yapılsın diyemi başvurdukları...?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerideki mesajları okuyunca aklıma şu mesele takıldı. Bu sene BJK, son 5 seneki durumu için acaba nasıl bir kağıt verecek?
-"Şike yapmadık, temiziz."
dese, UEFA yalan beyandan gene kapıyı gösterir.
-"Yaptık ama cezamızı çektik."
dese, o da azıcık itiraf oluyor.
.
Atilla bey bu yalan beyandan dolayi ceza yediler diyor. Yani asil $ike fiilinden ceza verilmemistir diye savunuyor.
2012-13 Avrupa Kupalari katiliminda Fikret Orman yönetimi kendi temsilcilerinin $ike aktivetilerine karistigini UEFA Denetim ve Disiplin Komitesine bildirdi!
Medyada salaga yatiyorlar!En son Cangele tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 19:01."her halk hak ettiği şekilde yönetilir"
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler bir şey soracağım, diyelim ki Fenerbahçe seneye Avrupa kupalarına katılacak, o bahsedilen temiz kağıdı bunlara imza için yeniden sunulacak mı.
hazir form felan yok
sende ya yedigin cezalari ve pohu acikliyon yada yalan beyandan ceza yiyorsun
yani ya itiraf et yada evde kal
böylece ileride ne olursa olsun uefa ya hic bir türlü tazminat davasi acamiyorsun
isin kötü yani sadece son 5 senenin hesabini soruyorlarEn son selcuk tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 19:57."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
yarin saat TSI 12:00 istanbulda inmis olacagim. sakin beni beklemeden cezalari vermesinler. 3 yildir bekledik son vurusu hazir Türkiyedeyken ben yapayim.
ilk günden beri düsecekler dedim ve en sonunda kendi ellerimle yarin sabah küme düsürmek icin ucuyorum
Sikeciler yandiniz yarin sizi düsürmeye geliyorum
Yorum
-
İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB'yi türkiyede kimse küme düşüremez. Her türlü güç arkalarında, siyaset,medya,para, neler neler.. gerçekleşmeyecek bir hayal o.
en fazla eksi puan alır oda belki.
bu ara sen bir kussun anlasilan, her mesajin sikeciler lehine, seni fark etmedim sanma.
BU KUSU ALIN BURDAN
Yorum
-
bana mail adresini ver sana kimliğimin fotokopisini göndereyim, kuşu o zaman görürsün. doğma büyüme trabzonluyum. ama yurtdışında yaşıyorum isterse admin ip me bakabilir, sabit ip kullanıyorum ve hiç değişmedi yıllardır.Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bi yarin gidigim sonra bakariz düsüyor mu düsmuyor mu
bu ara sen bir kussun anlasilan, her mesajin sikeciler lehine, seni fark etmedim sanma.
BU KUSU ALIN BURDAN
Burada bir çok arkadaşımız var fenerin düşmeyeceğini söyleyen.Onlar da mı fenerli oluyor şimdi....
Bu şerefsizlerin(fenerden bahsediyorum) ne kadar güçlü olduğunu sanırım sen de gördün...
He,bana kalırsa bunların düşmekten kaçışı yok.Düşecekler....
Ama düşmeyeceğini düşünenlere de fenerli diye itham etmek ne kadar doğru tartışılır....En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 22:17.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
evet cogu kisi diyor haklisin ama bu kisi özellikle, inat edercesine yapiyor.
ismi bile süpheli, realist07 (ist=istanbul , 07=1907) kisaltmalari kullaniyor.
bunlar tabiki benim dikkatimi ceken ve düsüncelerim. önceki yazdiklarinida bakarsak sikecileri durmadan savunan biri oldugunu anlayabilirsin.
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Çevik @Mustafacevik10 16 sa.
Kim Şampiyon Olur?Ben Çocuklugumdan Beri Hiç Gücün Yaninda Olmadim O Yüzden Brazilyayı Hiç Sevemedim.Ispanya Diyorum pic.twitter.com/AuSx0kE4ov
Bu attığı twit bile bu dombilinin nasıl bir kafada olduğunu ispatlar.
Ayrıca bu Beyaz Futbol'un adamı bana fb için biz li konuşuyor ben olsam bunu işten atardım.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Ben fenrin dusmeyecegini,kupayıda asla alamayacağımızı dunuyorum ilk sene sadri sener sayesinde bu fırsat gitmistir bizim hic hayal kurmadan sahtekar ihonu alice harikalar yalan dunyasından uyanıp gerek uefa gerekse tff denen nifak kurumlatına tazminat acmamiz gerekiyor baska bir yol yoktur.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
Cas olum kafayı mı yediniz gönderin şu gerekçeli kararları. Heyecan mı arıyorsunuz amacınız nedir.
Sen gönder gerekçeli kararları da, tff denen uzuv yapamıyor bari Uefa çaksın azize ömür boyu men cezasını.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum