Neye dayanarak bu cümleyi kurdun şimdi Burak? Yani neye dayanarak "olumlu görünmüyor" dedin?....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Tv8 Deki Stadyum programı neydi öyle ya . Koymuşlar FbLi eski yönetici yi diyor ki ;
Sadri Şener Saolsun Hermaçtan sonra şike şike dedi .
Oncelikle oraya 1 tane trabzonsporlu bir kişi koysalar adamı anında g.t edecek ama koyamamışlar. Bunun için sizleri o programı izlememeye davet ediyorum . Sinan engin zaten Aziz in köpekligini yapıyor inşallah aklanır diyor . Boyle diyecegine keşke yapmasaydı desen iş bitecekTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce Mehmet Yıldız şimdi Ümit Karan... Bunlar ihaleyi Diyarbakır ve Giresun'a yıkacak gibiTRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..
Yorum
-
Hep öyle olur bi yasa çıkar ve o yasa örnek olsun diye ağır cezalar verilir ilk yakalanana.Ben fenerin mahkemelerden kurtulacağını zannetmiyorum,ama fedarasyon için aynı şeyi söyleyemem.Adamların kendi içlerinde yargı organları var..Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?
Yorum
-
fener li yöneticilerde aziz in ceza evine gönderilecegini biliyor... külübü kurtarma derdinde hepsi ordada cok büyük para var beyler ... adamların kıvranması o baska bir sebeb deil bank asyada ne kaxdar para alacaklar... bu kayıb aslında 2 ve 3 carpın zararı adamlarda ki 300 milyon eoru ları buluyor..
deli para hemdeAllah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeye dayanarak bu cümleyi kurdun şimdi Burak? Yani neye dayanarak "olumlu görünmüyor" dedin?....
bir fikir veririmisin
saygılar
Yorum
-
İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRT
3 de dün akşam sayın ÖZKAN çok güzel konuştu; bir sözü..
Yeni sporda şiddet yasası neden çıktı, tff yonetimi neden değişti bunları bir düşünün, hepsi planlı programlı adım adım yapıldı ve sistem bu noktaya geldi. Artık güçlünün hukuku olmayacak, hukukun gücü konuşulacak...
Bu söz bile burdaki baz evhamlı arkadaşlara yeter..Tabiki o kadar şeyi anlamayıp bunu anlarlarsa...!Şike SİZ; Leke SİZ
Yorum
-
İddiaların hepsinde kesin deliller var(görüntü,telefon kayıtları v.s.).Kimi arkadaşlar diğer takımlar günah keçisi ilan edilir fener aklanır diyor.Böyle birşey mümkün değil, hangi birini aklayacaklar? 10 taneden 9 unda aklansalar da biri yeterli olabiliyor.Sonuçta şampiyonluk hakkımız bizim de acaba normal sezaonda şampiyon olmak mı daha iyiydi ya da böylesimi diye düşünüyorum.Belki normal sezonda şampiyon olsak diyeceklerdi birçok takım Trabzon'a yattı,bu olaylar da ortaya çıkmayacaktı.Sizce hangisi????
Yorum
-
içimizden bazıları hala fener puan kesme cezası ile kurtulur diye düşünenler varsa, medya görevini cok güzel yapmış demektir..
Bizi sindirmek, olanları kanıksatmak bir numaralı amacı degil mi medyanın..
Hemen durumu kabullenip puan cezası demeye başlamışız..
FENER KÜME DÜŞMELİ VE DÜŞECEKTİR AKSİ KABUL EDİLEMEZİki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Tv8 Deki Stadyum programı neydi öyle ya . Koymuşlar FbLi eski yönetici yi diyor ki ;
Oncelikle oraya 1 tane trabzonsporlu bir kişi koysalar adamı anında g.t edecek ama koyamamışlar. Bunun için sizleri o programı izlememeye davet ediyorum . Sinan engin zaten Aziz in köpekligini yapıyor inşallah aklanır diyor . Boyle diyecegine keşke yapmasaydı desen iş bitecekAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak Dursun Ali Bahçekapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiçimizden bazıları hala fener puan kesme cezası ile kurtulur diye düşünenler varsa, medya görevini cok güzel yapmış demektir..
Bizi sindirmek, olanları kanıksatmak bir numaralı amacı degil mi medyanın..
Hemen durumu kabullenip puan cezası demeye başlamışız..
FENER KÜME DÜŞMELİ VE DÜŞECEKTİR AKSİ KABUL EDİLEMEZ
DİK DURUN, HAKLI OLAN BİZİZ, HAKKI YENEN BİZİZ!!!Trabzonspor
Yorum
-
Oncelikle oraya 1 tane trabzonsporlu bir kişi koysalar adamı anında g.t edecek ama koyamamışlar. Bunun için sizleri o programı izlememeye davet ediyorum . Sinan engin zaten Aziz in köpekligini yapıyor inşallah aklanır diyor . Boyle diyecegine keşke yapmasaydı desen iş bitecek
Çetiner neydi öyle lanBirde Trabzonun şike yaptıgı de söyleniyor diyince biri sinan hemen dur dur bunu yeni duydum diyip içinden sinsice gülüyordu serefsiz
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi varsa bile böyle dedikodular suç sanırsam icra ile olur???
Anlaşamasan bile şikeye ve teşviğe teşebbüs etmek bile yeterli.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum