istifa edin artık ne olur defolup gidin...
Yeter Artik Yönetim Istifa! - Eski (Atay Aktuğ Dönemi)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Ben de diyorum ne zaman istifa başlığı açtım ben
Başlığı görünce duygulandım be. Başlığı açtıktan iki saat sonra Atay Aktuğ istifa etmişti. Ne günlerdi be
Evet Atay Aktuğ'u da aynen böyle kovduk, onu nasıl kovduysak bu yönetimi de öyle kovuyorsunuz ama onlar gitmiyorlar
Peki ben şimdiki yönetime ve başkana neden istifa diye yırtınmıyorum, bıktım da ondan Atay Aktuğ'un elinde stat projesi olsa belki yine katlanırdım, ancak yoktu. Albayrak'ın stat projesi var güzel mi güzel.
Sonra düşündüm dedim ki ulan bu adam bu işi yapar, 5 sene takımdan bir şey beklemiyorum 5 senede stat yapılsın yeter. Çünkü bu işin sonu yok her geleni kovduk, yukarda yazdığım gibi başarısız olan gider, ancak stat projesi için beklemeye değer dedim. Ve hala fikrim değişmedi. Atay Aktuğ'u yıkan başlık bu vay be
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)Yorum
-
Faruk'a (Emorfo) haksızlık yapılmasın. Ben insanların görüşlerinin değişebileceğine inanıyorum. Bu da son derece normaldir.
Hatta biliyor musunuz bilmem, bizim Kongreye Çağrılarımızı basında yer veren de gene Faruk'tur. Görev aşkı olsa gerek
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
Yorum
-
Seni severim ve yorumlarini da ilgiyle okurum ancak siyasi bagdan dolayimi nerdense Albayrak'in istifa etmesini gerektirecek birsey yokmus gibi davranmani kelimeler dokemeyecegim seklilde yadirgiyorum. Sans neden Atay Aktug'a verilmedi de israrla Albayrak'a verilsin? Sen gercekten stad projesine inaniyormusun, yoksa Albayrak'i savunman icin bir yerden para mi aliyorsun? Secilmeden once bu adamin vaadlerinden iki tanesi; iki yil icinde sampiyonluk ve birkac ay icinde temeli atilacak olan stad degil miydi?Ben de diyorum ne zaman istifa başlığı açtım ben
Başlığı görünce duygulandım be. Başlığı açtıktan iki saat sonra Atay Aktuğ istifa etmişti. Ne günlerdi be
Evet Atay Aktuğ'u da aynen böyle kovduk, onu nasıl kovduysak bu yönetimi de öyle kovuyorsunuz ama onlar gitmiyorlar
Peki ben şimdiki yönetime ve başkana neden istifa diye yırtınmıyorum, bıktım da ondan Atay Aktuğ'un elinde stat projesi olsa belki yine katlanırdım, ancak yoktu. Albayrak'ın stat projesi var güzel mi güzel.
Sonra düşündüm dedim ki ulan bu adam bu işi yapar, 5 sene takımdan bir şey beklemiyorum 5 senede stat yapılsın yeter. Çünkü bu işin sonu yok her geleni kovduk, yukarda yazdığım gibi başarısız olan gider, ancak stat projesi için beklemeye değer dedim. Ve hala fikrim değişmedi. Atay Aktuğ'u yıkan başlık bu vay be 
Seninle admin oldugun zamanlarda konsuurdum baska bir nickle, o zamanlar gercek Trabzonspor'lu gibi dusunur ve yazardin. Ama o zaman Albayrak baskan degildi.Yorum
-
Abi kusura bakmayın da, o günde aynıymış şimdi de aynı...
Anlamadım ben bu işi o gün atay istifa diyen arkadaşların bazıları şimdi atayy atayy diye iç geçiriyor
Biz de az değiliz haaa
Ne oyuncu olmak ne de yönetici olmak en güzeli TARAFTAR olmak.
Kimse istifa diye bağırmıyor en azından. Taraftarsan, elinin altında klavye varsa bir de nete girebiliyorsan senden kralı yok. Oturduğun yerden iş yapıyorsun.
Yorum
-
atay aktuğda albayrakta iyi başkan olamadılar 2 yanlış bir doğru etmez.. Şimdi bazılarımız aktuğun döneminde ki 2-3 başarıyı akıllarına getirip şuanki durumla karşılarştırıp vay be atay başkan nekadar iyiymiş diyorlar.. Halbu ki atay başkanı yine biz kovmuştuk hatırlayın bakalım niye istifa çağrısında bulunmuştuk??
Bu takımı şampiyon yapacak bi başkan istioz biz gerisi hikaye İstediği kadar Trabzon sevdalı olsun şampiyon yapamıycaksan koltuğunun hakkını veremiyceksen bide ağırlığını koyamıycaksan bu taraftar seni bidaha istemezzzzzz..
Anca albayrak gibi bir facia gelir takımın başına sonra millet atay başkan iidi der.. Saçmalık, tek kelimeyle saçmalık.. Atayı özlüyosanız şampiyonluğuda yine özlemeye devam edersiniz.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"Yorum
-
bu yönetim klübü en az 15 yıl geri götürdü kortkuyorumki son bir şampiyonluk görmeye ömrüm vefa etmeyecek
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum