Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• imzamı değiştirmeyi düşünüyordum değiştirmeye elim varmadı birtürlü ama şimdi daha bi anlamlı oldu
    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      olayın gizli kapaklı olmasından değil

screen shot yapıp dalga geçereler eğer iş doğru çıkmazsa
      sorna 2-2 fb liler gibi oluruz
      Niye biz mi başlattık soruşturmayı. Emniyete screenshot yapsınlar.
      "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Takımlara değil, şahıslara yönelik bir operasyon !

Kulüpler değil şahıslar ceza alacak
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gabrici karıştırma zaten çok sinirliyim o uşağa, bize gol attı o kadar beddua ettim

elin kiralık futbolcusu gol mol yer, bizimki gelir bize gol atar
          Sen Trabzonspor taraftarı değilsin.

En azından bizim sevdiğimiz Trabzonspor'un taraftarı değilsin.
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• fenevbahçe muhasebe müdürü göz altına alınıyorsa burada büyük bir iş var. Yoksa muhasebe müdürünü neden alsınlar demek ki kanıt veya buna benzer bir şeyler var
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tamam feneri küme düşürmesinler ona razıyım ama en azından 1 puanlarını silsinler o da iyidir
              Ben fener icin hicbirsey razi degilim. Beterin beteri olsunlar. Hersey ortada

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne siyaseti kardes ben burda hukukdan bahsediyorum italyada yasiyormus gibi konusuyorsun hayatinda kac kere gittin italyaya???? kulakdan dolma laflarla burayi mesgul etmeyin! ergenekon ornegi var onumuzde madem siyaset hukuk diyorsun yillar olduuu sonuc ciktimi???
                Daha nasıl bir sonuç bekliyorsun,suç işleyenleri çoğu Şuan Silivri'de cezasını çekiyor?

Neyse burası yeri değil,

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bisey cikmaz goz boyuyorlar

boyle bir gunde hakkimizi gaspedenler kodese tikilmisken olumsuzluk yaymanin ne anlami var? suan dunyanin heryerinde sansasyon yaratti bu olay, bu vakitten sonra uzerini ortmek sIkar biraz,,

kaldi ki cikmaz ise bile bu namussuzlarin ne mal oldugunu , kac kurusluk serefleri oldugunu gordu dunya..

kulup bu olayin uzerine t- shirt basmali

" Biz oyunu namusumuzla oynariz " diyeee

Yorum

• cemal ersen denen herif cnn e bağlandı şike olması için bütün takımın yapması lazımmış yuh yani

Yorum

arkadaşalr hangi yöneticiye gideceğiz

emrullah düzenli,alğtekin akyazı,gamze,özgeye msj attım
                      şimdi kaya isimli yöneticiye mesaj atacağım

yöneticiler aşağıda
                      hemen haber verelim
                      niye ne oldu ?

Yorum

olayın gizli kapaklı olmasından değil

screen shot yapıp dalga geçereler eğer iş doğru çıkmazsa
                        sorna 2-2 fb liler gibi oluruz
                        Bizim komik duruma düşecek bir pozisyonumuz yok.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oglu nerdeki?
                          Trafik kazasında vefat etmiş askerde çarşıya çıktığı bir gün kiralık arabayla.

Yorum

• Genel bölümü ziyaretçilere kapatılmıştır. 15 dk içinde misafir sıfıra inecektir...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Bu ligte çok Şerefliyiz

Yorum

• İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hep karışırıyorlar onlar cahil adamlar. korcanın da eskişehir kalecisi yaptılar. salla onları.
                                gabriç in bize attıgı golü incelesinler bilerek mi vurdu yoksa kafasınamı carptı
                                Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X