Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün akşam can ataklı denen ...... gazeteci müsvettesi koyu fenerliyim çok üzülüyorum dedikten sonra bu işe siyasetin müdahil olacağını düşünüyorum dedi çünkü ortada oy hesabı var 20 milyon seyirciyi kimse karşısına almak istemez diyor küme düşürülmesi falan diyorlar 20 milyon seyirciyi kim karşısına alacak diyerek tehdit ediyor ulan bu ne yüzsüzlüktür be benim 20 milyon seyricim var her türlü pisliği yaparım resmen tehdit ediyorlar bir allahın kuluda siz ne diyorsunuz be demiyor nasıl bir ülke burası be..
    "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• TRT Spor

Eskişehir - Trabzonspor maçını veriyor
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Edecek bunu hep beraber görecegiz...

Ne Fenerin sampiyonlugu alinacak nede küme düsürülecek...
        Türkiye'de en son var oldugunu düsündügüm sey : Adalet!
        Kardeşim bu kadar karamsar olmayın. Türkiyede adalet olmadığını biz de biliyorzu fakat, federasyonun bğalı olduğu kurum UEFA. Bunu aydınlar denen herif de dedi. Ve bugün haberlere çıktı AB'de şikeyi takip ediyormuş.
        Yani mecburlar doğrusunu yapmaya.

Kodaman şerefsizler, hasta olduklarını gözaltına alınanca mı hatırlıyor şierefsizler.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alex: Bu sezonki basarimizi kimse golgeleyemez - NTVSPOR
          Gölgelemiyoruz ,
          gün ışığına çıkarıyoruz !

Yorum

• erman hangi kanalda yahu
            İmza...

Yorum

• Ifademize basvurdular, alnimizin aki ile serbest biraktilar Mehmet Yildiz - NTVSPOR
              1

Yorum

• Bu Mehmet Yıldız'ı şimdi ciddi ciddi topu auta attı diye mi aldılar

Umut ondan yurt dışına kaçtı
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  erman hocaaaaa adamsın bi bu bide o cnndeki bi adam var adını unuttum o moralimi düzeltiyo
                  açık mavi gömlekli adam dimi gün geceki programdaki. en sağda oturan

Yorum

• mehmet yıldızın avukatının ıfadesı moralımı duzelttı anladıgım kadarıyla konusmaları oldu ama olaya bızzat karısmamıs topa vuramamıs bırde asıstım var demıs kendını kurtarmıs fakat boyle bı sıkenın oldugu bellı yanı kendısıyle bu sıkenın alakası yok sanırım

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Edecek bunu hep beraber görecegiz...

Ne Fenerin sampiyonlugu alinacak nede küme düsürülecek...

Türkiye'de en son var oldugunu düsündügüm sey : Adalet!

İnanmıyorsanız sağ üstte "x" tıklayınız...
                      Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maç 2-0 bitti
                        Yok ben bjk maçı için bahsediyorum...

Yorum

• Mehmet'in adliyeden ayrıldıgı arabanın plakasının sonu 61 di değil mi sardık her tarafı

Yorum

• 06 YNT 81 bu plakayı araştıralım.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gölgelemiyoruz ,
                              gün ışığına çıkarıyoruz !

Yorum

• Bu olay Giresunspor' daki olay ile açıldı Giresunsporun nevcut yönetimine verilecek cezalar ile kapanır diğerleri serbest bırakılır... Fenere ve şikecilerine ceza verecek adam yok fenerasyonda...
                                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X