imzamı değiştirmeyi düşünüyordum değiştirmeye elim varmadı birtürlü ama şimdi daha bi anlamlı oldu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolayın gizli kapaklı olmasından değil
screen shot yapıp dalga geçereler eğer iş doğru çıkmazsa
sorna 2-2 fb liler gibi oluruz"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
-
Takımlara değil, şahıslara yönelik bir operasyon !
Kulüpler değil şahıslar ceza alacak@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegabrici karıştırma zaten çok sinirliyim o uşağa, bize gol attı o kadar beddua ettim
elin kiralık futbolcusu gol mol yer, bizimki gelir bize gol atar
En azından bizim sevdiğimiz Trabzonspor'un taraftarı değilsin.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
fenevbahçe muhasebe müdürü göz altına alınıyorsa burada büyük bir iş var. Yoksa muhasebe müdürünü neden alsınlar demek ki kanıt veya buna benzer bir şeyler varBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam feneri küme düşürmesinler ona razıyım ama en azından 1 puanlarını silsinler o da iyidir
Yorum
-
İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene siyaseti kardes ben burda hukukdan bahsediyorum italyada yasiyormus gibi konusuyorsun hayatinda kac kere gittin italyaya???? kulakdan dolma laflarla burayi mesgul etmeyin! ergenekon ornegi var onumuzde madem siyaset hukuk diyorsun yillar olduuu sonuc ciktimi???
Neyse burası yeri değil,
Yorum
-
İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebisey cikmaz goz boyuyorlar
boyle bir gunde hakkimizi gaspedenler kodese tikilmisken olumsuzluk yaymanin ne anlami var? suan dunyanin heryerinde sansasyon yaratti bu olay, bu vakitten sonra uzerini ortmek sIkar biraz,,
kaldi ki cikmaz ise bile bu namussuzlarin ne mal oldugunu , kac kurusluk serefleri oldugunu gordu dunya..
kulup bu olayin uzerine t- shirt basmali
" Biz oyunu namusumuzla oynariz " diyeee
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşalr hangi yöneticiye gideceğiz
emrullah düzenli,alğtekin akyazı,gamze,özgeye msj attım
şimdi kaya isimli yöneticiye mesaj atacağım
yöneticiler aşağıda
hemen haber verelim
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolayın gizli kapaklı olmasından değil
screen shot yapıp dalga geçereler eğer iş doğru çıkmazsa
sorna 2-2 fb liler gibi oluruz
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOglu nerdeki?
Yorum
-
İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehep karışırıyorlar onlar cahil adamlar. korcanın da eskişehir kalecisi yaptılar. salla onları.Jackson Avelino Coelho Jajá
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum