dün akşam can ataklı denen ...... gazeteci müsvettesi koyu fenerliyim çok üzülüyorum dedikten sonra bu işe siyasetin müdahil olacağını düşünüyorum dedi çünkü ortada oy hesabı var 20 milyon seyirciyi kimse karşısına almak istemez diyor küme düşürülmesi falan diyorlar 20 milyon seyirciyi kim karşısına alacak diyerek tehdit ediyor ulan bu ne yüzsüzlüktür be benim 20 milyon seyricim var her türlü pisliği yaparım resmen tehdit ediyorlar bir allahın kuluda siz ne diyorsunuz be demiyor nasıl bir ülke burası be..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
TRT Spor
Eskişehir - Trabzonspor maçını veriyor@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdecek bunu hep beraber görecegiz...
Ne Fenerin sampiyonlugu alinacak nede küme düsürülecek...
Türkiye'de en son var oldugunu düsündügüm sey : Adalet!
Yani mecburlar doğrusunu yapmaya.
Kodaman şerefsizler, hasta olduklarını gözaltına alınanca mı hatırlıyor şierefsizler.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlex: Bu sezonki basarimizi kimse golgeleyemez - NTVSPOR
gün ışığına çıkarıyoruz !
Yorum
-
İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerman hocaaaaa adamsınbi bu bide o cnndeki bi adam var adını unuttum o moralimi düzeltiyo
Yorum
-
mehmet yıldızın avukatının ıfadesı moralımı duzelttı anladıgım kadarıyla konusmaları oldu ama olaya bızzat karısmamıs topa vuramamıs bırde asıstım var demıs kendını kurtarmıs fakat boyle bı sıkenın oldugu bellı yanı kendısıyle bu sıkenın alakası yok sanırım
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdecek bunu hep beraber görecegiz...
Ne Fenerin sampiyonlugu alinacak nede küme düsürülecek...
Türkiye'de en son var oldugunu düsündügüm sey : Adalet!
İnanmıyorsanız sağ üstte "x" tıklayınız...Fırtına İhtilal Efsane
Yorum
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç 2-0 bitti
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGölgelemiyoruz ,
gün ışığına çıkarıyoruz !
Yorum
-
Bu olay Giresunspor' daki olay ile açıldı Giresunsporun nevcut yönetimine verilecek cezalar ile kapanır diğerleri serbest bırakılır... Fenere ve şikecilerine ceza verecek adam yok fenerasyonda...Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum