Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    SA

Pazar günü biraz uzun uyumak haram bize

Simdi kalkdim Türkiye karismis... 90 sayfa okunur mu simdi
    Ne uykuymuş be abi ne yaptın ya
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Arkadaslar Eskisehirspor tribununde Fb bayragi acilmisti. Bu foto lazim bana birisi bulabilirmi
      1

Yorum

• Çok alakasız ama bence birkaç gün transfer dondurulmalı. Çıkacak sonuca göre değişik takviyeler yapılabilir.

Yorum

• Su Teyp olayi dogrumu beyler?????

Yorum

• ben ridvan isimli telekulagin da alindigini gormek istiyorum.. Trabzonspor alehine kamuoyu olusturup , ligi spekule etmekten..

bu yalabikin TS lider iken yaktigi atesi de unutmamak lazim ... " yanarim yanarim lig tvnin odedigi paralara yanarim, olan onlara oldu , simdi bu zarari nasil karsilayacaklar " sufleleriyle resmen yayinci kurulusu ve tff yi fistekledi. o kansizi da alsinlar iceri,..

Yorum

• 1-2 tane yabancı site copy paste yapmış olay dış basına yansıdı falan diyorsunuz.Neyse umarım ben yanılırım da kazanan Trabzonspor olur.

Yorum

• messiyi,ronaldoyu alsaydık hatta şampiyon olsaydık bukadar yogun bir sayfa olamaz sabahtan beri 91 sayfa olduk be ya
                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.sporxtv.com/futbol/superl...iSXTVQ24754SXQ

Su goruntulerin yasanmasi bile yeter tipe bak serefsizin
                  bülentin kafayı avuçluyor )) çok iyiy yaaa

Yorum

• Bu saatten sonra fenevin şampiyonluğu uçmuştur! Geçmiş olsun... Eğer bizimkilerde de bir sıkıntı var ise biz de gidelim ama nihayetinde şampiyonluğu alamadılar işte. Ağlasın ş..

Yorum

• Para verildiği kayıtlarda

Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Bu soruşturma uzun sürecek galiba. Keşke bugün sonuçlansaydı da Fener'in Bank Asya'ya düştüğüne tanıklık etmiş olsaydık.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaslar Eskisehirspor tribununde Fb bayragi acilmisti. Bu foto lazim bana birisi bulabilirmi
                          Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
                          OKlahoma City Thunder

Yorum

• aykut efendi öyle ya da böyle şampiyon olacağız demişti. şimdi aziz babası öyle ya da böyle nasıl şampiyon olunur onu anlatıyordur. ayrıca aziz sabahın yedisinde gözaltına alınıyorsa vebildiğin connectle merkeze götürülüyorsa öyle üstü hemen kapatılabilecek bir durum değildir bu

Yorum

• tarih yine tekerrur etti ve Trabzonspora dil uzatip serefsizlik yapan dansozler belasini buldu..

herkes once adam olacak sonra akilli olacak, sonra da haddini bilecek..

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne uykuymuş be abi ne yaptın ya
                                Hafta arasi uyunmuyor, dünde hastanedeydim, bugün uyudum uyudum, yoksa gelcek haftayi cikaramazdim...

Napalim... Ben ilk sayfalari dönim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X