Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

MAY kime maas vermis yahu.

O maasi MAY degil Trabzonspor vermistir. Özkan sümer çulsuz diye kimsenin bu tür gurur kirici ifadelerle konusmasi gerekmez.

Sahsen biri çikip da "Simal Yildizi benim maasli adamimdi" derse, ilk yapacagim onu bir güzel pataklamak olur. Kimse o paralari onlara "bahsis" veya "sadaka" diye vermemistir. Karsiliginda begenseniz de, begenmeseniz de bir hizmet alinmistir. Yani özetle bu da bir nevi alis-veristir.

tersten anliyosun nerdde görülmüs maasla calisan bi sahisin klübe baskan adayi olmaya kalktigi ayrica cevap vermen gereken diger tarafti

hepiniz may i trabzonspordan rant sagladigini bakan oldugunu yaziyosunuz..özkan sümerin yaptigi nedir peki ...trabzonspor sayesinde cevre yapti gelip gidip su adami savunmayin ayrica sümer neden istifa etti neden baskan oluyo bunu yazarsan beni aydinlatmis olursun

Yorum

• özkan sümer mi? ALLAH yazdiysa bozsun düsünmek bile istemiyorum
      bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• Seni aydinlatmak gibi bir misyonum yok. Ama su kadarini söylemezsem de rahat etmeyecegim.

MAY hakkinda benim ne düsündügümü bilen biliyor. Trabzonspor'da baskanlik yapmis bir kisi için olumsuz yazi üstüne yazi yazmayi da içime sindiremiyorum. O nedenle burada tekrarlamayacagim.

Özkan Sümer'i çok seviyorum. O kadar çok nedeni var ki; o sene Gençlerbirligi maçinda yasanan çirkefi neredeyse beraber yasadik. Tribündeki yerim ona çok yakindi. O olaya verdigi tepki.. Zaten onu çok severdim, o günden sonra daha da sevdim.

Antalya'ya kupa finali için gitmistik. Havaalaninda bir de baktik Özkan Hoca. Taraftarlarin içine girmis sohbet halinde. O sene kupayi, hem de eze eze aldigimizi da unutmayin. Gittik yanina biz de basladik sohbete. Trabzonspor Baskanini bu kadar halk içinde görmeyeli yillar olmustu. Bu yillar içinde tek bir istisna vardi: Faruk ÖZAK. Onunla da ankara deplasmanina geldiginde Otelde (Sheraton) yanina ugramistik. Aslinda niyetimiz, akrabamiz olan bir futbolcuyla görüsmekti. Birden kendimizi futbolculariyla, taraftariyla iç içe Faruk ÖZAK'in yaninda bulmustuk.

Bir de Özkan Hoca'nin trabzon'a gelen Fenerlilere "terorist" demesini unutmuyorum.

Iste ben böyle baskan istiyorum Trabzonspor'a. Bazilariniz buna kiziyor biliyorum ama pek de umrumda degil hani: Özkan Hocam aday ol, oylarimiz senin.
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Seni aydinlatmak gibi bir misyonum yok. Ama su kadarini söylemezsem de rahat etmeyecegim.

MAY hakkinda benim ne düsündügümü bilen biliyor. Trabzonspor'da baskanlik yapmis bir kisi için olumsuz yazi üstüne yazi yazmayi da içime sindiremiyorum. O nedenle burada tekrarlamayacagim.

Özkan Sümer'i çok seviyorum. O kadar çok nedeni var ki; o sene Gençlerbirligi maçinda yasanan çirkefi neredeyse beraber yasadik. Tribündeki yerim ona çok yakindi. O olaya verdigi tepki.. Zaten onu çok severdim, o günden sonra daha da sevdim.

Antalya'ya kupa finali için gitmistik. Havaalaninda bir de baktik Özkan Hoca. Taraftarlarin içine girmis sohbet halinde. O sene kupayi, hem de eze eze aldigimizi da unutmayin. Gittik yanina biz de basladik sohbete. Trabzonspor Baskanini bu kadar halk içinde görmeyeli yillar olmustu. Bu yillar içinde tek bir istisna vardi: Faruk ÖZAK. Onunla da ankara deplasmanina geldiginde Otelde (Sheraton) yanina ugramistik. Aslinda niyetimiz, akrabamiz olan bir futbolcuyla görüsmekti. Birden kendimizi futbolculariyla, taraftariyla iç içe Faruk ÖZAK'in yaninda bulmustuk.

Bir de Özkan Hoca'nin trabzon'a gelen Fenerlilere "terorist" demesini unutmuyorum.

Iste ben böyle baskan istiyorum Trabzonspor'a. Bazilariniz buna kiziyor biliyorum ama pek de umrumda degil hani: Özkan Hocam aday ol, oylarimiz senin.

beni aydinlatmak gibi misyonun war demedim rica ettim bildigini kendine saklayacaksan bosuna tartisiyoruz o zaman ama yinede tesekkür ederim...

sümer icin düsündüklerine gelince cok duygusal yaklasiyosun...ben albayrak taraftariyim ama hangisi hayirli olacaksa o secilsin saygilar

Yorum

• bu adaylarin baskan olmasindan çok daha iyidir ATAY AKTUG'UN yeniden baskan olmasi....çünkü ne kadar da hatali seyler yapmis olsalarda,transferleri yapmamis olsalarda,belirli projeler sunup baskanliga aday olmuslardi...simdiki adaylar proje sunma bir yana vatan millet sakarya yaklasimiyla adaylik açikliyorlar....bu is böyle olmaz ...ÇÜNKÜ TRABZONSPOR ARTIK BIR SIRKETTIR ADINA YAKISIR YÖNETIMLERLE YÖNETILMELIDIR ....HERKESE SELAMLAR....
            Şampiyon TRABZONSPOR...

Yorum

• simal yildizi ,lütfen mesajimi yanlis anlama

Özkan Sümer'in kisiligine herhangi bir yorumum olamaz. Özkan Sümer'i sevebiliriz yada sevmeyebiliriz. Bu kriterler Trabzonspor Baskanligi için yeterli kriterler degildir. Özkan Sümer'in kulubu yönetme Politikasi ile basarisiz bir dönem yasamistir. kötü bir yönetim göstermistir. Kulub, tarihinin en kötü dönemini yasamistir. Özkan Sümer'i sevmek baska bir konudur. Burada Trabzonspor baskani Özkan Sümer olmali olmamali konusunu tartisilmali.tabiki insani sevmek, saygi göstermek gibi konular önemli konularfakat buradakonusulmamasi gereken konular.

Edited by: gerçekefsane
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• albayrak akp liymis. atayda chp li.la kimin umrunda.albayrak trabzonu sampiyon yapsin da isterse dehapli olsun.umrumda degil.yillardan beri ezikler mesut yilmaz sayesinde,tayyip sayesinde sampiyon oluyor,ama medya bunlar parti sayesinde sampiyon oldu diye yazmiyor.yada sike yapti da sampiyon oldu yazmiyorlar.tarihe bilmem hangi yil kim sampiyon oldu.felan filan yaziyor.

yani anlatmaya çalistigim artik eskisi gibi eze eze bu isler olmuyor.

sampiyonluk için her yol muhaptir.trabzonu öle yada böle sampiyon yapanin ellerini ayaklarini öperim.nasil oldugu umrumda degil.kim olduguda.
                N e K ö T ü !

Yorum

• bu kulüpten en büyük maasi MAY almistir.hatirlatin 30 milyon dolar istemelerini.verdiginin hepsini faiziyle birlikte almistir.kulüp sayesinde bakan olmustur.yatirmlari degerlenmistir.

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi
                    İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

HALA ÖZKAN SÜMER diyenlere!
                    Sezon: 2001-02

Sira Takim O G B M A Y Puan AV
                    1 Galatasaray 34 24 6 4 75 31 78 44
                    2 Fenerbahçe 34 24 3 7 70 31 75 39
                    3 Besiktas 34 18 8 8 69 39 62 30
                    4 Ankaragücü 34 15 8 11 72 58 53 14
                    5 Denizlispor 34 12 12 10 65 52 48 13
                    6 Gaziantepspor 34 13 9 12 57 52 48 5
                    7 Gençlerbirligi 34 11 12 11 47 51 45 -4
                    8 Göztepe 34 12 9 13 38 56 45 -18
                    9 Istanbulspor 34 12 8 14 33 38 44 -5
                    10 Bursaspor 34 13 5 16 48 60 44 -12
                    11 Kocaelispor 34 12 7 15 45 60 43 -15
                    12 Diyarbakirspor 34 10 10 14 41 50 40 -9
                    13 Trabzonspor 34 11 7 16 49 60 40 -11
                    14 Malatyaspor 34 11 7 16 34 50 40 -16
                    15 Samsunspor 34 10 8 16 32 43 38 -11
                    16 Rizespor 34 9 10 15 43 51 37 -8
                    17 Antalyaspor 34 9 10 15 46 61 37 -15
                    18 Yozgatspor 34 6 9 19 46 67 27 -21

Cafer Abi sen bu tabloyu ortaya koyarken Trabzonspor'un o günkü dönemlerde hangi sikintilar içerisinde oldugunu bilmiyormus gibi yaziyorsun.

O günlerde FiFA ile akraba olmustuk,Özkan Sümer disinda bir adayimiz yoktu ve her seye ragmen M.ALi Yilmaz'in yanlislarina dur dedi.Trabzonspor agi yaraliydi ve her agir yarali durumunda oldugu gibi hastanin bir nekahet(dinlenme, kendine gelme)dönemi vardir.Özkan Sümer bunlari bilerek ve büyük cesaret örnegi sergileyerek aday oldu,baskanlik yapti.

Temlik karari kaldirilina kadar Ahmet Kul ve Agaoglu cebinde para koyuyordu,futbolcularin ödemeleri yapiliyordu.

Bence Özkan Sümer her seye ragmen Trabzonspor'un bir degeridir.Kisisel tercihleri öne çikarilarak yapilan hakaretler dogru bir yaklasim degil.

8.sirada Göztepe var suanda 3.ligde mücadele ediyor.Yani eger bir yanlisyoksa Göztepe bu halde olmamaliydi.Göztepe'de mazisi olan ve Izmir gibi ülkemizin en gelismis 3.siradaki sehrinin iki çok iyi taraftar potansiyeli olan mazisi basarili bir külüp.

Bu gerçegi kimse görmezden gelmesin.

Özkan sümer in takimi aldiginda liderden 4 puan geride 3 .sirada bitirilmis ilk devre vardi.Sergen-Oktay-Hami Gibi bir çok Türkiyeye mal olmus Yildiz oyuncular vardi.Sirf inat ugruna bedava dagitilan Sadece Malatyaya gönderilen 4-5 bedava oyuncu M.ALI YILMAZ dan kalma diye Gönderdigimiz.Kendi liginde bizden sonra gidip gol Krali olan Hemde bedava Giden Lange vardi.Yeterlimi daha sayayimmi.Teknik direktörümüzde GIRAY BULAK ti hani Altyapi sorumlusu Özkani Idamandan Kovup isine son veren Denizlide basarili dönem geçiren.GIRAY BULAK vardi.

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• a wolf o dönemlerde geliri olmayan Trabzonspor'dan nasil verdiklerini faiziyle geri aliyor. Trabzonspor'un bilmedigimiz bir geliri mi vardi o dönemde. Trabzonspor sayesinde etiket yapmistir evet bunu zaten her baskan yapiyor. menejerlere çok para yedirmistir hatta Özkan Sümer bile o dönemlerde Mehmet Ali Yilmaz döneminde yani görevliyken transferlden komisyon aldigina dair iddalar çikmisti. Bu kulübü gelen sömürdü giden sömürdü zaten... Edited by: Emorfo
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• cafer abi pardon ama sergan trabzonspordamiydi özkan göreve geldiginde?bunun yaninda sergen trabzonspor'a hangi maçi kazandirmistir?giray bulak konusunda seöimden sonra giray bulak kendisi çikip da ''ben m.a.y ile geldim.bu yönetimle fikirlerim uymaz'' diyip ayrilmadi mi??olauylari çarpitmada bazen üstünüze olmuyor

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
                          ayrica o yil kümeye düsseydik ne olucakti arkadaslar o zamanda sümeri böyle savunacakmiydiniz...yada sümer trabzonda yasayabilirmiydi sizce???

Merak etme savunuurlardi.malesef Trabzonda son dönemlerde bir kani olustu.Trabzondan olsun da ne olursa olsun mantigi.Istanbulu ANKARA yi dislama mantigi,Takim küme düsmüs olsaydi Rize ile berabere kalsaydik 2 li averajla Düsüyorduk.O zaman Bile Bu ÖZKAN SÜMER den Büyük adam diye bahsederlerdi.

Yorum

Seni aydinlatmak gibi bir misyonum yok. Ama su kadarini söylemezsem de rahat etmeyecegim.

Bizlerde o sene bir sürü maça gittik özkan Sümeri bende yakinen taniyorum.Denizli ile maç yapiyoruz.Maçin bitimine 10 dk var Maç 1-0 kupadan eleniyoruz adamin Takimdan umudu yok stadi terkedip kaçiyor.taraftari o kadar seviyorki sevgisinden satattan kaçarken yakalaniyor.Taraftarla o kadar iç içeki Taraftara siz haydutmusunuz diyecek kadar taraftar sevdalisi,O kadar Traftar sevda<lisi ki stada pankart asilmasini yasakliyor.ne çabuk unuttuk bunlari

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
                              cafer abi pardon ama sergan trabzonspordamiydi özkan göreve geldiginde?bunun yaninda sergen trabzonspor'a hangi maçi kazandirmistir?giray bulak konusunda seöimden sonra giray bulak kendisi çikip da ''ben m.a.y ile geldim.bu yönetimle fikirlerim uymaz'' diyip ayrilmadi mi??olauylari çarpitmada bazen üstünüze olmuyor

Fatih bütün olaylari beraber yasadik o dönemler sen eger olaylari özkan lehine çarpitiyorsan diyecek bir seyim yok.sergen Trabzonsporda idi ligde 6.7. sirada idik Sergen Form tuttu biz 3.siraya yükseldik.ama sen görmüyorsan ben ne diyeyim. madem SERGEN kötü idi neden GS kapti.Neden ordan BJK ya gitti.

SIZIN BU ÖZKAN SEVDANIZI anlamiyorum.a<nalamakta istemiyorum.

ÖZKAN SÜMER SÜMER DEMEK HEZIMET DEMEK UGURSULUK DEMEKTIR.

ugrusuz herif istifa ettigi gün 10.sirada idik Rize maçini Hükmen ladik gittigi gün 5.siraya yükseldik.

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
                                cafer abi pardon ama sergan trabzonspordamiydi özkan göreve geldiginde?bunun yaninda sergen trabzonspor'a hangi maçi kazandirmistir?giray bulak konusunda seöimden sonra giray bulak kendisi çikip da ''ben m.a.y ile geldim.bu yönetimle fikirlerim uymaz'' diyip ayrilmadi mi??olauylari çarpitmada bazen üstünüze olmuyor

Sergen'in Gençlerbirligi maçinda gol atmisti ve sergen'in sevinme sekli hala aklimdadir. Taraftarlarla bütünlesmisti.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim