Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Iho zaman kazanmak icin infantinonun kücük bir cümlesini cimbiula cikariyor..

Bizim icin konu kapandi dedi infantino sadece kisilerle ilgili bir ceza daha gelecek dedi .. Platinide TFFnin karari bizi ilgilendirmez dedi karismayiz..

Bunlari ben kendim duydum ve gördüm..

Iho hala yok iyi dinlemediler diyor..

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Yakında da ne kadar yakında 5 sene mi 10 sene mi 50 sene mi. Ömrümüzden ömür gitti be.
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Valla ne yalan söyleyeyim bu tüpkafanın durup dururken konuşması ve ''mimar, spor adamı, bilim adamı, doktor, hakim, savcı, polis, ressam, heykeltraş, esnaf, ceo, başkomutan'' ve bir çok mesleği daha olan yüce başbakanımızın acun ve rıdvan'ı ağırlaması bi şeyler olabileceğine dalalet ediyor bence.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Haydi fıfa
          haydi fıfa haydi
          tam zamanı tama zamanı şimdi
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Iho zaman kazanmak icin infantinonun kücük bir cümlesini cimbiula cikariyor..

Bizim icin konu kapandi dedi infantino sadece kisilerle ilgili bir ceza daha gelecek dedi .. Platinide TFFnin karari bizi ilgilendirmez dedi karismayiz..

Bunlari ben kendim duydum ve gördüm..

Iho hala yok iyi dinlemediler diyor..

Nerde duydun, nerde gördün?

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nerde duydun, nerde gördün?

Basin toplantisinin bu bölümü spor sitelerinde yayinladilar tekrar..

Yani adamlarin kendi agizlarindan duydum..

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Kazakistan da alınan kararlardan sonra eğer bu iş bitmişse ya biz okuduğumuzu anlamıyoruz ya da UEFA kafa yapıyor.

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamalarına ilk tepki Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener'den geldi.
                  Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Beyaz TV'de kendisiyle arasında geçen görüşmeyle ilgili açıklamalarına Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener'den jet yalanlama geldi.

Demirören'in şike konusuyla ilgili açıklamalarını değerlendiren başkan Şener, "Ne yazık ki TFF başkanı doğru söylemiyor. 'Haklıysan kupayı alırsın' lafı da nerden çıktı, yok böyle bir şey. Yıldırım'ın bana o süreçte dediği, "Ağabey şike olduğu apaçık belli" lafıdır. Kaldı ki bu sadece bir konuşmada geçen bir şey değil o süreçte en az kendisi tarafından üç dört kez söylendi, bunu etrafı da çok iyi biliyor. Keşke Yıldırım çıkıp bu konuda etrafına bizlere söylediği o gerçek düşüncelerini sesli söyleyebilse. "Benim kanaatim böyle ama kurullar farklı düşünüyor yapacak bir şey yok" dese. Böyle dersen daha büyür daha şık başkan olurdum" açıklamasına yaptı.

EMRE İÇİN IRKÇILIK YAPIYOR DEMİŞTİ

Başkan Şener, "Yıldırım şimdi çıkıp ben böyle bir şey demedim diyor. Neden böyle dediğini elbette tahmin ediyorum. Onun bu konudaki düşüncelerini bir çok insan biliyor. Sonrası malum adama baskı gelince mecburen böyle oldu. "Ağabey şike olduğu belli" diye kaç defa söyledi. Mesela Emre - Zokora olayında da "Ağabey ırkçılık yapıyor" diyen de o. Ama kasete almadık ki bunları. Ya dünya alem şike var demiş, Yıldırım sen demedim desen ne olur. Ben onun yerinde olsam "Kurullarımız böyle dedi ama benim görüşüm aynı değil, bana göre şike var" derim. O zaman daha büyü, daha şık bir federasyon başkanı olur. Bunu diyordun diyorsun da ama çık sesli söyle. Demelisin artık bunu." ifadelerini kullandı.
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Abdullah Altıntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kazakistan da alınan kararlardan sonra eğer bu iş bitmişse ya biz okuduğumuzu anlamıyoruz ya da UEFA kafa yapıyor.
                    Hiç bir kurul uygulamayacağı kuralı/ kanunu çıkarmaz.

Meclis dahi yasayı uygulayamayacağını anlayınca değiştirmek zorunda kaldı.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 7 dk.
                      Bize mücadeleden bıkkınlıklarını ifade edenler,sizler oyuna getirilip mücadeleden yıldırılmak isteniyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi
                        Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 7 dk.
                        Bize mücadeleden bıkkınlıklarını ifade edenler,sizler oyuna getirilip mücadeleden yıldırılmak isteniyorsunuz.
                        yılmadık yılmayacağız... adalet yerini bulana kadar mücadeleye devam...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 2 dk.
                          Trabzonspor'un avukatı AKP'den Belediye Başkanı oldu.
                          Haklılığımızı en iyi o bilir.
                          Hadi bakalım gitsin Başbakan'a adalet istesin.

Yorum

• FIFA Şike ve Usulsüzlük Şikayet Hattına İsviçre'deki Şike İlanı Sonrası Yeni Bildirim http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=45121

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 2 dk.
                              Trabzonspor'un avukatı AKP'den Belediye Başkanı oldu.
                              Haklılığımızı en iyi o bilir.
                              Hadi bakalım gitsin Başbakan'a adalet istesin.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kim o?
                                Metin Genç - Ortahisar Bld.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X