Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O sayı 19'a bugün (yani saate göre dün) indi. O gazeteci ise pazartesi savcıyla konuşmak istemişti ancak hangi gün konuşup ayrıldığı bilinmiyor. Bilen var mı onu?
    Arkadaşlar gazeteci dediğiniz şerefsizi boşverin. Ergün şahitlik yapsa şahitliği kabul görmez. Karabükte bunu herkes tanır. 50 liraya anasını satar.
    7

Yorum

• Olay federasyonda falan değil emniyette arkadaşlar. O yüzden kendi duygularımıza göre yapacağımız yorumların hiçbir önemi yok şu anda. Yani her şey kayıt altına alınmış durumda. Davanın sonucu bile belli. Kulübün yaptığı açıklamaya göre yorum yapılamaz. Bu işe bulaşan yönetici var mı ? Bu kadar basit. Yok ise şampiyonuz var ise bank asyadayız. Bence yok demekle olmaz o iş. var ya da yok.

Yorum

• Canlı yayın değil
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...Detay&IND=7691

Bazı medya organlarında yer alan ısrarlı haberler nedeniyle söz konusu açıklamanın yapılması tarafımızdan zorunluluk halini almıştır.

Bazı medya organlarında İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen şike operasyonu kapsamında Asbaşkanımız Sayın Nevzat Şakar’ın da gözaltına alındığı yönünde yer alınan haberlerin tamamı gerçek dışıdır. Sayın Şakar’la ilgili herhangi bir adli sürecin söz konusu olmadığını bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunarız.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

www.karabuknethaber.com internet sitesinde yer alan ve HABERTURK Gazetesi tarafından da alıntı yapılarak kullanılan kulübümüze yönelik çirkin iddialar hakkında yasal süreci başlatıyoruz.

Buna göre avukatlarımız tarafından hazırlanan tekzip yazısı resmi makamlarca ilgili haber kuruluşlarına gönderilerek, kanunda emredilen şekilde yayınlanması talep edilecek. Aksi taktirde ilgili kurum ve sorumluları hakkında dava açılacak. Asılsız iddialarla kulübümüze yapılan saldırıların yasal zeminde her zaman takipçisi olunacağının bilinmesini isteriz. Bizim teşvik primli şampiyonluklara ihtiyacımız yoktur, böyle şampiyonluklar da istemiyoruz.
          Evet! Burayı okuyun ve felaket tellallığını bırakın!!!
          Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Şu antu.com'u okuyayım diye çabalıyorum ama gerçekten dayanamamaya başladım ben artık... ne çirkin ne özensiz düzensiz bir sitedir bu forum böyle... her şey leri düzensiz forumlarıda düzensiz insanın okurken okuma hevesi kaçıyor... gözleri ağrıyor...
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O sayı 19'a bugün (yani saate göre dün) indi. O gazeteci ise pazartesi savcıyla konuşmak istemişti ancak hangi gün konuşup ayrıldığı bilinmiyor. Bilen var mı onu?
              İkimizden biri hatalı, aklımda kaldığı kadarıyla 19 maç ifadesi dünden önce de konuşulmuştu. Yanlış olmasın, 2 gündür(salı-çarşamba) 19 maç diye geçiyor heryerde. O gazetecinin ismi nedir ? İnternetten hangi gün gelip ifade verdiğine bakmak istiyorum.
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Arkadaşlar kaynak belirtmeden haber koymayın lütfen!
                21.12.2009 Unutmayacağız...
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                Cemil Usta
                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Lan milyar dolarlık takımda para nasıl toparlanamaz hiç mi kafanız çalışmıyor ey medya? Bu medyadan utanıyorum!..
                  7

Yorum

• Kafayı sıyırdık açıklasınlar biimle ilgili ne varsa yetti be canıma tak etti.Tek korkum şu ki önce medyaya söylenti yayılıyor sonra kimisi boş çıkıyor misal Emenike kimisinin de eldeki görüntüleri ve bilgileri yayınlanıyor.Şu an durum bizim de aleyhimize dönmeye başladı sanki.

Yorum

• 15 milyonluk transfer yapan takim 3u 5i bulup verememiş he mi ? Ya bı gidin
                      Çamur atın izi kalsın

Yorum

• Beyler hiç 3.30-4 ü falan beklemeyin sabah 7-8 i bulur kararlar..
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yukarıda arkadaşın koyduğu haber sahtekarların birbirleri ile yaptıkları konuşmalardan ibaret....
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Küfür yazdım,yazdım sildim sonunda küfretmemeye karar verdim..

Trabzonspor anlaşıyor da para mı bulamıyor? Ya da parası yokken adamlarla mı anlaşıyor?

Bunlar bizi delirtmeye çalışıyor.

Yorum

• İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lan milyar dolarlık takımda para nasıl toparlanamaz hiç mi kafanız çalışmıyor ey medya? Bu medyadan utanıyorum!..
                              Abi,Fener düştü ya kümeye artık bunların son son son çırpınışları bunlar.. gider ayak bizide Bank asya'ya çekmeye çalışıyorlar...
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim