Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Güllü’nün Namusu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sevgili Harun tesekkürler bu güzel yorumun için.Bende nacizane söyle bir katkida bulunayim.:''Çogunluk benim gibi düsünmüyor diye gerçekleri söylemeyen sahtekardir'' diyor Cemil Meriç.Bu anlamda yönetici gurubundan veya diger arkadaslarimizdan eline kalem yakisanlar ; kimseye küsmemeye ve dogrulari söylemeye devam etmek zorundalar.

Harun'un dedigi ve hepimizin düsündügü gibi hersey Trabzonspor için.
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Bir süredir BMN.ye giremedigim için, kendimi yurt disindan gelmis gibi hissettim. Adaptasyonum kisa sürecektir buna eminim. Enazindan çabalayacagim, olmadigim sürede burada gelisen olaylara adapte olmak için.

Bülent abi senin yorumlarina ilave yorum yapmanin, kendimce gereksiz oldugu düsüncesindeyim. Sen söyleneceklerin hepsini söylemissin. Umarim, ilgili adreslere ulasir biran önce. Çünkü zaman yarayi kabuk baglatacagina, daha da kanatiyor.

Not: Konuyla ilgili degil biliyorum. Akin ve Utku'nun buradan ayrilmis olduklarini duyunca çok üzüldüm. Zaman zaman bende ayni dogrultuda kendi iç dünyamda bu yönde karar almayi düsünmüstüm. Ama anlik öfkeyle karar vermemek için, sadec buraya girisime küçük fasilalar ekledim. Akabinde de daha saglikli degerlendirme imkanini kendime tanimis oldum. Ikiside fikirleriyle degerli arkadaslarimizdir. En kisa sürede geriye dönmeleri yönünde birseyler yapilmalidir. Butür kan kayiplari, birlige zarar verecektir.

Yorum

İlk olarak Harun tarafından gönderildi

Fikir ayrimlari,alttan almamalar,laf sokmalar,isim vermeden ve ispat olmadan yapilan suçlamalar...Bu saydiklarimin hepsi bu sitede mevcut olan ve tartismalarin ayyuka çikmasina sebebiyet veren unsurlardir maalesef.Bülent Sirin(momentus) gibi usta bir analizci ve dili objektif olan bir sahsindahi yazi yazmaktan çekinmesi onu bu ürkeklige iten etkenin ne derece büyük bir sorun oldugunu göstermektedir.Kimse ''tamam kardesim ,sen haklisin ,özür dilerim,kusura bakma'' diyecek kadar cesarete sahip degil ,bunu bile ezilmislik olarak gören,ve onurlu ayaklarina yatarak kendini küçük düsürmemek adina sessiz sedasiz geçinenler var.Ne hakkini savunanlar nede hakliligini ispat edecek deliller sunanlar var.Sadece kocaman içinde laf sokmalarin binbir çesidi olan sitem dolu mesajlar ve sonrasi malum.Kimler gitmediki;Emre abiler,Ömer abiler,Serdar hocalar,Barislar,Hakki abiler,Recepler Muratlar....Dünde Akin abiler,utkular...Peki bu kaçisneden?Neden hakliliklarini ispat etmek için ayriligi seçtiler,kaçan haksiz degilmidir? normalde.Neden sen kaçiyorsun da karsindaki kaçmiyor. neden hakliligini ispat için çaba sarfetmiyorsunda kolay yolu seçiyorsun.Neden sana destek verilmesine
        ''bence sen haklisin'' denilmesine izin vermeden gidiyorsun.Hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum bu ayrilmalarin%99 nedenyöneticilerle yapilan dialoglara bagli.Yöneticilerin hepsi mi hakli kesinlikle hayir,hepsi mi haksiz kesinlikle hayir.Peki kim cesaret edip diyecek ''sen haksizsin ispatida sudur'' diye! peki kim diyecek ''tamam kardesim özür dilerim yanlis anlasilma olmus'' diye!Bu site suan Trabzonspor taraftarlarinin bulustugu en büyük sanal ortamdir.Bunu sen ben o degil, hepimiz yaptik.Biz buraya kisiler için degil Trabzonspor için geliyoruz.O yüzden kisisel tepkilerinizi ayrilarak vermek yerine Trabzonspor sevginin önde oldugu bir duyguyla hareket edin ve cezasinii bize kesmeyin.

Yukarida isimlerini yazdigim ve cezasiz olan tüm üyelere ulasip buraya birseyler yazmasini rica edecegim.Hersey Ts için.

harun cok dogru diyorsun orda ki isimler bu foruma cok katki yapan iyi trabzonsporlular di bu adamlar keyiflerindenmi kactilar ?

ya da ip leri banlanacak kadar kötü insanlar mi bunlar ? ben bu konuyu devamli acmaya calistim danisma bölümüne ama arada uçtu gitti yazilanlar

devamli tribün deki bölünmüslükten dem vururken internette de bolunmeye basladik

bazen unutuyoruz bu foruma neden yazdigimizi , hepimiz trabzonspor için burda degilimiyiz ? bence bu forumda trabzonspor dan baska hiç bir ortak paydada birlesmeyelim paydamiz trabzonspor olsun

bunun da ilk yolu forumdan(imzalardan) siyasi yada baska bir düsünceyi cagristiran yazilanlarin yasaklanmasi olmalidir sahsen ben bu tür imzalarin ister istemez insanda bir önyargi olusturdugunu düsünüyorum

bir de birazcik daha hosgörülü olsak birazcik daha dik kafali olamasak birazcik daha birbirimize laf sokmamaya calissak birazcik daha birbirimizi .öt etmeye calismasak ...

not: en son yazdigim paragrafi anlayabilmek için erkan abi yi (kutoz) izleyin sahsen onu o kadar cok begeniyorum ki hep yapici hep hosgörülü kendisi Edited by: Efrasiyab
        <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

Degerli arkadaslar,fficeffice" />

Cevaplariniz için çok tesekkür ediyorum. Ancak, bir noktaya vurgu yapmakta da zannediyorum fayda var: Bu çok genel bir konudur, son günlerdeki gelismelere binaen yazilmamistir. Genel konulara deginen yazilarin, gündemin ilk sira ya da siralarindaki konularla bagdastirilip, o çerçevede yorumlanmasi çok normal bir durum olmakla birlikte, giderek yükselme egilimini de içinde barindiran bir riski beraberinde getirmektedir. Yani, yazinin ana fikrini olusturan problematik durum, bu baslikta da söz konusu olabilir kolaylikla. Nitekim, daha yaziyi yazdigim ilk saatlerde bir arkadas özel mesajla ?Bülent abi, çok güzel bir yazi yazmissin ama son günlerdeki sikintili durumla ilgili taraf oldugum düsünülür diye cevap yazmaya çekindim[/B]? mealinde bir seyler söyledi.

Tek basina bu mesaj bile ne kadar zorlu bir camianin mensubu oldugumuzun açik bir göstergesidir. Bir yazi yazip, genel ve kronik bir rahatsizliga deginmeye çalisiyorum, ancak tam da o rahatsizlik yüzünden, bu yaziya bile cevap yazilamiyor. Herhalde böyle bir paradoks Dünya?da yalnizca bize özgü bir durum olsa gerektir.

Allah kolaylik versin...

Yorum

Bu konuya sadece 18 kisi yorum yazmis... Gerçekten yazik.. Güllü'nün namusu gibi hayati bi mesele7000 kisilik bir sitede ancak 18 kisiyi ilgilendirdiyse yaziktir, günahtir ve dahi toplumumuzun ahlak temeli çökmüs, Trabzonsporumuzu Trabzonspor yapan degerler çoktan çürümeyeyüz tutmusdemektir...[img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: Can basten
            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

.Edited by: Efrasiyab
              <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

[QUOTE=Can basten]

Bu konuya sadece 18 kisi yorum yazmis... Gerçekten yazik.. Güllü'nün namusu gibi hayati bi mesele7000 kisilik bir sitede ancak 18 kisiyi ilgilendirdiyse yaziktir, günahtir ve dahi toplumumuzun ahlak temeli çökmüs, Trabzonsporumuzu Trabzonspor yapan degerler çoktan çürümeyeyüz tutmusdemektir..

can bastene katiliyorum[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                Edited by: 3diletisim
                Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                Her Türlü

Yorum

güllü kim bunun bi meslegi yok mu
                  \"millete efendilik yoktur hizmet etme vardir millete hizmet eden efendi olur\"
                  M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

İlk olarak Can basten tarafından gönderildi

Bu konuya sadece 18 kisi yorum yazmis... Gerçekten yazik.. Güllü'nün namusu gibi hayati bi mesele7000 kisilik bir sitede ancak 18 kisiyi ilgilendirdiyse yaziktir, günahtir ve dahi toplumumuzun ahlak temeli çökmüs, Trabzonsporumuzu Trabzonspor yapan degerler çoktan çürümeyeyüz tutmusdemektir...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Ilaveten...

Bunun adi "sanal dünya"... Klavyenin basina oturdugunda hangi ruh halindeyse öyle yazan bir kisi tutarli da olamaz, karsisinda güzel cevaplar da bulamaz. Su sitede tanistigim, yorum yazan, düsünen ve hattayorumsuz kalip sadece "okuyan" kaliteli arkadaslardan hiç birinin küs(türül)mesini istemem tabii ki. Elimizden geleni bireysel olarak yapiyoruzdur da; genel anlamda dabiraz daha serinkanli olmakta fayda var.[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: saglam

Yorum

yazilanlarin uzunuda ,kisasida, özetide çok dogru.Tüm arkadaslar dogru yorum yapmislar.

Kendi fikirlerini herkesin ortaya koymasi bu sitenin temel amaci degil mi? Bi konu hakkinda yazmadan o konu basligi altindaki tüm yazilanlari okumak bi görev ..Içlerinde kafamiza uyan olur uymayan olur.Ama okuyup üzerinde düsünmek ,yorum yapmak gerek.Yorum yaparken öylesine rendice edici sözler sarfediliyor ki amacimizin ne oldugu bile unutuluyor.
                      Hatta öyle hale geliyorki;

-hakkinda olumsuz görüs yazilan futbolcunun hata yapmasini
                      _takimin kötü performans göstermesini

bekler duruma geliniyor.
                      Oysa bizim AMACIMIZ TRABZONSPORUMUZUN BASARISI degil mi?

bu sitede sahsima üstü örtülü bi sekilde yari yasimdaki 2 kisi tarafindan küfür edildi.Bu taraftarlik ayibini ötesinde bir olay..
                      Sonrasinda 7000 kisilik üye potansiyeli %10-15 lerle çalisma yapiyor.Oysa bizim taraftar kitlemizi artirmak,camiamizi büyütmek en temel ilkemiz olmali.Çünkü büyüyemezsek küçülmeye mahkum oluruz..

fenerbahçe dünya pisliğidir..
                      her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

Iyi güzel hosta gereksiz acilmis bi konu be hocam...
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Konu gereksiz degil, hassasiyetle üzerinde durmamiz gereken konulardan biri.

Bülent abiye yerinde saptamalari için tesekkür ediyorum. Arkadaslar BMN'nin Trabzonspor için verebileceklerini maksimum düzeye çikarabilmek ve yazisma ortamimizi bir fikir platformuna dönüstürebilmek için bu yazida dile getirilenleri forumda bulunusumuzun temel ilkeleri olarak görmemiz gerekiyor. Konu ne olursa olsun birbirimizin fikirlerine karsi saygili olmamiz, birbirimize karsi kirici olmaktan kaçinmamiz ve bizimkine taban tabana zit olsa bile tüm fikirlere yalnizca Trabzonspor için yazilmis oldugunu bildigimiz için gerekli önem ve degeri vermemiz bu olusumun Trabzonspor'a bir katkisinin olabilmesiiçinçok büyük önem tasiyor.

Buradaherkes Trabzonsporlu, herkesTrabzonspor'un mutlak basarisini istiyor. Basariya ulasma yöntemleri farkli olabilir, fikirler, düsünceler degisebilir ve degisecektir. Önemli olan her düsüncenin Trabzonspor için yaziliyor olmasi, onun iyiligini ve basarisini hedeflemesidir. Bu konuda birbirimizden süphemiz olmadigina göreartik bu tip klasik sorunlardan arinmamiz gerekiyor.
                          "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

o film saçma sapan bir filimdi.....yesilçamda saçma sapan bir olusumdu.....biz o filimlerle büyüdük malesef saçma sapan insanlar olmayiz insallah.....
                            rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

hakikatende cok güzel bir yazi yazmis verdigi film orengi de çok güzelde ,yüregine saglik,bu tip yazilara biz taraftarlar olarak hep ihtiyacimiz var,

@zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X