Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emenike sezer nasıl serbest kalıyor anlaşılır şey değil.Kokular kötü geliyor gibi...
    Sağlık raporu varsa bırakılır,bırakılmaları bekleniyordu.
    İçeride kalması gerekenler içeride.

Geliyor 7 Geliyor.

Yorum

• İlk olarak mustafa ok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      allahın izni ile şampiyon olacağız...
      İnŞ haydİ bakalim:d:d
      ....
      BENİM GÖZÜMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONUSUN TRABZONUM...

Yorum

• Tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk var...
        Nöbetçi mahkemenin salma ihtimali halen var...sükuneti muhafaza...
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar buradan hepinize sesleniyorum.fenerbahçe mağduru oynuyor.biz ise onların medya ve federasyonla el ele verip aklanmalarını izleyeceğiz.Şampiyonluğumuz gasp edildi sesimiz çıkmıyor.EY BMN YÖNETİCİLERİ SİZE SESLENİYORUM.YAŞIM ÇOĞUNUZDAN DA BÜYÜK. IVIR ZIVIR HER ŞEYE ORGANİZASYON DÜZENLERSİNİZ NEDEN BU KONUDA SESSİZ KALIYORSUNUZ.YAPIN BİR ORGANİZASYON ÇIKIP BAĞIRALIM HAKKIMIZI GASP ETTİRMEYELİM.KAMUOYU OLUŞTURALIM. AYKUT KOCAMAN HİÇ BİRŞEY YOKMUŞ GİBİ ALEKSİN GOLLERİNDEN EMRENİN ÇIRPINIŞLARINDAN BAHSEDİYOR.DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIYOR.YA BENİM TOLGA'MIN KIRIK BURUNLA OYNAMASINI,YA BURAKIN ÇATLAK KAFA İLE BJK MAÇINI ÇEVİRMESİNİ NE YAPACAĞIZ. .EY ŞENOL GÜNEŞ YAP BİR BASIN TOPLANTISI.EY YÖNETİM EYY BMN YÖNETİMİ SESSİZ KALMA,HÜRRİYETİ PROTESTO EDELİM.BU ADAMLARA MEYDANI BIRAKMAYALIM.
          Sevgili abim kesin karar açıklanana kadar sessiz kalmak bizim yararımıza gibi.
          http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mosturoğlu tutuklandı arkadaşlar...............

Bilmeden konusmayalim lütfen, tutuklandigi felan yok, buna Hakim karar verecek.

Burada insanlari bos yere ümitlendirmeyin sonra hüsran oluyor hep.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu mahkemenin kararı ne zaman belli olur.
              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Tutuklanmadılar. Tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedildiler. Dün geceki gibi pat diye serbest bırakıldılar haberlerini okuyabiliriz...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dananın kuyruğu koptu.

Şekip Mosturoğlu tutuklandı.

ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                  Henüz tutuklanmadi renkdas.
                  Tutuklanma talebi ile savciliktan mahkemeye gönderildi diger itlerle beraber.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Sebelek mosturoglu cikip bize sallayip dürüstlügü ögretmeye calismiyormuydu..
                    Ey gidi serefsiz dingil.. Allah belanizi verdi..

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir Hukukçu açıklama yapabilir mi şimdiki süreç için?
                      Burada bir sürü hukukçu var zaten yapsınlar açıklamayı

Şu anda yukarıdaki isimler tutuklanmaları talebiyle sorgu hakimliği'ne sevkedildiler.

Nöbetçi mahkeme eğer savcının tutuklanma taleplerini uygun görürse, bu isimleri tutuklar.

Artık ipler tamamen sargu hakimin elinde denilebilir.
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi haber mi bu arkadaşlar? Sezer ve Emenike'nin bırakılması normal mi?
                        örgütü kuranlar ve yönetenler olmadıkları için normal

sadece örgütün kullandığı isimler..
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Türk futbolu bizim gibi kaliteli insanlar diyen bülodan kurtulmak üzeredir.
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Emenike'yle Sezer'i serbest bırakıp Korcan'ı bırakmamak çok saçma...
                            Neden Kaan ?

Korcan alenen maçı vermiş kalede olduğu için yediği gollerin açıklamasını da yapamamıştır.

Diğerleri maça çıkmadım hastaydım maça çıktım bitkindim oynayamadım demiş olabilirler.Ellerinde tutuklamak için yeterli de kanıt yoksa serbest bırakmışlardır. Tabi izliyorlardır onları.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sezer, Emenike ve Mehmet Yıldız'a 2'şer yıllık ceza gelebilir.

Mahmut Boz'a da 1 yıllık.
                              Bu Mahmut Boz kim?
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• bana kalırsa artık şampiyonuz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X