Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Yorum

• Yahu aramızda hiç avukat yok mu bizim artık daha organize olmamız gerekmiyor mu? Hukuk bölümü sağlık bölümü gibi bölümler açıp gönüllü arkadaşlar burada destek verebilir.

Yorum

• BMN nerdesin??? Küfür ve hakaret ediyorlar twitterdan

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uzun sürdü diye UEFA'dan umudu kesen arkadaşların İlâhi adâletten de ümidi olmasa gerek.

E o daha da uzun zaman gerektiriyor ya...
          İlahi adaletin cezası uzun sürmez, sonsuz olan bir ahireti hesaba kattığında ortalama 70 yıllık bir insan ömrü okyanustaki bir kum tanesi kadardır.

Hadi ilahi adalet bundan bekliyor, bu kodumun uefa sı neyi bekliyor? yarına çıkacağımızın garantisimi var?

Uefa nın ilahi adaleti sağlayan Allah kadar gücü var mı? keseceği ceza onun ki kadar olabilecek mi? Geçmişe dönük hakların tayinini onun ki kadar yapabilecek mi?

İlahi adalet beklenir ama uefa nın ki beklenmez, aklı olan herkes de bu fikirdedir.
          Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
          -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlahi adaletin cezası uzun sürmez, sonsuz olan bir ahireti hesaba kattığında ortalama 70 yıllık bir insan ömrü okyanustaki bir kum tanesi kadardır.

Hadi ilahi adalet bundan bekliyor, bu kodumun uefa sı neyi bekliyor? yarına çıkacağımızın garantisimi var?

Uefa nın ilahi adaleti sağlayan Allah kadar gücü var mı? keseceği ceza onun ki kadar olabilecek mi? Geçmişe dönük hakların tayinini onun ki kadar yapabilecek mi?

İlahi adalet beklenir ama uefa nın ki beklenmez, aklı olan herkes de bu fikirdedir.
            Yazımdaki anafikir İlâhi adâletle UEFA'nın adâletini karşılaştırmak olamaz.

Çünkü aklı azbuçuk çalışan böyle bir karşılaştırma yapmaz.

Anafikir başka birşey olsa gerek.

Ayrıca ahiretin sonsuz olduğunu da nereden çıkarıyorsun, İblis Adem'i "cennette sonsuz olma" düşüncesi üzerinden kandırmamış mıydı? Yoksa İblis bizi Adem'i kandırdığı gibi kandırmaya devâm mı ediyor.
            En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 30.04.2014, 13:33.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yazımdaki anafikir İlâhi adâletle UEFA'nın adâletini karşılaştırmak olamaz.

Çünkü aklı azbuçuk çalışan böyle bir karşılaştırma yapmaz.

Anafikir başka birşey olsa gerek.

Ayrıca ahiretin sonsuz olduğunu da nereden çıkarıyorsun, İblis Adem'i "cennette sonsuz olma" düşüncesi üzerinden kandırmamış mıydı? Yoksa İblis bizi Adem'i kandırdığı gibi kandırmaya devâm mı ediyor.
              İMAN EDENLER VE SALİH AMELLERDE BULUNANLAR -Kİ BİZ HİÇ KİMSEYE GÜÇ YETİREMEYECEĞİNDEN FAZLASINI YÜKLEMEYİZ- ONLAR DA CENNETİN HALKIDIRLAR. ONDA SONSUZ OLARAK KALACAKLARDIR.
              (ARAF SURESİ, 42)

İMAN EDİP SALİH AMELLERDE BULUNANLAR; ONLARI, İÇİNDE EBEDİ KALICILAR OLARAK, ALTINDAN IRMAKLAR AKAN CENNETİN YÜKSEK KÖŞKLERİNE MUHAKKAK YERLEŞTİRECEĞİZ. (SALİH) AMELLERDE BULUNANLARIN ECRİ NE GÜZELDİR.
              (ANKEBUT SURESİ, 58)

ki burdan da anlaşılacağı gibi sonsuzdur ahiret hayatı

Yorum

• tamam kafka çıkmasın
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Derin Trabzon'a evvelden bende çok kızıyordum ama dibine kadar adam haklı.şehrin kupanı çalanlara % 59 oy veriyorsa çeneni kapatıp oturacaksın aşağıya.bize ne yaparlarsa müstehaktır.bitti.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Derin Trabzon'a evvelden bende çok kızıyordum ama dibine kadar adam haklı.şehrin kupanı çalanlara % 59 oy veriyorsa çeneni kapatıp oturacaksın aşağıya.bize ne yaparlarsa müstehaktır.bitti.
                    aman canım ne alaka % 59 a hepimiz kızdık kızıyoruz ama derin trabzon kimliği altında yorumlarında derin bir şikecilik seziyorum ben bunun...

ya bi git fati ya çok iyi niyetlisin keşke ölsen

Yorum

• hooop herkeşe benden çay

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hooop herkeşe benden çay
                        yeni topladığınızdan mı

Yorum

• Arkadaşlar herkese düşüncelerini terbiye kuralları içinde anlatabilir.

Yarın yüz yüze gelirseniz utanırsınız yazdıklarınızdan.

Lütfen dikkatli olalım

Yorum

• Yok kardeşim yok.Derin Trabzon olması kadarıyla şike mevzusunda çok öfkeli.ilk başlarda bendede şüphe vardı hatta kendisiyle tartışmıştım ama gereken tepkileri hiç sırıtmadan yansıtıyor.hepimiz böyle tepkimizi iliklerimizden boşaltırcasına yaşasak kupamızı söke söke alırdık.
                            En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 30.04.2014, 14:12.

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              BMN nerdesin??? Küfür ve hakaret ediyorlar twitterdan
                              Ugur Sadıkoğlu ve Ben geerekli cevapları verdik.Tabi 'Faikciğim' cevap veremeyince engelleme yolunu seçti

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yeni topladığınızdan mı
                                hayır eskisinden eski çay daha lezzetli olur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X