Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• valla usaklar ben AHMET AGAOGLU diyorum ama o da"benim baskanliga adayligim söz konusu degildir" desi insallah vaz geçer bu inadindan,,
    Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Yakisan tek isim Ahmet Agaoglu

0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• özkan sümer
        ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ

Yorum

• m.a.yilmaz ben kadiköyün cocuguyum dedi iki ay önce unutmayalim
          ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ

Yorum

• TEK YOL GÜÇ BIRLIGIfficeffice" />

1 Trabzonspor camiasi, Aktug ve yönetiminin aldigi seçim kararini firsat bilerek bütün güçlerini bir araya getirecegi, çok güçlü lobisi olan, etkin bir olusum için top yekün bir araya gelmeli.

2 Trabzonspor, Trabzon'dan yönetilir ilkesi bu yeni olusuma kesinlikle yön vermemeli. Yeni bir dönemin baslangici olacak yönetim anlayisinin yelpazesini yönetici bazinda da genis tutmali.

3 Birlestirici, bütünlestirici, etkin, saygin, siyasi otorite ile barisik, futbol lobisinde sözü geçen, Trabzonspor'un sampiyonluktaki rakiplerin ürküp çekindigi bir baskan etrafinda toplanilmali.

4 Yönetimin Trabzon kanadi, çikar iliskileri ile sahsi kaprislerden uzak tecrübeli isimlerden olusmali. Bu isimler etkili ve güçlü baskan profiline saglikli yön verecek saygin kisilerden olusmali.

5- Yönetim, kararli ilkeli tavizsiz yönetim anlayisin ile mali açidan güçlü olmali. Takimda ve kurumda nester atilicak her türlü operasyonu kisisel hesap pesinden uzak yerine getirmeli.

6- Taraftar tüm bu olusumlarla ilgili gelimeleri tribünden degil bizzat olayin içiresine girerek gündemi kendi belirlemeli böyle bir olusum için gerçek gücün kendinde oldugu bilincinde olmali
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• kim olurs aolsunda bizi bu duurmdan kurtarsin yeterki

Yorum

• MAY olmasin hele, birlik olsa bile may olmasin, olmazda zaten o adamdaki enaniyet olduktan sora, ozkan sumer baskanliginda kaliteli bir kadro olussa ne guzel olur, yada baskan olmasa bile olayin icinde olsun, transfer komitesinde felan

Yorum

• Bunca zamandir sunu gördüm, Trabzonsporun basina dürüst adam gelmesin, zira rakipleri dürüst degil...Bu isler dürüst adamlarin isleri degil...Bizi kim sampiyon yaparsa yapsin ama nasil yaparsa yapsin kardesim,yeter artik tak etti.Kimse nasil sampiyon olduguna bakmiyor!...Geçen sene bizden baska Cem Papilayi kim hatirliyor?MHK baskani bile agzinda gevelemeye basladi Cem Papilayi Trabzonda maça versek bile Trabzonda bir sorun olmaz diyor.Yani kimsenin umrunda degil Trabzonun verdigi dürüst mücadele...Hersey olmus para...
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ahmet Agaoglu olabilir golf federasyonunda yaptiklari ortada yöneticlik anlaminda su anki yönetimden çok daha iyi isler yapabilir ama aday olurmu olursa kazanabilirmi bilemiyorum... [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi

O gelsin bu gelsin demeyle gelmez bunlarin hiçbiri. Bize yedirmezler ortadaki pastayi, o nedenle gelecek olna çok acik belli ki Atay Aktug-Özkan Sümer-Faruk Özak gibi sagligini-malini ve herseyini Trabzona verecek ama parasiz oldugu icin yüzümüz yine gülmeyecek. Parali olan niye gelmiyor -Ahmet Agaoglu, MAY, Albayrak gibi- çünkü biliyor ki bu iste kazanilacak para yok, kaybedilecek sey çok ama ÇOOOOK.

Bu minval üzere, giden gider kalan saglar bizimdir...

Akadaslar yine tekrarliyorum o olabilir bu olabilirle olmuyor,adamlarin umurunda degil. Trabzonda kazanilacak bisey kalmamis kimse parasini buraya yatirmaz. 3 koyup 5 alacakken niye 5 koyup 3 bile alamasin ve bir de küfür yesin(bkz: diger baskanlar).
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Haluk Ulusoy
                        Resmi bir açiklamasi yok. Daha çok kenindini futbol Federasyonu'na kilitlemis durumda.

Hayrettin Hacisalihoglu
                        Yönetime seçim karari almasi konusunda en yogun baskiyi yapan isimdi. Aday da oldugunu açiklamisti.

Iskender Önal
                        Her genel kurul öcesi adi her zaman geçen bir isim. Dün geceden bu yana baskan adayi olmasi konusunda baski geldigini dogruladi.

Osman Abanoz
                        Er kisa süredi ekibiyle birlikte durum degerlendirmesi yapacak. Yeniden baskan adayligina sicak bakiyor.

Ahmet Agaoglu
                        Aktug'a uzun süre destek verdi, zayif ihtimal de olsa adaylikta adi geçiyor ancak pek ciddi destekcisi yok.

Nuri Albayrak
                        Trabzon Limani'ni isleten Nuri Albayrak'in adi da kulislerde geçmeye basladi. Albayrak da, adi etrafinda bütünlesme istiyor

Atay Aktug
                        Tekrar aday olacagi konusunda söylentiler var. Atay Aktug, bu ne 'evet' ne "hayir" diyor.

Bahri Köse
                        Saglik sorunlari var. Bu saglik sorunlari nedene ile baskan adayligi gündeminde yok.

Hüsnü Hayali
                        Daha önce aday olacagini açiklamisti. Yönetimin olagünüstü genel kurul karari almaya çagirmisi.
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• bunlarin yarisi zatentakim iyi giderken aday oluyordu... bakin simdi trabzonumuz kötü gidiyor diye, kngre tarihi belirlenmesine ragmen kimse aday olmadi.... bunlari yemezler. suanda tek kisi, takimin kötü gidisine ragmen gelebilir. MEHMET ALI YILMAZ. aci ama gercek.

ha birde fenere inad HALUK ULUSOY gelebilir. istemiyoruz onun gibi gsliyi ama yinede herifin adi yeter. beli o inadla trabzonumu sampyion yapar (bize gelip GS yi yapmasinda)

Yorum

• BENCE KIM OLURSA OLSUN BASARI GELSIN DE BIZLERI MUTLU ETSIN YETERKI BASKALARI GIBI M ALI YILMAZ GELMESIN DIYENLERDEN DEGILIM OZKAN SUMERI HIÇ SEVMEM BASARACAKSA O GELSIN M ALI YILMAZ GELSIN A AGA OGLU GELSIN BUNLAR HEP BIR DEGERDIR

FAKAT BU SITEDE YAZILAR HEP DEGERLERE SAYGISIZCA OLUYOR BENCE BU OLMAMALI M ALI YILMAZA KADIKÖ ÇÖCÜGÜ DEMEK HAKSIZLIKTIR O OFTA DOGMÜSTUR VE TRABZON SPORLUDUR VE ONURSAL BASKANIMIZDIR SAYGILARIMLA

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi

İlk olarak livorcu tarafından gönderildi
                              beyler hükümet destekli Nuri ALBAYRAK sizce gelmezmi.biliyorsunuz TAYYIP beyin arkasindaki en önemli isim .Zaten limanida ona vermislerdi.

Yahu bu adam Trabzonspor'a karsi ihaleye girip limani alan adam degil mi?..Benim mi kafam durdu da mantikli düsünemiyorum,simdi bu adami baskan mi yapacagiz bir de kulübe?..

atay aktugun aday oldugu ilk kongreden önce karsima rakip çikmazsa trabzonspora baskan olurum diye demeç vermisti sayin albayrak. ee ne de olsa trabzonsporu bugünlere kendisi getirdi ya.. klüp, camiaona çok sey borçlu ya... baskanligi kendisine altin tepside sunacagiz!!! federasyon seçimlerine el atan siyasi irade trabzonspor baskanlik seçimine de el atarsa hiç sasirmayin.. bakalim önümüzdeki günler neler getirecek? hangi adaylari karsimiza çikartacak?

Yorum

• Parali adamlar lazim parali...Kimsenin yuzunun guzelligiyle kalbinin safligiyla gelmesine gerek gormuyorum...
                                Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                                Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim