Yeter Artik Yönetim Istifa! - Eski (Atay Aktuğ Dönemi)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • The Legend
    • 25.07.2005
    • 2929
    • Makina Mühendisi
    • Trabzon

yöneticiligin ne derece kötü yapilabilecegini bizlere gösteren herkese tesekkürler [img]smileys/smiley32.gif[/img]
    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
    legends never die ...

Yorum

• Tahsin Armutcu
      • 09.01.2005
      • 1082
      • Kocaeli

eger biz bugun bu maci kazansaydik, atay fevre arasinda bi seyler yapmaya calisarak koltugunda kalabilirdi.ama artik olmayacagini gormek zorunda kaldi!.yeter artik sayin baskan.tum tslilerin hayallerini yiktin, onlari uzuntuden aglattin, bilemiyorum bu kadar ahla sen nasil yasarsin.yeter artik ya biraz onurlu gururlu olun.diyorsunuz ki goreve talib olursa birakiriz.o adamlar senden daha serefli oldugu icin, aziz yildirimdan cok daha serefli oldugu icin GOREVININ BASINDAKI BIR ADAMIN GOREVINE TALIP OLMAZLAR.birak git artik....
      HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• no NAME
        • 25.02.2005
        • 548
        • Hatay

bu yönetim kendini yakti, futbolcularda yanmakta olan yönetimin üzerine yaptiklariyla benzin döküyorlar ki ates büyüsün. bana göre bu yönetim transfer sezonunun ilk 2 gününe kadar varligini devam ettirsin, oynamayarak TRABZONSPOR'a ihanet eden adamlarin hepsiyollansin. çünkü canlarini yakanlari daha çabuk ekarte eder ve takimdan uzaklastirirlar. eger transfer sezonundan önce yeni yönetim gelirse ise yaramayan bu adamlardan bazilarina "çesitli sebeplere siginip" ümit baglamaya baslar ve gerekli transferleri yapmayabilirler. böylece adamin az oldugu yerdeadam sifatina girer bizdeki bazi "fotokopi futbolcular"

ayrica yönetime yüklenildigi kadar futbolcularada derslerinin verilmesi gerekiyor bana göre.derler ya "sezarin hakkini sezara vermek gerekir".tamam yönetimhata yapti, 2-3 takviyeyle sampiyonluga oynayacak takimdik amatransferler yapilmadi. peki takimda kalan son 2 yilin futbulculari bunlar degilmiydi ? son 2 yilda yaptiklariyla su anda yaptiklari örtüsüyomu sizce. o becerilere , meziyetlere sahip olanlar yine bunlardi. ne olduda birseyler 180 derece döndüve bu adamlarin ruhlari gidip ortada sadece cesetleri kaldi? benim kendi düsünceme göre takimin içerisinde birçok sey var ama ne oldugu ya günyüzüne çikmiyo ya gün yüzüne çikiyor ama üzerinde durulmuyo yada biz görmüyoruz.

selam ve hürmetle
        .

Yorum

• yakup midi
          • 12.10.2004
          • 649

yeni yönetimde insallah özkan sümer de bulunur.
          rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• bordox
            • 30.07.2004
            • 2608
            • İstanbul

İlk olarak no NAME tarafından gönderildi

bu yönetim kendini yakti, futbolcularda yanmakta olan yönetimin üzerine yaptiklariyla benzin döküyorlar ki ates büyüsün. bana göre bu yönetim transfer sezonunun ilk 2 gününe kadar varligini devam ettirsin, oynamayarak TRABZONSPOR'a ihanet eden adamlarin hepsiyollansin. çünkü canlarini yakanlari daha çabuk ekarte eder ve takimdan uzaklastirirlar. eger transfer sezonundan önce yeni yönetim gelirse ise yaramayan bu adamlardan bazilarina "çesitli sebeplere siginip" ümit baglamaya baslar ve gerekli transferleri yapmayabilirler. böylece adamin az oldugu yerdeadam sifatina girer bizdeki bazi "fotokopi futbolcular"

ayrica yönetime yüklenildigi kadar futbolcularada derslerinin verilmesi gerekiyor bana göre.derler ya "sezarin hakkini sezara vermek gerekir".tamam yönetimhata yapti, 2-3 takviyeyle sampiyonluga oynayacak takimdik amatransferler yapilmadi. peki takimda kalan son 2 yilin futbulculari bunlar degilmiydi ? son 2 yilda yaptiklariyla su anda yaptiklari örtüsüyomu sizce. o becerilere , meziyetlere sahip olanlar yine bunlardi. ne olduda birseyler 180 derece döndüve bu adamlarin ruhlari gidip ortada sadece cesetleri kaldi? benim kendi düsünceme göre takimin içerisinde birçok sey var ama ne oldugu ya günyüzüne çikmiyo ya gün yüzüne çikiyor ama üzerinde durulmuyo yada biz görmüyoruz.

selam ve hürmetle

Fikirlerine katilmakla beraber simdi oynayan adamlarin çogu geçen yil ilk 11 yüzü nadir görüyordu.

Simek,Gökdeniz,Petkoviç,Tolga,Erdinç ve D'hane oynuyordu.Yönetimin hatasi fazla,2 sene 2.cilik akillarini baslarindan aldi.Yönetim içi kavgalar, çekismeler,gelecekteki baskanliga oynamalar.Transfer felaket bir tane dogru transfer yok.

Futbol oynamasini bilenler Sebat'ta pismede.

Olmayacak isler yaptilar ama bu futbolcularin da bu islerden siyrilmasi kolay olmamali...Edited by: bordox
            Amatör ruh,profosyonel düşünce
            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• FANATIK61
              • 31.05.2004
              • 4660
              • Systems Engineer
              • Almanya

Bazen sessiz sebepsiz gidislerin kahramani oluverirsiniz..
              Bazende Hiç bitmeyecekmis..Sonu gelmeyecekmis gibi gelen bekleyislerin..
              Kalanlardan oluverirsiniz istemeden....

El sallamak Size düser..

Aci var sonunda ne olursa olsun..Ama hangisi ne kadar
              Nereye kadar aci?
              Gitmek mi daha zor yoksa kalmakmi.. ?
              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• no NAME
                • 25.02.2005
                • 548
                • Hatay

"bordox"

Fikirlerine katilmakla beraber simdi oynayan adamlarin çogu geçen yil ilk 11 yüzü nadir görüyordu...............

----------

bugünkü maça bakalim,transferlerden 1 oynadi diye sayiyorum . takimdageçen yil oynayanlardan sadece tolga yok.diger hepsi ordaydi. Petko'yueksik saymiyorumçünkü sitedeki çogu üye bile gitmesi için israrciydi.d'hane'yi desaymiyorum çünkü çogunluk tarafindanadam yerine konmuyordu. gökdeniz'i de son 2 sezondur maçlarda kapasitesinin %30u ile oynadigi ve atamadigi onca goldendolayi eksikten "ben" saymiyorum. geriye eksik olarak sadece Symek kaldi .

bunlarin hepsi hafta içi antrenmanda birlikteler. mantiken hocanin futbolcu seçimini yaparken hepsini gördügünü biliyoruz. aptal olmadigiyada maç satmadigi takdirdehiçbir hocanin takima yetersiz futbolcuyu almayacagi teorisine göre vaziyet "hoca, malzemen bu ,yap bi helva " demeye geliyo . son 2seneçok taze olup tadina doyulmayan helvanin malzemeleribunlardi . bu malzeme 2 senedir lezzet veriyordu.malzeme evdeki malzemeydi, ne oldusimdi;

EVIN REISINEHELVAYI DAHA LEZZETLI YAPACAK1-2 MALZEMEYI GETIRMEDI DIYE KIZABILIRIZ ( bu epeydir yapiliyor), MUTFAKTAKININ ASÇILIGINDA SORUN OLMADIGINI SANIYORUZ(ilki2002de dünyadaen iyi helva yapan 3.asçisi olmustu, sonraki essiz fransiz mutfaginda yetisiporada çiraklik veustalik belgesini almisti). BURAYA KADAR TAMAMSA DEMEK KI HELVA YAPTIGIMIZ EVDEKI ESKI MALZEMENIN TAMAMINI DABIR KONTROL ETMEMIZ LAZIM, (iste biz bunu eksik yapiyoruz, bir kisim malzemeye laf edip bir kismina hiç dokun""dur"muyor onlari fazla önemsiyoruz). GALIBA SORUNUN MALZEMEDEDE OLDUGU BELLI OLMAYA BASLADI. IHTIMALLER;

1-ASÇI,ONLARI ZAMANINDA DOLABAKOYMADI VEBAYATLADILAR

2- DOLAPTAYDILAR AMA KENDIIÇLERINE KURT!!!! GIRDI

3-MALZEMEMIZIN BIR KISMINDAN HELVA OLMAZ.

1-enzayif ihtimal gibi geliyor, çünkü ayni hatayi 2 asçi birdEn yapmaz.

2- biraz daha kuvveli ihtimal. hatta böyle oldugunadair birkaç numuneye de rastlanmisti

3- bence en kuvvetlisi. dolaptaki tüm malzemelerÇESITLI SEBEPLERDEN DOLAYI "benden helva olur"sanipkiymete biniyor( yada biz bindiriyoruz).o zaman dolaptaki hiyarlara, nanelere, sarmisak vemaydanozlarahadlerini bildirip "sizden helva degil ancak CACIK olur dememiz lazim.

selam ve hürmetle.

.

Yorum

• eys_61
                  • 27.09.2004
                  • 2131
                  • Mühendis
                  • Gaziantep

İlk olarak no NAME tarafından gönderildi
                  dolaptaki tüm malzemelerÇESITLI SEBEPLERDEN DOLAYI "benden helva olur"sanipkiymete biniyor( yada biz bindiriyoruz).o zaman dolaptaki hiyarlara, nanelere, sarmisak vemaydanozlarahadlerini bildirip "sizden helva degil ancak CACIK olur dememiz lazim.

olay budur abi tesekkürler...
                  Her daim TRABZONSPOR!
                  Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                  "7"

Yorum

• Hasan Cubukcu
                    • 24.03.2005
                    • 1890
                    • Motorcu
                    • Almanya

Amatör ligden futbolcu getirsen bu kadar kötu oynamaz yahhuuuuu .

Yönetim anlamadik gitti?????????????Edited by: tigin

Yorum

• CAFER ÖZER
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 29.05.2004
                      • 5853
                      • Mali Müşavir
                      • İstanbul

Muhittin ÖZTÜRK
                      sporstar@stargazete.com

Yeter Baskan

TRABZONSPOR?U küme düsürmeye mi niyetiniz var!.. Çarsambanin gelisi persembeden degil, salidan belli olur. Bordo-Mavili takim artik sapir sapir dökülüyor. Bu takima su anda Gökdeniz de girse, Szymkoviak da girse iflah olmaz. Çünkü iflas eden tücar gibidir. Bu yönetim ve bu kadroyla Trabzonspor küme düsmekten kurtulamaz.

El alemin 100 bin dolarlara aldigi futbolculara bak; gol atiyor. 6 milyon dolara mal olan Çek futbolcumuzun daha siftahi yok. Santrfor diye Trabzon?da forma giyen Mehmet Yilmaz, birakin gol atmayi, diger takim arkadaslarina el freni etkisi yapiyor.

Bu yönetimin yapacagi tek iyi is derhal istifa edip, Diyarbakir?da kalmaktir. Simdi Trabzon?u bu günlere getiren yönetimin hatalarina söyle bir bakalim: Sampiyonluk mücadelesi veren rakipleri sagda solda dogru dürüst oyuncu izlerken, bunlar daha kolay para harcamak için dolar bazinda yüzde 25 faizle kulübü 25 milyon dolar borca soktular. Parasini az bulan futbolcuya iyilestirme adi altinda, hesapsiz kitapsiz bol keseden para dagittilar. Tembelliklerinden, dogru dürüst çalisip kaliteli oynucu bulamadiklari için eldeki avuçtakini çekinmeden bunlara dagittilar.

Bir yönetim kurulu düsünün ki, yarisindan fazlasi Trabzon?un maçlarini izlemedikleri halde böyle bir göreve talip oldular. Onlarin kabahati yok. Asil suçlu, sadece kendi kararlarini onaylatmak için onlari oraya getiren baskan Atay Aktug?dur.

Artik ne söylesek bos... Kisacasi sayin Baskan: Trabzonspor?a yeterince zarar verdin. Artik bundan daha kötüsünü yapmak istiyorsan görevine devam et. Eger Bordo-Mavili takimin geçmisine biraz olsun saygin varsa, kafana yumurta ve ayakkabilar yagmaya baslamadan, bu isi Diyarbakir?da birakin.
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• cakal 61
                        • 13.11.2005
                        • 513

SEREFLI TAKIMIN****** INSANLARI[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

____

Üyemiz forum kurallari geregi 1 hafta ceza almistir.Edited by: perhaps
                        OLUMUNE TRABZON
                        ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• Emorfo
                          • 31.05.2004
                          • 7394
                          • Gazeteci
                          • İstanbul

ceza almaya degdi...

2 saatte yönetimi indirdik ))
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Sacit
                            • 16.12.2004
                            • 10754
                            • Trabzon

eger taraftarin istedigi gibi davranirsa ya da iyi transfer yaparsa,yönetimde cimrilik olmassa kalsin ama tersi bir durum olursa herkes kendi yoluna [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• mavidenizim61
                              • 29.05.2005
                              • 130

pasasiz ve prestiji olmayan yönetim istemiyorummmm artik istifa etmeliler onlar yüzünden bu hallerdeyizzz[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Emorfo
                                • 31.05.2004
                                • 7394
                                • Gazeteci
                                • İstanbul

geçti kardesim geçti sakin ol

istifa etti gibiler kongre karari alindi 18 Aralik haberim yoktu deme sakin...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...