tüm camianin tek bir isim altinda birlesmesi lazim.Bitsin bu çikar kavgalari artik.Baska TRABZONSPOR yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
iskender önal.osman abanoz.hayrettin hacisalihoglu.eyüp asik.yusuf ziya yilmaz bu adamlarin atay aktugdan hiç bi farkiyok galiba bunlar aday olacakmis may. agaoglu .bozoglu.albayrak.ulusoy kimse kimseyi kandirmasin bunlar aday olmicak bile ...hani keske olsalarda onlardan biri baskan olsun
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
osman abanoz,hacisalihoglu,iskender önal vs...
efsaneyi yeniden canlandirabilecek mali güce sahip,yöneticilik vasfi olan insanlar mi?Lobisi güçlü bi aday çikmasi lazim.Bu yukardaki isimlerden biri gelse ne yapcak?Dogru düzgün transfer yapabilecekmali gücü olacak mi?Hiç sanmiyorum ama neyse insallah en hayirli olan seçilir ve TRABZONSPOR umuz için hayirli olur.
MİMOZA
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
TEK YOL GÜÇ BIRLIGIffice
ffice" />
AMESPACE PREFIX = O />
1 Trabzonspor camiasi, Aktug ve yönetiminin aldigi seçim kararini firsat bilerek bütün güçlerini bir araya getirecegi, çok güçlü lobisi olan, etkin bir olusum için top yekün bir araya gelmeli.
2 Trabzonspor, Trabzon'dan yönetilir ilkesi bu yeni olusuma kesinlikle yön vermemeli. Yeni bir dönemin baslangici olacak yönetim anlayisinin yelpazesini yönetici bazinda da genis tutmali.
3 Birlestirici, bütünlestirici, etkin, saygin, siyasi otorite ile barisik, futbol lobisinde sözü geçen, Trabzonspor'un sampiyonluktaki rakiplerin ürküp çekindigi bir baskan etrafinda toplanilmali.
4 Yönetimin Trabzon kanadi, çikar iliskileri ile sahsi kaprislerden uzak tecrübeli isimlerden olusmali. Bu isimler etkili ve güçlü baskan profiline saglikli yön verecek saygin kisilerden olusmali.
5- Yönetim, kararli ilkeli tavizsiz yönetim anlayisin ile mali açidan güçlü olmali. Takimda ve kurumda nester atilicak her türlü operasyonu kisisel hesap pesinden uzak yerine getirmeli.
6- Taraftar tüm bu olusumlarla ilgili gelimeleri tribünden degil bizzat olayin içiresine girerek gündemi kendi belirlemeli böyle bir olusum için gerçek gücün kendinde oldugu bilincinde olmali
mayin gazetesi karadeniz burda mayi tarif ediyor baska birsey degil...Edited by: l-m
Yorum
haluk ulusoy federasyon baskani iken üstelik 2002 dünya üçüncüsü olmusken ,bir gazete röportajinda idealim TRABZONSPOR BASKANLIGI diye demeç vermisti.
Hakikat öyle bir ideali varsa buyursun gelsin daha iyi bir ortam bulamaz.fenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
İlk olarak ftunsal tarafından gönderildihaluk ulusoy federasyon baskani iken üstelik 2002 dünya üçüncüsü olmusken ,bir gazete röportajinda idealim TRABZONSPOR BASKANLIGI diye demeç vermisti.
Hakikat öyle bir ideali varsa buyursun gelsin daha iyi bir ortam bulamaz.
Ne ilginçtirki yil 2005 MAY da tek idealim Türkiye Futbol Federsyonu Baskanligi diyor
HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
Arkadaslar ben su ortamda kim baskan olmali bilmiyorum ama kim baskan olmamali onu iyi biliyorum. Bence:
Trabzonsporun baskani
Küçük müteahhit, herhangi bir otomobil markasinin bölge bayii sahibi, sunta saticisi, tüpçü,baska bir 1.lig takiminin taraftar dernegi üyesi olan,adinda soy adinda sari rengi geçenvb.kisiler olmamali. Balikçi(alabalik çiftligi sahibi)olabilirmi o tartismaya açik [img]smileys/smiley1.gif[/img]HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
vBulletin® tarafından desteklenmektedir
Telif hakkı © 2026 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Tüm hakları Saklıdır.
Telif hakkı © 2026 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Tüm hakları Saklıdır.
Yükleniyor...
X

Yorum