bu nevzat şakar bildiğin avarel. şunun yüzünden çektiğim sıkıntıya bak 4 gündür. şu şampiyonluğun verilmemesinde onun bi payı çıksın işim var onunla...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Sebebi belli değil mi? Birden bire emdikleri kan kesilince aç vampir gibi çarnâçar kalıyorlar.İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGözaltına alılanlar neden hemen hastalanır, ya anlamış değilim. Yıllarca kan emerken hastalanmıyanlar; birden hastalanıyorlar.
Yorum
-
Çok yazdım, hiç birşey olmadıİlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSandalyeden düşerek gülme o zaman parçalarlar orda seni
İncide sandalyeden düşerek gülmek , Trabzon'da Fener formasıyla gezmek gibidir
~~
Yorum
-
Eğer Trabzonspor'un çaycısı dahil, herhangi bir çalışanı şike veya teşvik primine teşebbüs dahi ettiyse direk bu takımı küme düşürsünler.
Biz daha sonra sorumlularından hesap sorarız.
Hepiniz rahat olun, şampiyonluk Trabzon'a gelecek , iyi geceler
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Armagan bu Yönetim ve bu Teknik Kadro ve bu Futbolcu Kadrosu Sampiyon yapti bizi.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayrakları çıkarıyorum..Eskişehir maçından sonra kaldırmıştım yarın bi güzel ütüleyeyim
Senden son zamanlarda iyi haberler okuyorumda , söylemek istedim
Nefsin icin sevme
Yorum
-
O dedikodu emniyet kaynaklı bence hocam...Ama sıkıntı olmayacak...İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedikodusu desek bence daha doğru olur abi.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Iddaalar neredeyse pazar sabahindan beridir var..
Ama malesef yonetim Trabzonsporla alakali sadece nevzat sakarin gozaltina alindigina dair haberleri yalanladi..
Simdi dusunuyorum borsaya acilmis bir kulubuz nihayetinde..
Her yapilan aleyhte haber yuzunden dusus yasanabilir tam olarakta bilmiyorum..
Bu sebepten oturu ynetimin basin toplantisi yapip kesin bir dille bu iddialari coktan yalanlamasi gerekirdi..
yanlis miyim?"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın twitter hesabı var mı???"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
MAA yasa mı?İlk olarak namık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet ali aydınlar kararı vercekse trabzona vermez dedı... neden anlamadınız ..Birde zaten sadri şenerle kavgalılar düşünün artık işin içinden cıkın.
Yasa ne diyorsa o..
. Ben ordu'luyum ama bugünkü ordu'lu yorumları bi garip...
Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
Desene iyice bozulmuş orasıİlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yazdım, hiç birşey olmadı
Neyse kapatalım bu muhabbeti .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum