Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünkü karamsarlığım bugün anlam kazanmış. Geçmiş olsun hepimize. Kaybettik..

Artık daha fazla bekleyerek vakit kaybedilmemesi gerek. Tek umudumuz olan UEFA artık yok. Hem kulüp hemde taraftar olarak radikal kararlar almamızın vakti geldi. Bundan sonra ne futbol oynamalıyız nede futbol konuşmalıyız.

Tekrar geçmiş olsun hepimize.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Zadri camianın tüm önde gelenleri gibi kabuğuna çekilip iti çakalı afkurtmasaydı ihoya sarılmazdı koca kulüp.

Gesendet.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Az önce UEFAnin basin toplantisini tekrar izledim..

Adamlar dosya kapandi diyor resmen..sadece kisilerle ilgi bir karar daha gelecek...

Platinide TFF ne gibi karar verirse bizi ilgilendirmez bu onlarin problemi dedi..

Izlemeyenler icin: http://www.ajansspor.com/video/v/201...ciklamasi.html
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Umutlarımız tükendi galiba genel olarak forumdaki hava bu yönde malesef..

Yorum

• bişey kaybettiğimiz yok, gayet başımız dik, davayı sürdüreceğiz, ayrıca saha içi başkabirşey, oraya boşlamak en başından beri yanlıştı.

Yorum

• Ben uefa nin aciklamalarindan biz dosyayi kapattik yani bazilarinin dedigi gibi tapeler belgeler sahte yeniden yargilanma falan hikaye bizim icin sonuc verilmistir diyorlar,ben şikecilerin ceza almadan avrupa maclarina cikabilecegini sanmiyorum bu ceza da sadece 2 sene avrupaya katilamamalari degil tff de ceza verecek bunlara kim ne derse desin,uefa şikecilerin tam anlami ile istedigi gibi bi aciklama yapmis olsa bugun yer yerinden oynamiştı...

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne yapalım peki Türkiye ye güç kattık deyip kendi toplantılarına bile sahip çıkamayanlara veya kendi askerini öldürmeyi düşünenleremi verelim oyu
                Hocam kime oy verirsen ver. Bu halk ayni kaldikca degisen sadece isimler olur. Milletin dusunce olarak,kafa yapisi olarak kendini gelistirmesi lazim.
                Herkes kendi tarafina cektikce,herkes kendi adamini kolladikca bi zurna ilerlemez. Orda dayim varr burda emicem islerinin bitmesi lazim.sistemin calismasi lazim.
                Onemli olan devlettir.Isin en kotusu su araplara benzemeye basladi millet .

Ha kupa icin protesto dersen, yukarda birileri o 3 parti yerine alternatifler yazmisti. Bu durumda mantiklisi o. Oy vermemek proesto olamaz,.
                İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Dün kulüpten yöneticinin biri herşey kontrolümüzde gibisinden bişeyler yazmıştu. Nerde o kişi şimdi

Yorum

• O değilde şikebahçenin haklılığı yavaş yavaş ortaya çıkıyor gibi... şaka şaka
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Ya arkadaşlar, bu işler ''HUKUK'' nezdinde yürür.

Sen gidersin ''ADAM GİBİ'' davalar açarsın, hakkın olanı da ''PAŞA PAŞA'' alırsın.

Ortada ''KAPI GİBİ'' mahkeme ve Cas Kararı var.

Uefa da ''ŞİKE'' yapıldığını kabul ediyor.

Sen gideceksin ''Uluslararası'' arenada hukuk mücadeleni yapacaksın!

Mesele budur ya....

Yok Platini ne demiş, İnfantina bunu demiş hikaye...

Sen mahkemeden haber ver kardeşim...

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne yapalım peki Türkiye ye güç kattık deyip kendi toplantılarına bile sahip çıkamayanlara veya kendi askerini öldürmeyi düşünenleremi verelim oyu
                        bu yoruma şapka çıkarırım

Yorum

• Bence bu işin sonunda fener düşecek ama kupa gelmeyecek.

Böylece her iki tarafta üzülecek ama bir tesellisi olacak.
                          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Ark lar bisey dikkatimi cekti az once ntv de spor haberleri ile ilgili altyazi geciyo du ilginctirki verdigi ilk haber besiktasin yarinki mactaki eksikleri yani şikecilerin duymayi cok istedigi bu iş tamamen bitti artik korkulacak hicbirsey yok sevinc haberlerini vermedi ilk sirada kaldi ki bu kanal ntv yani sizcede bu garip bi durum degilmi

Yorum

• UEFA ben fenevi 2 yıl men ettim benim cezam bu başka ceza vermicem diyor Türkiye ligi için ise cezayı verme yetkisi TFF'nin işi diyor bunu zaten biliyorduk. fenevi Şampiyonlar ligine kim yollamadı yerine biz gittik TFF yollamadı. Kağıt üstünde bunu TFF yaptı çünkü listeyi o veriyor UEFA'ya bu onun sorunu peki fenevin listede olmamasını kim istemedi UEFA ;siz sanıyormusunuz aydınlar fenevi düşündüğü için göndermedi Şampiyonlar ligine yok ya UEFA ses etmeseydi onları yollayacaktı UEFA fenev değil Trabzonspor gelecek dedi paşa paşa bizi yazdı listeye TFF. Bu işte öyle olacak şemsiye TFF'den gelecek ama yönünü UEFA belirleyecek NİSAN ayı şenlikli geçecek bunu bir kez daha yineliyorum.
                              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• iho iyi kandırdı bizi

aferin.
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X