Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu nevzat şakar bildiğin avarel. şunun yüzünden çektiğim sıkıntıya bak 4 gündür. şu şampiyonluğun verilmemesinde onun bi payı çıksın işim var onunla...
    "Oyuncularımızı kaybettik, maç da kaybettik ancak yarışmacı kimliğimizi ve onurumuzu kaybetmedik" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gözaltına alılanlar neden hemen hastalanır, ya anlamış değilim. Yıllarca kan emerken hastalanmıyanlar; birden hastalanıyorlar.
      Sebebi belli değil mi? Birden bire emdikleri kan kesilince aç vampir gibi çarnâçar kalıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sandalyeden düşerek gülme o zaman parçalarlar orda seni İncide sandalyeden düşerek gülmek , Trabzon'da Fener formasıyla gezmek gibidir

~~
        Çok yazdım, hiç birşey olmadı
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Eğer Trabzonspor'un çaycısı dahil, herhangi bir çalışanı şike veya teşvik primine teşebbüs dahi ettiyse direk bu takımı küme düşürsünler.

Biz daha sonra sorumlularından hesap sorarız.

Hepiniz rahat olun, şampiyonluk Trabzon'a gelecek , iyi geceler
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• bizim böyle bir olayla anılmamız bile insanı yaralıyor.Allahın izniyle şu olaylardan tertemiz çıkalım da ben şampiyonluk falan da istemiyorum..yani eksik teşebbüs kesinleştikten sonra gelen şampiyonluk beni mutlu etmez..

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bayrakları çıkarıyorum..Eskişehir maçından sonra kaldırmıştım yarın bi güzel ütüleyeyim
              Armagan bu Yönetim ve bu Teknik Kadro ve bu Futbolcu Kadrosu Sampiyon yapti bizi.

Senden son zamanlarda iyi haberler okuyorumda , söylemek istedim
              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dedikodusu desek bence daha doğru olur abi.
                O dedikodu emniyet kaynaklı bence hocam...Ama sıkıntı olmayacak...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• mehmet ali aydınlar ne demek ?baransu birkaç güne belli olur dedi...
                  paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Iddaalar neredeyse pazar sabahindan beridir var..

Ama malesef yonetim Trabzonsporla alakali sadece nevzat sakarin gozaltina alindigina dair haberleri yalanladi..

Simdi dusunuyorum borsaya acilmis bir kulubuz nihayetinde..

Her yapilan aleyhte haber yuzunden dusus yasanabilir tam olarakta bilmiyorum..

Bu sebepten oturu ynetimin basin toplantisi yapip kesin bir dille bu iddialari coktan yalanlamasi gerekirdi..

yanlis miyim?
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Bu sekip simdi bide uyur orda..

Sabah anca belli olur..

Iyi geceler..

Yorum

• yahu akıl var mantık var son 6 kişi kaldı dıyorlar sorgularda. Trabzonspordan 1 kişi bile bırak gözaltını sorguya alınmamış. şike yapanlar içeride. mantık yürütmek ile birşeyleri çözüme kavuşturabılırısınız en azından kendi içinizde
                        Hastikoz

Yorum

• İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nevzat Aydın twitter hesabı var mı???
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak namık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mehmet ali aydınlar kararı vercekse trabzona vermez dedı... neden anlamadınız ..Birde zaten sadri şenerle kavgalılar düşünün artık işin içinden cıkın.
                            MAA yasa mı? Yasa ne diyorsa o.. . Ben ordu'luyum ama bugünkü ordu'lu yorumları bi garip...
                            Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok yazdım, hiç birşey olmadı
                              Desene iyice bozulmuş orası

Neyse kapatalım bu muhabbeti .
                              Twitter Adresim

Yorum

• Sırf haberler için uyandım bır şey yok şimdi bisi sorucagim affınıza siginarak.
                                Şimdi eksik teşebbüs suc değil ama federasyon buradan kendine bahane çıkarıp bır nevi kendi kanaatini kullanıp olası fb tepkilerini dindirmek isteyebilirmi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim