Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi
    İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

bordox

Ahmet Kul ve Ahmet Agaoglu neden istifa etti açiklayabilirmisin paylasirmisin.

Özkan Sümer ile olan anlasmazliklarindan diye hatirliyorum,yaniliyor da olabilirim.

bu iki yönetici kisisel hirslarindan dolayimi istifa ettiler yoksa Özkan Sümer'in tek adam olmayönüne ilerlemesindendolayimi Edited by: gerçekefsane
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
      İlk olarak bordox tarafından gönderildi
      İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

bordox

Ahmet Kul ve Ahmet Agaoglu neden istifa etti açiklayabilirmisin paylasirmisin.

Özkan Sümer ile olan anlasmazliklarindan diye hatirliyorum,yaniliyor da olabilirim.

bu iki yönetici kisisel hirslarindan dolayimi istifa ettiler yoksa Özkan Sümer'in tek adam olmayönüne ilerlemesindendolayimi

Niye bana soruyorsunuz bu sorulari anlamiyorum, eger bildiginiz bir gerçek varsa açikca yazin.Özkan Sümer geçinilmesi zor bir insan bunu Trabzonspor'a az çok yakin olan herkes bilir.

Ben ideal baskan tipi Özkan Sümer'dir demiyorum.Ama onun dönemindeki olusan puan tablosunu kullanacak olursa 8.siradaki Göztepe bu yil nerde ona da bakip öyle yorum yapmak gerekir.Hatta o sezon bizden üstte olan kaç takim simdi süperligde hala veya o sezondan sonra kaç defa sampiyonluk için yarismislar,kaç defa ellerinden sampiyonlugu hakamler almis.

Bu bir bayrak yarisidir.Evet pastayi sampiyon yapan yer ama gerçeklerde teferruatlarda saklidir.
      Amatör ruh,profosyonel düşünce
      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Su an Iskender ÖNAL LigTV'de röportaji var!
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
          İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
          Fatih amatörkulüplerde profesyonel kulüplerde dernekler yasasina göre yönetilir. Atay Aktug yönetiyorsa Nuri Albayrak neden yönetemesin, neden bu ön yargi, üstelik Nuri Albayrak bos bir insan degil insaat, turizm, ulasim, denizcilik ve daha bir çok alanda faaliyetleri olan bir is adami. Para politikalari konusunda yeterince tecrübesi var.Tövbe yarabbim yani ne bekliyordunuz Allah'u teala gökten bize baskan mi indirecek.

Fatih la yoksa sende mi parali askersin [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

faruk yazim tamamen sana idi ama gercekefsane ustune alinmis cevap verdi saolsun..forumda diger topiclerde atay için ''gelirken tecrübesi yoktu.yoneticilik yapmamisti'' dedin (ki yapmis oldugunu söyledik sesin çikmadi) simdi tutmus bana amatör kuluplerin de profesyonel kuluplerin de ayni dernekler yasasina göre idare edildiginden bahsediyorsun.sonra da yazinin sonuna gülücük koyuyorsun.insanlarla dalga geçer gibi bi halin var.buradan sunu görüyorum ki atayi kötülemek için kendinizce kullandiginiz kistaslar baskalarini elestirmekde kullanilmiyor.helal olsun ne diyim.yazdiklarinizdan amaciniz belli oluyor.yazilarinda özkan aday olursa asil o zaman siyasete gireriz diyorsun ya,asil siyaseti sen yapiyorsun.yani siyasi parti liderinin dünürü,siyasi orjinli bir gazetenin sahibi kisi siyasi olmuyor ama sadece görüsü belli oldugu düsünülen kisi aday olunca is siyasete dönüyor.kivirdikça kiviriyorsun kusura bakma.isi asil siyasete kimlerin döktügü yazilarindan çok açikça belli oluyor.ha bu topicin 44.sayfasinda dedigin ''ayyas'' kelimesi de cuk oturdu..daha önce ünal'a söylenen laf yüzünden ceza vermis bir forum yöneticisi ''eski degerlere sahip çikmak'' falan bahsediyordu..bu ne perhiz bu ne lahana tursusu der postumuzu noktalandiririz.

imza:seninle ayni siyasi görüsleri savunan ama bunlari trabzonspor'un ustunde görmeyen forumüyesi

Fatih derdin nedir bilmiyorum ama son günlerde çok duygusal yorumlar yapiyorsun. Objektif davranmiyorsun konuyu tartismak yerine karsindaki insanin üzerin üzerine geliyorsa biraz dikkat et istersen...

Yazimin isine gelen taraflarini alip isine gelmeyen taraftarli almaman niyetinin ne oldugunu belli ediyor...

faruk yazim tamamen sana idi ama gercekefsane ustune alinmis cevap verdi saolsun..forumda diger topiclerde atay için ''gelirken tecrübesi yoktu.yoneticilik yapmamisti'' dedin (ki yapmis oldugunu söyledik sesin çikmadi)

Ben orada ne dedim yalnisim varsa düzeltin diye... yalnisim varmis demekki sen çikarmadim.

simdi tutmus bana amatör kuluplerin de profesyonel kuluplerin de ayni dernekler yasasina göre idare edildiginden bahsediyorsun.sonra da yazinin sonuna gülücük koyuyorsun.insanlarla dalga geçer gibi bi halin var.buradan sunu görüyorum ki atayi kötülemek için kendinizce kullandiginiz kistaslar baskalarini elestirmekde kullanilmiyor.helal olsun ne diyim.yazdiklarinizdan amaciniz belli oluyor.

Aramizdaki samimiyete güvenerek o yaziyi ve gülücügü ekledim onu da yalnis anladin... Atay Aktug'u kötülemek diye bir derdim yok kisiler benim için önemli degildir sadece Trabzonspor'un basarisi için bir araç olarak görürüm baskanlari ve yönetimleri. Atay Aktug basarisiz bir araç oldugunu anlatmaya çalistim..

yazilarinda özkan aday olursa asil o zaman siyasete gireriz diyorsun ya,asil siyaseti sen yapiyorsun.yani siyasi parti liderinin dünürü,siyasi orjinli bir gazetenin sahibi kisi siyasi olmuyor ama sadece görüsü belli oldugu düsünülen kisi aday olunca is siyasete dönüyor.

yazdiklarimi anlamak istedigin gibi anliyorsun. Nuri Albayrak'in siyasi kimligi deniyor bahsedilen partide hiç bir görev almadi, belediye baskanligi da yapmadi birileri gibi. nasil siyasi kimligi oluyorsa. O zaman Atay Aktug senin kriterlerine göre simsiyasi bir kimlik oluyor. Nuri Albayrak üstüne basa basa Trabzonspor için geliyoruz her patiden insanla çalisiriz diyor. Hala bu adama inanmayan malum siyasi görüsteki insanlar bazilarini emellerine alet etmek istiyor. Iste bu noktada siyaset yapiliyor.

kivirdikça kiviriyorsun kusura bakma

sana yakismadi bu cümle hayatim boyunca kivirmadim kivirmam. kivirmali oyunlari da oynamayi beceremiyorum senin kadar.
          ha bu topicin 44.sayfasinda dedigin ''ayyas'' kelimesi de cuk oturdu..daha önce ünal'a söylenen laf yüzünden ceza vermis bir forum yöneticisi ''eski degerlere sahip çikmak'' falan bahsediyordu..bu ne perhiz bu ne lahana tursusu der postumuzu noktalandiririz.

olaylari farkli degerlendirmeye devam ediyorsun... Ben Özkan Sümer'e hakaret etmedim olan bir gerçegi söyledim, bu hakaret degildir. Sarhos ya da ayyas sözcük anlam olarak aynidir. Alkolseverler belki kizabilir yapabilecegim bir sey yok.

Fatih kardesim malesef basta söyledigim gibi son günlerde çok duygusalsin...
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
            Su an Iskender ÖNAL LigTV'de röportaji var!

Hemen ardından da Nuri Albayrak çıktı, ama pek izlemeye değer şeyler söylemediler.
            Trabzonsporlu olmak...

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Hemen ardindan da Nuri Albayrak çikti, ama pek izlemeye deger seyler söylemediler.

Eger müsaitsen özetleyebilir misin?Özellikle Hikmet Onur olayi ile ilgili bir açiklamasi oldu mu?

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi

Hemen ardindan da Nuri Albayrak çikti, ama pek izlemeye deger seyler söylemediler.

Eger müsaitsen özetleyebilir misin?Özellikle Hikmet Onur olayi ile ilgili bir açiklamasi oldu mu?

İkisi de hemen hemen aynı şeyleri söylediler. Genel özet şöyle:

Bu saatten sonra birleşme olmaz

Trabzonspor'un maddi problemi kalmadı ama idari sorunlar var, bunları çözeceğiz. Yurtiçinden transfer yapılmayacak ama gene de kadroyu dengeli hale getireceğiz dedi (İskender ÖNAL)

Stad projesi öncelikli olacak dedi (Nuri Albayrak)

Ama dedim ya pek de dişe dokunur şeyler söylemediler. Bana en ilginç gelen ise İskender Önal'ın doğru dürüst hazırlık ve programımız yok, kongre öncesi hızlı bir kongre ve liste süreci yaşıyoruz deyişiydi.

Bizde niye kongreler hep birbirinin aynısı gibi olur ve tüm aday ve işler son dakikaya kalır anlamıyorum. Yaklaşık 1 ay öncesinden seçim belli idi. Hatta daha da öncesinde yönetimin baskılara dayanamayıp Aralık'ta seçim yapacağı da belliydi. Anladığım kadarıyla kimse gene bir hazırlık ve program yapmamış. 1-1,5 sene sonra yeni bir genel kurulda görüşeceğiz anlaşılan.

Bir mesajım da Albayrak'ı destekleyenlere. Bence siz susun Albayrak konuşsun; çünkü o tatlı karadeniz aksanıyla adam güzel güzel konuşuyor. Siz adamı bu tartışma ortamı içinde, adamı olduğundan farklı hissettirtiyorsunuz.
                Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• ben efrasiyab(cezali oldugum için bu nickle yaziyorum madem cezalisin neden baska nickle yaziyorsun diyen olursa ozelden nedenini aciklarim)

goruyorum ki taraftarimiz yine 10 parcaya bolunmus durumda

bazi arkadaslar resmen kendi siyasi görüsleri dogrultusunda hareket ediyorlar ne yazik ki

albayraklarin tayyibin beslemesi oldugunu bilmiyor musunuz ? tayyibin cocuklarini kim okutuyor amerikalar da acaba?

akp trabzon da kaybettigi iktidarini geri almak için yine beslemesi albayraklari kullaniyor eger nuri albayrak secilirse TRABZONSPOR akp nin secim malzemesi olacak oyuncagi olacak !BUNU GÖRMEK O KADAR ZOR MU! ama dedim ya bazi arkadaslar kendi siyasi görüsleri dogrultusunda haraket ettigi icin bunu görmek hoslarina gidiyor ve içten içe seviniyorlar

bakin benim de herkes gibi siyasi gorusum var ancak konu Trabzonspor oldumu unuturum bunu lütfen siz de oyle yapin

benim su an ki sözü gecenler içerisinde istedigim biri yok yani atay aktug dan daha iyisini göremiyorum onun için bana göre atay aktug ya kongre yi ertelesin (ki bu mumkun gozukmuyor) ya da tekrar bir liste yapip yine secilsin

ama gönlümde ki adaylari sorarsaniz

ahmet agaoglu ve faruk özak

Yorum

• @emorfo

faruk igne-çuvaldiz ikilisini hatirlatirim sana.hep karsindakine ''duygusal'' bakiyorsun diyorsun da biraz da yazdiklarina bak istersen.hem nasil duyguysa bu.gören de atay aktug amcam zannedecek.kendisinin hatalari konusunda oldukça objektif birisiyim.yapamadigi ya da hatali yaptigi seyleri açikça söyleyen birisiyim.ama anlamadigim,bana çeliski olarak gelen sey bir gün once birisini kötülemek için kullandiginiz ''tecrübesiz-trabzonsporda görev yapmadi'' tespitinin neden nuri albayrak için kullanilmadigi.madem bu bir kriter sizin için ayni kisi için de kullanin.hele hele ''amator kulupler de profesyonel kulupler de ayni tüzükle yönetilir'' gibi saçma bi bahane söylemissin ki çok sasirtti beni.simdi ben erdogdusporda yöneticilige baslayayim 2 sene sonra deneyimliyim diye trabzonsporda yonetici olayim öyle mi ??

nuri albayrak beni ikna etti derken (daha önce yazinin birinde kullanmistin)de çok samimi olmadigini düsünüyorum,zira daha adam görsel medyada yeni açiklama yapiyor (lig tvde röportaji yeni bitti),ne ara sen ikna oldun onu da anlamadim.yoksa duygusal olarak mi destekliyorsun nuri albayragi?

neyse hatayi,yanlis düsünceyi hep karsisindakinde görüyosunuz çok bisey anlatilmaz size.

sunu da hatirlatayim su anki mevcut baskan adaylari içinde destegimi mecburan nuri albayraga verecegim.

imza:atay aktug'un parali askeri

Yorum

• Simal Yildizi tesekkürler öncelikle.

*Stad projesi öncelikli olacak dedi (Nuri Albayrak)

Bence buna inanabiliriz.Insaat isinde iyiler.Söyledigin gibi tam bir Karadeniz aksani var adamda.

Isin sorunlu tarafi Baskan olursa ikamet yerini degistirecek mi?Bunun acisni yasadik önceleri.

Yorum

• Onur kardesim Tayyip'in çocuklarini Amerika'da okutan burs veren Ramsey markasinin sahipleridir. Albayraklarla alakasi yoktur. Bu kadar da yalnis bilgi verilmez ki....

Nuri Albayragi çok mu seviyorum saniyorsun Fatih. Tayyip Erdogan'i günahim kadar sevmem Nuri Albayrak içinde ilk etapta olumsuzdum. Arastirinca o kadar kötü olmadigini düsündüm. Özellikle dünkü açiklamalari bana yetti. Keske bu sene oy kullanabilseydim gidip oyumu verirdim.

Su açiklama benim için çok önemli: "Dogdum büyüdügüm Trabzon'a Trabzonspor'a hizmet ederek borcumu ödemek istiyorum". Bu açiklama benim için çok önemli son zamanlarda Trabzon'da dogup is adami olan bir çok Trabzon'lunun istanbul kulüplerine hizmetlerini görünce çildiriyorum. Bu çok önemli bir konu... Ayrica direk hedef göstermesi 20 senelik hasreti bitirecegiz demesi de bir o kadarda daha önemli. Bos vaadler degil bunlar. Icraat yapmak için geliyor. Stad konusundaki açiklamalari daha taze ve bu da oldukça önemli. Kisaca bazilarinin hayal edemekdiklerini yapacagim diyor. iddali kendi güvenen insanlari severim.

Kisaca siyasi görüsü suymus buymus beni ilgilendirmez ben yönetimleri ve baskanlari Trabzonspor için araç olarak görürüm. Iyi yapacagini düsündügüm insana destegi mi veririm. Bu konuda Albayrak Trabzonspor için bana göre bir sans bu gemi kaçmamali. Bunlari yazarken siyaset aklimin ucundan geçmez. Hangi siyasi düsünceye sahip oldugumu bilenler bilir. Biraz olsun siyaseti bir kenara koyun Trabzonspor'u yararini düsünmeye çalisin... O bucu su bucu biktik yahu...Edited by: Emorfo
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• emorfo tamamen haklisin kardesim bide anti parantez ilk defa bukadar güclü biri aday aliyo maydan sonra

sunuda unutmayalim ki albayrak pekala istanbul takimlarini için baskan adayi olabilirdi abdürrahim albayrak gibi ama adam memleketim diyor bu kadar isin içinde is aramaya gerek yok

dilerim secilir...

Yorum

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

HALA ÖZKAN SÜMER diyenlere!
                            Sezon: 2001-02

Sira Takim O G B M A Y Puan AV
                            1 Galatasaray 34 24 6 4 75 31 78 44
                            2 Fenerbahçe 34 24 3 7 70 31 75 39
                            3 Besiktas 34 18 8 8 69 39 62 30
                            4 Ankaragücü 34 15 8 11 72 58 53 14
                            5 Denizlispor 34 12 12 10 65 52 48 13
                            6 Gaziantepspor 34 13 9 12 57 52 48 5
                            7 Gençlerbirligi 34 11 12 11 47 51 45 -4
                            8 Göztepe 34 12 9 13 38 56 45 -18
                            9 Istanbulspor 34 12 8 14 33 38 44 -5
                            10 Bursaspor 34 13 5 16 48 60 44 -12
                            11 Kocaelispor 34 12 7 15 45 60 43 -15
                            12 Diyarbakirspor 34 10 10 14 41 50 40 -9
                            13 Trabzonspor 34 11 7 16 49 60 40 -11
                            14 Malatyaspor 34 11 7 16 34 50 40 -16
                            15 Samsunspor 34 10 8 16 32 43 38 -11
                            16 Rizespor 34 9 10 15 43 51 37 -8
                            17 Antalyaspor 34 9 10 15 46 61 37 -15
                            18 Yozgatspor 34 6 9 19 46 67 27 -21

O sezonun acisini çok yakindan yasamis biri olarak sunu söyleyebilirim:

O kadar dibe vurdugumuz, mali bakimdan bittigimiz, sportif olarak çöktügümüz o dönemlerde bugünkü "kurtaricilar neredeydi?". O dönemde sorumluluk almis ve is yapmaya çalismis (becerse de beceremese de) insanlara çok tesekkür ediyorum. O kadar yalniz kalmislardi ki. Kim vardi onlara destek verecek. Trabzonspor'a yardim etmek, destek olmak için Baskanligin rantinim mi yiyor olmak gerekiyor?

O sezon tam 12 maça gitmis bir taraftar olarak, bunu en aci sekilde yasamis, Gençlerbirligi maçi sonrasi hakeme saldirmak suçuyla, Haci CAVCAV'a hakaretten sorusturulmus bir kisi olarak bu tabloyu hiç unutmadigimi, bu tablo ortada dururken kendi ortada durmayanlari da HIÇ UNUTMUYORUM

usta ilk önce görüslerine saygim sonsuz fakat demissinki

"O kadar dibe vurdugumuz, mali bakimdan bittigimiz, sportif olarak çöktügümüz o dönemlerde bugünkü "kurtaricilar neredeydi?". O dönemde sorumluluk almis ve is yapmaya çalismis (becerse de beceremese de)"

usta sümer aday olarak ciktiginda ilk devre bitmis biz 4. siradaydik hatirlarsan kadroda sergen,oktay fln wardi takimda bayagi iyiydi may devre arasi takviye bile yapacakti birden may aday oldu..hadi takim kötü zamanindayken ciksa tamam ne oldu göreve geldi giray bulak gitti sadi geldi..birden bire küçüldük...

sonra hacizlere gelince sen mehmet ali yilmazinmaas verdigi biri olarak kalkip karsisina dikilirsen adamda sana haddini bildirir tabiki konunun özü budur...saygilar

Yorum

• ayrica o yil kümeye düsseydik ne olucakti arkadaslar o zamanda sümeri böyle savunacakmiydiniz...yada sümer trabzonda yasayabilirmiydi sizce???

Yorum

• MAY kime maas vermis yahu.

O maasi MAY degil Trabzonspor vermistir. Özkan sümer çulsuz diye kimsenin bu tür gurur kirici ifadelerle konusmasi gerekmez.

Sahsen biri çikip da "Simal Yildizi benim maasli adamimdi" derse, ilk yapacagim onu bir güzel pataklamak olur. Kimse o paralari onlara "bahsis" veya "sadaka" diye vermemistir. Karsiliginda begenseniz de, begenmeseniz de bir hizmet alinmistir. Yani özetle bu da bir nevi alis-veristir.
                                Trabzonsporlu olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim