Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Lokman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökhan arkadaşım, yazma konusunda çok katılımcı deilimdir ama sabahtan beriyazdıklarını görünce yazma ihtiyacı hisettim açıkcası. Sakin ol kardeşim, bu iş ALLAH'ın izni ile Ahir hayata kalmayacak. UEFA cezaları kuılüplere faxlamış bile olabilir, kulüpler bunu açıklamıyor olabilir. Kaldıki bildiğim kadarıyla UEFA ben Pazartesi açıklayacağım demedi 2 yıldır sabrediyoruz, 2 gün daha sık dişini sinirlerine hakim ol lütfen. Göreceksin bu sıkıntılar boşa eninde sonunda hak yerini bulacak.
    Teşekkür ederim,

Hepinize teşekkür ederim,

Siz olmasanız şimdiye kahrımdan ölmüştüm heralde,
    StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne dedi sonra

TRABZONSPOR ~| '
      Ne diyebilir ki abi içinden geçirmiştir ah Trabzon ah yaktın bizi
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Yahu 2 yıldan beri bu iş bitmez dedik ne yazık ki forumun ve TS taraftarlarının büyük kısmı bitti dedi.Şimdi gelinen noktada biz haklı çıktık.Ama yine de ders alınmamış en ufak bir gecikmede karalar bağlanıyor.Ne yazık ki manipülasyona çok açığız yapmayın biraz daha sabır.

Yorum

• Ali şen ile azize yıldrımın olduğu yerde her şey olur rüşvet ne ki

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu ne rüşveti ne pazarlığı? Koskoca Juventus rüşvet veremiyor muydu Uefa'ya?
            Juventus'u Italyan adaleti düsürdü. Uefa'ya is kalmadi.
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Juventus'u Italyan adaleti düsürdü. Uefa'ya is kalmadi.
              Ama talimatı Uefa verdi diye biliyorum?

Yorum

Yahu ne rüşveti ne pazarlığı? Koskoca Juventus rüşvet veremiyor muydu Uefa'ya?
                Türklerin en iyi becerdiği işlerden birisidir rüşvet olayı

Yorum

Hayir, direk yargi halletti isi.

Adamlar once kendi göbeklerini kendileri kestiler. Uefa'nin eline zaten ceza almis bir takimin dosyasi geldi.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu 2 yıldan beri bu iş bitmez dedik ne yazık ki forumun ve TS taraftarlarının büyük kısmı bitti dedi.Şimdi gelinen noktada biz haklı çıktık.Ama yine de ders alınmamış en ufak bir gecikmede karalar bağlanıyor.Ne yazık ki manipülasyona çok açığız yapmayın biraz daha sabır.
                    Umudunu uzun sure tutanlardan biriydim. Yanlis hatirlamiyorsam, gecen guzun sonu, kisin basi tum umudumu demeyeyim de %90'inini rahat kaybetmistim. Ta ki bu aya, malum UEFA duyurularina kadar. Onemli olan bu adimdi, asamaydi, bundan sonra ayni tur gecikmeler, alicengizler, at kosturmalar olmaz, olamaz. Basta UEFA isteseler de yapamazlar. Donusu yok bu isin artik.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fifa verdi.. Sepp blatter italyan gederasyonunu 5 yil men cazasiyla tehtid etti

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umudunu uzun sure tutanlardan biriydim. Yanlis hatirlamiyorsam, gecen guzun sonu, kisin basi tum umudumu demeyeyim de %90'inini rahat kaybetmistim. Ta ki bu aya, malum UEFA duyurularina kadar. Onemli olan bu adimdi, asamaydi, bundan sonra ayni tur gecikmeler, alicengizler, at kosturmalar olmaz, olamaz. Basta UEFA isteseler de yapamazlar. Donusu yok bu isin artik.
                        Sabırlı olalım biraz daha yeter bu yüzsüz heriflere tükürsek rahmet yağıyor biraz daha debelensinler çırpınsınlar.

Yorum

• Geçen sene yaz aylarında burda bekleyişimizi hatırladım,

1 sene geçmiş üstünden ve gene bize aynı bekleyişleri yaşatıyorlar,

iş yapamıyorduk o günlerde, bugün de yapamadık.

Trabzonspor bizim için belliki bir tercih değil, bir yaşam şekli olmuş.

Keşke bir tırnak desteği de büyüklerimizden görsekdik,

Keşke şu forumdaki kardeşlerim kadar heyecanla mücadele etseydi 1 vekil,

Kulüp yönetimi desen ayrı hikaye, yazarlarımızda tatlı sularda yazar ancak,

Yazık, yazık ki ne yazık
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

• Adam emek edecek UEFA nezdinde bir yerlere gelecek; bir takım çıkıp, yaptığı şikenin aklanması için tonlarca para dökecek. Eğer itibarlarını 5 paralık etmek istiyorlarsa kabul ederler aklarlar ama ben öyle olacağını sanmıyorum. Oralarda "Adalet"in sadece parti isminden ibaret olmadığını düşünüyorum.
                            En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 24.06.2013, 21:20.
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• fb nin cezası açıklandığı anda bucanın şikebahçe maçında 3-1 öne geçtiği anki duygulara yeniden dönicem yarım kalmıştı
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Ceza gelirse biz yine 2. ön elemeden mi katılıcaz Avrupa ligine..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X